Zákulisí Hry o trůny

1235

Komentáře

• upraveno 20. června 2011
    Ostatně pořád lepší umělý režim než bláznivý Saddám :-)
    Proč si to myslíš?
    Ale to už pls ve spešl topicu, taky si to rád přečtu, ale tady fakt ne. Dík! :-)
    OK
    Jsem zastáncem toho, že změna má přijít od samotných lidí daného státu
    Takže tereziánské a josefínské reformy ti nevoní?
    Máme tady na to nějaký univerzální topic na tyhle kecárny? :-)
    Asi ne, tady se všude mluví o všem. :-)
  • upraveno 21. června 2011
    Snad něco najdete, nebo založíte v http://www.icefire.cz/forum/rozlicny-pokec
  • upraveno 14. února 2012
    Tak je tu docela potají nové video z Islandu,

Obrázky pak najdete na http://wicnet.tumblr.com/tagged/In+Production+iceland
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 14. února 2012
    No vida, Qhoryn.
    jak se líbí? Pro mě docela věrohodnej průzkumník.
    vyzerá tiež trochu staršie a hranatejšie v tvári, ale vyzerá v poho.
    inak práve mi napadlo, že keď točia rôzni režiséri jednu sériu a napríklad Jon je v každom diely na severe, tak to je celkom logistický problém. ako to robia?
    keďže sa točí podľa lokácii, tak proste na Island príde naraz 5 režisérov, ktorí sa potom striedajú po troch dňoch? počuj dnes točíš so mnou do prvého dielu, zajtra s iným režisérom do siedmeho...
    hm, to by som rád videl na vlastné oči ako to organizujú a riešia.
    upraveno 14. února 2012
    Moje představa byla trošku jiná. Ale tahle seriálová verze je taky dobrá. Připomíná mi herce Gottfried John
    sarven: napadlo mě přesně totéž :-) tipuju, že třeba Taylor toho natočil na islandu hodně a to se pak rozhodí i do dílů dalších s tím, že i když pod jedním dílem je podepsán jeden režisér, de facto se na něm podílelo víc.
    to je tiež možné, že si Taylor zobral na starosť všetky severské scény, ale bolo by to myslím dosť nezvyklé. na druhú stranu, netuším aká je zvyklosť pri seriáloch. také som ešte netočil :)
    upraveno 14. února 2012
    Tak ale kdyby na Islandu bylo víc režisérů. Tak by v tom videu asi byli vidět hej?
    Qhorin hadr :), ale spíš mě mile překvapil Gren. Koněčně s tim plnovousem vypadá jako pratur :))
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 14. února 2012
    Hm, musím říct, že jak miluju zasněženou zimu, tak jim to natáčení nezávidím ani trochu :)
    Montezuma3 napsal(a):

Tak ale kdyby na Islandu bylo víc režisérů. Tak by v tom videu asi byli vidět hej?

hej. a bolo by čudné, že sa vyjadruje jeden a ostatní nie. fakt netuším ako to je, každopádne je to veľmi odlišná situácia od filmovaní, ktoré poznám a zaujímalo by ma to ako to riešia aj z hľadiska credits napr.

aj keď je fakt, že napr. v Martnovej epizóde v prvej sérii bola tiež jedna scéna, ktorú on nepísal, bola tam presunutá v strižni z inej epizódy.
    Nevada napsal(a):

Hm, musím říct, že jak miluju zasněženou zimu, tak jim to natáčení nezávidím ani trochu :)

Ale podle knihy by tam (skoro)žádný sních(až na jona :) ) být neměl. Nasněžilo až těsně před útokem Jiných v bouři mečů. Ani to není moc logické, když je tolik sněhu v podhůří kolik by ho bylo v horách kde má pochodovat 20000 divokých
    upraveno 14. února 2012
    Zase na druhou stranu by v první sérii měl být kolem Zimohradu letní sníh (toho roku ho bylo údajně nezvykle hodně). Když v knize našli vlčata, tak Robb stál po kolena v závěji. Drobný nepodstatný detail ;)
    Montetuma: Presne, Cézar z Asterixa a Obelixa ;D
    upraveno 17. února 2012
    Další video z natáčení:

Ale momentálně se mi nějak seká :o(
  • upraveno 17. února 2012
    Dobrá je ta lúza. :-)
    příště do toho jdem taky, ne? :-)
    upraveno 17. února 2012
    Jo, já bych tam mohla hrát z fleku :)
    Náhodou, já málem hrál v komparzu Johanky z Arku, když ji v Praze natáčeli. (Natáčeli ji v Praze?)
    Myslím, že v okolí Olomouce
    Je možné, že nás chtěli převézt do Olomouce. :-) V 97?
    Johanku natáčeli na Kružberku a hrála tam polovina Bruntálu a okolí :-)
    upraveno 17. února 2012
    Bruntál? Tak to není divu, že chtěli přivážet Pražáky ;)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.