Sranda topič
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
príde mi to úžasne trefné k online hystérii, ktorú žijeme.
Že by?
brum brum brum! :D
B: Ty jsi první člověk, co udělal ve slově PIVO 4 chyby!
To mi připomíná onu klasickou... Co je to osm trilobitů? Jeden trilobajt. :o)
Učit (pedagog)
Učit se (žák)
Učit se učit (peďák)
Učit se se učit (gymnázium)
Učit se, učit se, učit se. V.I.Lenin
kde na ty videa chodíte...
Panelák :D Nie je bit ako byt... Z lamera
Jak je obecně známo, je pro hluboce věřícího muže islámu smrtelným hříchem pohlédnout na nahou ženu, pokud to není jeho vlastní. Jakmile by ji spatřil, je jeho svatou povinností spáchat sebevraždu.
Vyzýváme tímto všechny ženy, aby příští sobotu přesně ve 14 hodin vyšly nahé na ulici.
Pomůžete tímto činem identifikovat nežádoucí teroristy tzv. "spáče". Doporučujeme nejméně hodinu chodit po okolí, aby vznikl dostatečný antiteroristický efekt. Vyzýváme všechny muže, aby podpořili ženy v jejich úsilí a položili se před svým bydlištěm na lehátko a pozorovali nahé ženy. Prokáží tím, že nejsou příslušníky hnutí Taliban a dokáží tím svou odvahu dívat se na nahé ženy, i když to nejsou jejich vlastní. Samozřejmě budou muži provádět tuto činnost pouze proto, aby podpořili své ženy v boji proti terorismu. Protože mužům Talibanu je zakázáno pít alkoholické nápoje, mělo by chlazené pivo v ruce každého muže být jasným signálem jeho zdravého antiteroristického postoje.
Česká vláda si této iniciativy občanů velice váží a již předem všem děkuje za pomoc proti terorismu.
Je Tvou vlasteneckou povinností se akce zúčastnit a tuto zprávu šířit dále!!!
"Tati, když je mi už osmnáct, můžu jít na pařbu?"
Táta mu povídá, že jasně, ale ať nepije, že ho pak bude druhej den bolet celý tělo. Tak že jo.
Druhej den se syn probudí dolámanej jak sviňa, a hned povídá tátovi:
"Proč mě bolí celý tělo, dyť jsem včera nepil..." a táta mu povídá:
"To, žes přišel nalitej ve dvanáct a matce nadával do starejch kurev, to by mi nevadilo.
To, že ses snažil znásilnit vlastní sestru, až se před tebou musela zavřít do koupelny, to bych taky rozchodil.
Ale když ses vysral před televizi, do toho hovna napíchal párátka a řekls, že ode dneška bydlí ježeček s náma, tak jsem tě zbil jak hada..."
Takovej Chaime Lannister mě srazil na kolena :D