FC NEVADA DRAGONS

upraveno 2. února 2011 v Rozličný pokec
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
11415171920150

Komentáře

• upraveno 19. listopadu 2011
    Chmur napsal(a):

Byli na plech. Mně osobně to nějak zvlášť nepohoršilo, on Radek Drulák si taky nebral servítky.

Mně taky ne ale jsou to idioti a zrovna že musí ukazovat tu svoji prostost tímhle způsobem...
    Amaroun: Souhlas
    No hlavně si všimněte, že tam není v tu chvíli vidět Petr Čech. Při vší úctě k umění Rosickýho, když nedokáže pochopit svou zodpovědnost v takové chvíli... měl by to nosit Čech. A jinak by tam měl být ten slavný manažer reprezentace, který by tomu rychle učinil konec, když už se picne i kapitán. Bylo by to zábavný, kdyby to uniklo z kabiny, ale takhle to bylo docela smutný :-(
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 19. listopadu 2011
    Trochu se nechytám, o čem mluvíte?
    Naši se po zápase v kabině zlili a hráli mokrou sušenku nebo co?
    zajímalo by mě co by se stalo kdyby tohle to samí udělali třeba reprezentanti Anglie nebo Španělska. Určitě už by lítali pokuty a vyhazovy z repre. Jenže co se stane tady? Tipuju, že vůbec nic.
    Drulák o nich mohl prohlásit cokoliv, jenže on nereprezentuje národ narozdíl od nich.
    Aspoň že ten Čech se toho neúčastnil. Asi jedinej repre čutálista kterej v tý hlavě něco má a používá to!
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 19. listopadu 2011
    Hmm, paráda! Kdyby se jim to aspoň rýmovalo.
    Nemáš pravdu Thule, že by jinde za to byly vyhazovy. Opravdu si myslíš, že by za tohle vyřadili Xaviho nebo Roonyho? Samozřejmě to jsou ale prosťáčci, to je jistý. Kdyby aspoň hráli pořádně.
    No, já si pmatuju na pauzu v anglický repre pro Terryho, přišel snad i o kap. pásku, kvůli nevěře. Když tohle ti hráči viděj, tak se ani neopovážej vyvádět takový kraviny jako naši. U nás je problém, že není v repre přetlak kvality, takže i např. mr. Baroš má místo jistý, ať udělá cokoli.

Ale hlavní chybu bych viděl v tom realizačním týmu, ten by to hlavně neměl dopustit...
    Přesně tak. Angličaní Terryho nahradí. Ale jak chcete nahradit celou základní jedenáctku, snad kromě brankáře. Když ale vidím, jak se chovají naši politici, což by měli být hlavně ty vzory, jak lžou, chovají se jak, z prominutím, hovada, tak mi přijde chování fotbalistů vcelku nevinné.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 20. listopadu 2011
    Mně teda přijde nejvtipnější (a taky dost smutné), že je Drulák chce zažalovat - kdybych měla zažalovat každýho, kdo mi nadával a naopak, tak by se české soudy nezastavily :))).
    A věta nakonec, že jsme mohli vidět "Milana Baroše v černých tangách."...penebože jen to NE!!!
  • upraveno 20. listopadu 2011
    To zíram, on ten Drulák nakonec bude asi fakt blbej :-)
  • upraveno 20. listopadu 2011
    Chmur: Samozřejmě, že by Xaviho a Rooneyho z repre nevyhodili, na to jsou to moc velký hvězdy a opory pro tým. Ale rozhodně pro ty mladší, méně zkušený a né tak hvězdný fotbalisty by to byl velikej strašák. A podle mě by si to tam ani nedovolili!
    Nikdy jsem nějak moc nefandil našemu repre Áčku, teď už nebudu fandit vůbec. Pro mě nehorázně klesli. Nevadilo mi jak tenkrát si pozvali na hotel ty lehké ženy. Bral jsem to jako jejich soukromou věc do který mají akorát tak co mluvit jejich ženy. Jenže skandovat veřejně a do kamer, že někdo nemá pinďoura je moc.

