Sranda topič

upraveno 29. srpna 2017 v Rozličný pokec
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...

Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.

A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
12627293132354

Komentáře

• upraveno 13. ledna 2012
    :)))

príde mi to úžasne trefné k online hystérii, ktorú žijeme.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 13. ledna 2012
    Přes tu střechu mu bude pěkně zatejkat.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 13. ledna 2012
    To je skvělý dům, hned bych ho brala :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 13. ledna 2012
    upraveno 16. ledna 2012
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 16. ledna 2012
    Tak som sa so spolužiakmi na hodine informatiky nudil a troška sme zostrojili zaujímavú "podrobnú" mapu Westeros v HD kvalite :D
    Mapa
  • upraveno 16. ledna 2012
    Tak že bych se na hodině informatiky nudila jsem ještě nezažila. Ale pobavilo :D
    upraveno 16. ledna 2012
    Montezuma3 napsal(a):
    Dobrou chuť ale maminka říkala, že já nikdy nevěděl co je dobrý...
  • upraveno 16. ledna 2012
    Montezuma3 napsal(a):
    Ty voe to je moc :-D
  • upraveno 17. ledna 2012
    A: Neskočíme na Colu??
    B: Ty jsi první člověk, co udělal ve slově PIVO 4 chyby!
  • JayJay
    upraveno 17. ledna 2012
    Lady Thaeresa napsal(a):

Tak že bych se na hodině informatiky nudila jsem ještě nezažila. Ale pobavilo :D

... tak ono to asi dost záleží. Pamatuji na gymplu hodiny informatiky, kdy drtivá většina osazenstva o tom stroji věděla více než vyučující (ředitel)... mezi jeho největší perly patřilo prohlášení, že na otázku "Kolik bitů má byte" je správná odpověď, že "To závisí na konstrukci počítače" (a pak se to snažil zamluvit, že myslel velikost sběrnice)...

To mi připomíná onu klasickou... Co je to osm trilobitů? Jeden trilobajt. :o)
  • JayJay
    upraveno 17. ledna 2012
    A teď jsem v nějakém prastarém mailu našel takovou drobnou slovní hříčku... dost možná to ani není odnikud zkopírované, ale přímo originál myšlenka:

Učit (pedagog)
    Učit se (žák)
    Učit se učit (peďák)
    Učit se se učit (gymnázium)
    Učit se, učit se, učit se. V.I.Lenin
    :-D
    kde na ty videa chodíte...
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 17. ledna 2012
    Čo má 8 bitov?

Panelák :D Nie je bit ako byt... Z lamera
    “Stayin’ Alive” přichází opět do módy. :-)
    watson, spoznajte moje metódy :)
    upraveno 17. ledna 2012
    VÝZVA VŠEM!!!

Jak je obecně známo, je pro hluboce věřícího muže islámu smrtelným hříchem pohlédnout na nahou ženu, pokud to není jeho vlastní. Jakmile by ji spatřil, je jeho svatou povinností spáchat sebevraždu.
    Vyzýváme tímto všechny ženy, aby příští sobotu přesně ve 14 hodin vyšly nahé na ulici.
    Pomůžete tímto činem identifikovat nežádoucí teroristy tzv. "spáče". Doporučujeme nejméně hodinu chodit po okolí, aby vznikl dostatečný antiteroristický efekt. Vyzýváme všechny muže, aby podpořili ženy v jejich úsilí a položili se před svým bydlištěm na lehátko a pozorovali nahé ženy. Prokáží tím, že nejsou příslušníky hnutí Taliban a dokáží tím svou odvahu dívat se na nahé ženy, i když to nejsou jejich vlastní. Samozřejmě budou muži provádět tuto činnost pouze proto, aby podpořili své ženy v boji proti terorismu. Protože mužům Talibanu je zakázáno pít alkoholické nápoje, mělo by chlazené pivo v ruce každého muže být jasným signálem jeho zdravého antiteroristického postoje.
    Česká vláda si této iniciativy občanů velice váží a již předem všem děkuje za pomoc proti terorismu.
    Je Tvou vlasteneckou povinností se akce zúčastnit a tuto zprávu šířit dále!!!
    upraveno 18. ledna 2012
    Pozor, urgentní výzva všem pravověrným vyznavačům Alláhovi velkému, Mohamad je jeho prorok. Jelikož jsou zaznamenány snahy zmařit naše svaté úsilí zákeřným aktem nahoty na veřejnosti, vrchí Imám našeho hnutí Muláh Ťulapanabazar zasnoubil bohoslužbou v pátek všechny ženy každému pravověrnému muslimovi. Nadále již tak není pro pravého věřícího v Alláha a následovníka Mohamadova hříchem pohlédnout na jakoukoli ženu. Ba je to odměnou za jeho svaté úsilí, přičemž obejít takovou ženu není hříchem.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 18. ledna 2012
    ...
    upraveno 18. ledna 2012
    To jsou nějací noví Strážci vesmíru, já čučela ještě na nějaký míň vystajlovaný :)
    upraveno 18. ledna 2012
    Power Rangers?
  • upraveno 18. ledna 2012
    trochu černej humor
    upraveno 18. ledna 2012
    Thule: Chceš mě zabít? :)))
    upraveno 18. ledna 2012
    Loď
  • upraveno 19. ledna 2012
    Taková srandička pro fanoušky Greyjoyů. SPOILERy pro Střet králů a druhou sérii:
    upraveno 19. ledna 2012
    Synovi je čerstvě 18 a ptá se otce:
    "Tati, když je mi už osmnáct, můžu jít na pařbu?"
    Táta mu povídá, že jasně, ale ať nepije, že ho pak bude druhej den bolet celý tělo. Tak že jo.
    Druhej den se syn probudí dolámanej jak sviňa, a hned povídá tátovi:
    "Proč mě bolí celý tělo, dyť jsem včera nepil..." a táta mu povídá:
    "To, žes přišel nalitej ve dvanáct a matce nadával do starejch kurev, to by mi nevadilo.
    To, že ses snažil znásilnit vlastní sestru, až se před tebou musela zavřít do koupelny, to bych taky rozchodil.
    Ale když ses vysral před televizi, do toho hovna napíchal párátka a řekls, že ode dneška bydlí ježeček s náma, tak jsem tě zbil jak hada..."
    Jestli se chce zasmát hezky od srdíčka, tak si pusťte Hru o trůny s českym dabingem :)):
    Takovej Chaime Lannister mě srazil na kolena :D
    Mayská civilizace, 3114 př.n.l.:
    Mayský kalendář a konec světa...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.