FC NEVADA DRAGONS
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Naši se po zápase v kabině zlili a hráli mokrou sušenku nebo co?
Drulák o nich mohl prohlásit cokoliv, jenže on nereprezentuje národ narozdíl od nich.
Aspoň že ten Čech se toho neúčastnil. Asi jedinej repre čutálista kterej v tý hlavě něco má a používá to!
Ale hlavní chybu bych viděl v tom realizačním týmu, ten by to hlavně neměl dopustit...
A věta nakonec, že jsme mohli vidět "Milana Baroše v černých tangách."...penebože jen to NE!!!
Nikdy jsem nějak moc nefandil našemu repre Áčku, teď už nebudu fandit vůbec. Pro mě nehorázně klesli. Nevadilo mi jak tenkrát si pozvali na hotel ty lehké ženy. Bral jsem to jako jejich soukromou věc do který mají akorát tak co mluvit jejich ženy. Jenže skandovat veřejně a do kamer, že někdo nemá pinďoura je moc.
To je hodně pěkný!
http://www.nhl.cz/CZ/zapis/10280/zapis.html
Jinak, k tem zalobam, vzpomnel bych Wericha: To nez jste nekomu poslali posla, ze je vul, toto trvalo. Dneska je to same: EE..EEEE..E...EEE - to to vedi, nez to reknou. Ale pravda je, ze dneska uz nejsou tolik haklivy. :)
pre poliakov bude smutné, ak nepostúpia ďalej :P, každopádne zápas s Ruskom bude asi poriadne namotivovaný.
Jako jinak je to asi nehratelnější skupina pro nás, ale stejnak nevidím tu šanci na postup jistou. Ale los dobrej, to jo, to si stěžovat nemůžou...
Co se týká Poláků a těch jejich řečí, že jsme postoupili jen díky baráži, tak to je fakt k smíchu. Oni jsou na turnaji jen jako pořadatelská země. Moc rád bych je viděl ve skupině. Největšími favority téhle skupiny jsou určitě Rusové. Za nimi Češi a Poláci a Řekové se poperou o třetí místo. SIce jsou Poláci domací ale také je to bude hodně svazovat. Každopádně vyloženej favorit v téhle skupině není a každý je právem spokojený.