upraveno 21. listopadu 2011
    Tak jsem na to do budoucna zvědavá: "Mužstvo dostalo nejen citelnou pokutu, ale i jasný vzkaz, že do budoucna bude pro podobné excesy platit nulová tolerance"
  • upraveno 21. listopadu 2011
    Tak Berdych má první set proti Novaku :-) Takhle bych mu to schvaloval :-D
    No bohužel ten druhej asi nedá :-( Ale první byl výbornej...
    Aaa tak ten matchball zamrzí :-(
  • upraveno 22. listopadu 2011
    Tak Sidney Crosby se vrátil a hned v ( tuším ) prvním zápase dal 2 góly a 2 asistence.
    To je hodně pěkný!
    http://www.nhl.cz/CZ/zapis/10280/zapis.html
  • upraveno 23. listopadu 2011
    Dneska to zas byla docela bídná hra a nakonec to Berdych uhrál, ten kluk jen překvapuje :-)
  • upraveno 23. listopadu 2011
    Krisa: Ta veta na zaver ("Milana Baroše v černých tangách.") mne tedy nazdvihla oboje oboci. To mi prijde opravdu drsny.

Jinak, k tem zalobam, vzpomnel bych Wericha: To nez jste nekomu poslali posla, ze je vul, toto trvalo. Dneska je to same: EE..EEEE..E...EEE - to to vedi, nez to reknou. Ale pravda je, ze dneska uz nejsou tolik haklivy. :)
    upraveno 24. listopadu 2011
    Aqwarty: taky jsem si vždycky přála vidět Barošovu holou řiť :)
  • upraveno 26. listopadu 2011
    No tak škoda no... Na druhou stranu je to od Berdycha bezvadný překvapení :-)
    no asi tak. Ten průběh byl hodně podobnej dvěma předchozím zápasům, až jsem na chvíli věřil, že se ten zázrak zopakuje.
    Alek napsal(a):

no asi tak. Ten průběh byl hodně podobnej dvěma předchozím zápasům, až jsem na chvíli věřil, že se ten zázrak zopakuje.

Tak jsem si říkal, že to dopadne stejně jako s Ferrerem. Tsonga ale hraje teď výborný agresivní tenis hned od začátku výměny... I když ty Berdychovy přechody na síť ho dobře srali :-)
    To jo, stejně jako Berdycha muselo srát, co všechno Tsonga doběhne. To je neuvěřitelný, já Tsongu vlastně asi nikdy neviděl a jen jsem zíral.
  • upraveno 3. prosince 2011
    čo hovoríte na vašu skupinu? mám pocit, že v novinách presne takto tipovali "prechádzkovú" skupinu.
    pre poliakov bude smutné, ak nepostúpia ďalej :P, každopádne zápas s Ruskom bude asi poriadne namotivovaný.
  • upraveno 4. prosince 2011
    No já někde čet, že je to skupina nudy :-)

Jako jinak je to asi nehratelnější skupina pro nás, ale stejnak nevidím tu šanci na postup jistou. Ale los dobrej, to jo, to si stěžovat nemůžou...
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 4. prosince 2011
    Mě fascinujou ty silný slova, zlášť po našich současnejch "výkonech". Rusové coby třetí z posledního ME určitě nejsou lehkej soupeř a Poláci jsou domácí.
    asi tak jak napsal flanker plus bych ještě doplnil, že řekové v kvalifikaci neprohráli ani jeden zápas.
    To sice neprohráli, ale remíza z Gruzií nebo jejich těsná výhra 1:0 s Maltou žádný zázrak není. Ve skupině navíc neměli žádné těžké soupeře, snad kromě Chorvatů, ale ty už nejsou to co dřív.
    Co se týká Poláků a těch jejich řečí, že jsme postoupili jen díky baráži, tak to je fakt k smíchu. Oni jsou na turnaji jen jako pořadatelská země. Moc rád bych je viděl ve skupině. Největšími favority téhle skupiny jsou určitě Rusové. Za nimi Češi a Poláci a Řekové se poperou o třetí místo. SIce jsou Poláci domací ale také je to bude hodně svazovat. Každopádně vyloženej favorit v téhle skupině není a každý je právem spokojený.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.