JJ, Poslední skaut, můj oblíbený film z doby, kdy se ve filmech ještě mluvilo sprostě, kouřilo a chlastalo a každej tam nevypadal jako by vypadl z výkladní skříně, prostě zlatý časy! :-)
Rickard Stark (otec Neda): "Ten je tam hotovej pečenej vařenej!"
Shagga: Svým kozám dopřávám výživnou stravu. Malíček: Mám slabost pro severské lolitky Bronn: Jsem nejlepší šermíř své doby Jinak já beru že se HBO snaží plakáty hlavně zaujmout, matně si pamatuju plakát na Řím co byl v metru - Markus Antonius s nápisem jsem fetišista.
Tywin: Mluviti stříbro, mlčeti zlato (tím se měl rozhodně řídit při záchodové scéně s Tyrionem) Sandor: Tak dlouho se chodí ožralej do boje, až ti ucho useknou nebo neber co ti nepatří a brácha tě nespálí Koza (Vargo Hoat): Kdybys nebyl hlupákem, nestal by ses obědem Renly: Já na brachu, brácha na mě
tak tá bodka odrovnala aj mňa :) inak mne sa všetko viac hodí ako potlače ne tričká a nie ako plagáty.Hlavne keď si viem predstaviť to nádherné bielo čierne tričko s nočnou hliadkou :)
Ta koruna je z první série - Robertova, jestli se nepletu. Ale celý koncept toho plakátu mi přijde děsný. Je to jak údernická propaganda z padesátých let.
Komentáře
Rickard Stark (otec Neda): "Ten je tam hotovej pečenej vařenej!"
A co GRRM už dělá pokračování...
Malíček: Mám slabost pro severské lolitky
Bronn: Jsem nejlepší šermíř své doby
Jinak já beru že se HBO snaží plakáty hlavně zaujmout, matně si pamatuju plakát na Řím co byl v metru - Markus Antonius s nápisem jsem fetišista.
Sandor: Tak dlouho se chodí ožralej do boje, až ti ucho useknou nebo neber co ti nepatří a brácha tě nespálí
Koza (Vargo Hoat): Kdybys nebyl hlupákem, nestal by ses obědem
Renly: Já na brachu, brácha na mě
Theon : Já jsem to myslel dobře
Hora : Hora rád krev, bháne
Malíček : Jsem malej ale šikovnej
Game of Thrones - House Posters by Michael J. DiMotta
Ten targaryenský by se mi líbil jako motiv na tričko. Jen nechápu proč na něm není rodové heslo.
Ten nápis se dá snadno přepsat ;-)
Ale celý koncept toho plakátu mi přijde děsný. Je to jak údernická propaganda z padesátých let.