Koupím - Hostina pro vrány 1 a 2

upraveno 13. prosince 2011 v Literatura
Děkuji za zaslání PM s podrobnostmi, dám "cokoli". ZN: do Vánoc
«1

Komentáře

• upraveno 14. prosince 2011
    Ahoj, ja som dočítal pred nedávnom tretiu časť viazanej verzie a myslím že ak máš aj ty viazanú tak radšej si počkaj na nové vydanie hostiny :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 14. prosince 2011
    Když ji chce do Vánoc, tak to se asi nedočká, nemyslíš? :)
    iba ak vie ohýbať čas a priestor
    no pokiaľ ju do vianoc nezoženieš (čo podľa mňa nie), navrhujem vytlačiť obrázky, vložiť do obálky s textom toto dostaneš na jar :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Nebo jestli máš tiskárnu, sešívačku, izolepu a hodně papíru. Můžu ti poslat PDFko. Budeš to mít skoro zadarmo a ještě se při čtení naučíš anglicky. ;-)
    A když objednáš do dvaceti minut. Můžeš si v mém katalogu (na této adrese) vybrat obrázek. Já ti na něj ve photoshopu plácnu titulek "hostina pro vrány" a můžeš si ho vytisknout jako obálku. A to zcela zadarmo. :-)

Jinak sehnat teď hostinu do vánoc je asi nadlidský výkon.
    tak to ja môžem poskytnúť pdfko v češtine takže znalosť angličtiny nie je potrebná
    Montezuma3: myslíš i dvojsvazkovou verzi že je problém teďka před vánoci sehnat? já udělila pokyny ježíškovi, tak ten by to měl nějak zařídit, což? :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Mluvím o té dvousvazkové verzi. Co jsem tak koukal, tak je všude vyprodáno a hodně lidí ji shání.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    českou PDF verzi ti také mohu poskytnout. Jinak všude kde jsem se ptal byla hostina vyprodaná takže bez dilatace času opravdu nebude možné získat jí (legálně) do vánoc
    tak aspoň že Bouře je, té sem na pultech viděla dost.. a ví se kdy by měla vyjít jednosvazková HpV?
    Hostina je vypredaná asi tak od septembra keď som ju zháňala, takže neostáva nič iné než počkať na dotlač.
    Tak při chvíli googlení se dá Hostina česky na netu najít v pdf i ve wordu. To mu nikdo "poskytovat" nemusí :o))
    Marišiel napsal(a):

tak aspoň že Bouře je, té sem na pultech viděla dost.. a ví se kdy by měla vyjít jednosvazková HpV?

Někdy na jaře. Zatím se pořád ještě neví přesné datum.
    Nevada: myslela jsem si to, ale jaro je daleko :( během vánoc přečtu Bouři a po novém roce uvidím, zda raději nekoupím dva svazky, protože na kompu se mi bohužel strašně blbě čte :(
  • MIlMIl
    Já klidně svou hostinu prodám. Je s českými jmény a měl jsem v plánu ji hned jak koupím opravenou spálit.
    dva zväzky už nekúpiš :)
    Já v několika internetových knihkupectvích viděla, že vázaná Hostina bude 31. ledna....ale kdo ví...
    ve dvousvazkových vydáních jsou jména jinak než v těch nových jednosvazkových?
  • MIlMIl
    Jen v Hostině
    MIl napsal(a):

Já klidně svou hostinu prodám. Je s českými jmény a měl jsem v plánu ji hned jak koupím opravenou spálit.

Já si zas říkám, že si jí schovám, až to všichni spálí, tak to jednou bude rarita :-)
    MII: tak to ti kšeft neudělám sorry :)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Já teda nic pálit nebudu, vy Koniášové.
  • upraveno 15. prosince 2011
    Hostinu s českými jmény si nechám. Aspoň se pobavím, až si ji někdo půjčí, jaký v tom má guláš.
  • MIlMIl
    upraveno 15. prosince 2011
    Jasně nechte si ji a kupujte salámy bez masa, mléko bez mléčné bílkoviny, choďte po nežulových dlažebních kostkách a vůbec šiďte dál svůj nekvalitní "česky" vedený život.
    Nepotřebuji mít doma raritní knihu sám si furt připadám jako rarita.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Mil: Vůbec nechápu, co to s tím má společného - já si knihu nechám, protože mi pálení knih přijde jako prasárna...
    Při slovech pálení knih si vždycky vzpomenu na scénu z Indiany Jonese a poslední křížové výpravy a pak na naši rozlučku v osmé třídě ZŠ, kde většina spolužáků pálila žákovku :o))
    (Já mám svou dodnes doma.)
    takovej nevinnej vtípek a co dokáže vyvolat :-)
    Já zas nebyl daleko od pálení skript Biofyziky :-/
    Mimochodem, nevede se už někde náhodou bouřlivá diskuse o obálce na Hostinu? To je vždycky zajímavý čtení :)

• upraveno 16. prosince 2011
    MIl : lidi si už zvykli na nepovedené produkty, protože když není konkurence, buď si to koupíme nebo ne. A fanoušek to chce. Viz třeba ten Skyrim - kdyby to bylo auto, tak mu nikdo nedá hodnocení 10/10 a nikdo nekoupí vůz, který sice umí i létat a plavit se po vodě, ale jednou měsičně se mu zablokuje ruční brzda nebo vystřelí airbagy.
  • MIlMIl
    upraveno 16. prosince 2011
    Ben Nevis: Myslím, že auto s zablokovávající ruční brzdou či vystřelujícími airbagy by spoustě lidí nevadilo, když by si ho mohli koupit na torrentech.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.