Seriál Hra o trůny
Co je Hra o trůny?
Hra o trůny je seriál televize HBO založený na předloze Píseň ledu a ohně od George R.R. Martina (GRRM). HBO plánuje věnovat každé knize ságy jednu TV sérii. První série bude mít 10 dílů. Další série budou pravděpodobně vyžadovat větší prostor. O druhé sérii ale zatím nebylo rozhodnuto.
O předloze
Píseň ledu a ohně je knižní sága z žánru tzv. středověké fantasy. Celosvětově se prodalo přes 7 milionů výtisků této...
Číst celý článek zde
Hra o trůny je seriál televize HBO založený na předloze Píseň ledu a ohně od George R.R. Martina (GRRM). HBO plánuje věnovat každé knize ságy jednu TV sérii. První série bude mít 10 dílů. Další série budou pravděpodobně vyžadovat větší prostor. O druhé sérii ale zatím nebylo rozhodnuto.
O předloze
Píseň ledu a ohně je knižní sága z žánru tzv. středověké fantasy. Celosvětově se prodalo přes 7 milionů výtisků této...
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Nebo tady ještě lepši upravená verze
Drago: ten violin cover mám ako zvonenie :D
Tohle mi vyskočilo v budíčku na CSFD:
25.12. v 22:00 na HBO2
25.12. v 22:50 na HBO2
25.12. v 23:40 na HBO2
26.12. v 00:30 na HBO2
26.12. v 01:20 na HBO2
26.12. v 22:00 na HBO2
26.12. v 22:50 na HBO2
26.12. v 23:45 na HBO2
27.12. v 00:35 na HBO2
27.12. v 01:30 na HBO2
Ale taky mi v hlavně vrtá neodbytná myšlenka, že Martin dokončení ságy prostě odpíská a nechá to čistě na seriálu (s tím, že jim řekne jak by to mohlo skončit dle jeho představ).
:-| Ak by s tým GRRM súhlasil, môj pohľad naňho by klesol dosť hlboko
To už bych spíš brala rebelii - pěkně od Harrenova až po obsazení Dračího kamene. Ale to je moc logické a taky by to hodně stálo na davových scénách (byť by na druhou stranu neměli takové výdaje na počítačové triky), takže do toho HBO a hlavně D+D nepůjdou.
@Everett_Young
To já samozřejmě dávno vím. Myslela jsem to tak, že by se výrazněji podílel na dopsání scénáře, na detailech - nejen "co" se stane, ale i "jak" se to stane.
Fakt, že sám George se bojí, že ho seriál dostihne, mi docela dělá starosti - znamená to, že pokud to nestihne dopsat včas, opravdu ho můžou předběhnout. Ale pořád nemůžu uvěřit, že by něco takovýho ve smlouvě připustil... :/