Perfektní trailer, ten výběr hudby mě nejprve překvapil, ale velmi rychle jsem poznal, že je to příjemné překvapení. A je tak trochu zvláštní vidět tolik bojových záběrů, přeci jen na to nejsme z první série zvyklý :D Už at je tady druhá série :) Oproti knize to bude určitě výrazně osekané, ale vypadá to, že ne až tolik, jak jsem si myslel. Super. Nemůžu si pomoci, ale pro mě asi jeden z nej trailerů, které kdy na GoT byly.
Mě se líbí, že HBO zkouší v každém traileru něco nového. ,,Cold Winds" je umění a uchovává tajemno, ,,Shadow" a ,,Power and Grace" na to jdou filmově a do ,,Seven Devils" pro oživení dali populární skupinu. Přijde mi to jako geniální komerční tah, protože jednou se trefí do vkusu každému. (Ne, že bych objevila Ameriku, že v HBO vědí co dělají, víme od první sezóny...) Takže, která ukázka, na vás zatím zapůsobila nejvíc? Pro mě zatím jednoznačně vyhrávají ,,Cold Winds"...
Ta písnička zní fakt zajímavě. Mohl by mi někdo hodit do místní pošty co bych měla hledat, když se s tímhle chci seznámit trochu víc, prosím? Nemyslím jen název projektu, ale i tip na konkrétní album, které je podle vás nejlepší nebo případně výběrovka a tak. Díky předem.
Svěcená voda vás nezachrání Tisíc armád mě nezadrží Nechci vaše peníze Ani vládnout davu Pochopte, že musím spálit Vaše království
Sedm ďáblů je všude kolem Sedm ďáblů v mém domě Byli tu, než jsem se ráno vzbudila Budu mrtvá, než skončí tenhle den
A vaše láska bude zničená A budete říkat, že to všechno ladí A zapadá do sebe Je to melodie Válečný pokřik Symfonie
Můžou mě udržet naživu Dokud nezbourám stěny Dokud nezotročím vaše duše Vezmou si vaše duše Co jsem to udělala? Dá se to zvrátit? V samém srdci zla V samém jeho nitru
Tak Florence + The Machine je celkem známé, no hej? Každopádně alba jsou tuším jen dvě. A tahle je asi nejznámější. Ta se hrála snad i u nás v rádiích.
Teď mě tak napadlo Florence Welch jako Melisandra. Je jí tak trochu podobná. Melisandra s pánem světla a ohně a symbol sedmi. jako by písnička byla napsaná přímo pro ni a pro GoT XD
Tak Florence + The Machine je celkem známé, no hej? Každopádně alba jsou tuším jen dvě. A tahle je asi nejznámější. Ta se hrála snad i u nás v rádiích.
Já to neznám. Ale já se celkově v hudbě moc neorientuji. Mám pár svých oblíbenců, které pouštím pořád dokola a kromě toho poslouchám převážně vybrané soundtracky. V tomhle směru jsem děsná konzerva.
Svěcená voda vás nezachrání Tisíc armád mě nezadrží Nechci vaše peníze Ani vládnout davu Pochopte, že musím spálit Vaše království
Sedm ďáblů je všude kolem Sedm ďáblů v mém domě Byli tu, než jsem se ráno vzbudila Budu mrtvá, než skončí tenhle den
A vaše láska bude zničená A budete říkat, že to všechno ladí A zapadá do sebe Je to melodie Válečný pokřik Symfonie
Můžou mě udržet naživu Dokud nezbourám stěny Dokud nezotročím vaše duše Vezmou si vaše duše Co jsem to udělala? Dá se to zvrátit? V samém srdci zla V samém jeho nitru
Ja som rozumel, len to: ,,Seven Devils all around you, Seven Devils in my house."
Aj to som si nebol istý, či nespieva náhodou ,,Seven Devils in my hearth" :) Díky za preklad... Už som si chcel hľadať Lyricsy, si mi ušetrila čas :)
Lord Gepeto: Přeložila jsem to na základě anglickýho textu, v tom traileru je hudba většinou v pozadí, takže by to ani nešlo. Trvalo to závratných pět minut.
Komentáře
Takže, která ukázka, na vás zatím zapůsobila nejvíc? Pro mě zatím jednoznačně vyhrávají ,,Cold Winds"...
Mimochodom sranda, pesnička sa volá Seven Devils.. A oni majú Sedem bohov :D A ich pália.. zaujímvá zhoda :D
Svěcená voda vás nezachrání
Tisíc armád mě nezadrží
Nechci vaše peníze
Ani vládnout davu
Pochopte, že musím spálit
Vaše království
Sedm ďáblů je všude kolem
Sedm ďáblů v mém domě
Byli tu, než jsem se ráno vzbudila
Budu mrtvá, než skončí tenhle den
A vaše láska bude zničená
A budete říkat, že to všechno ladí
A zapadá do sebe
Je to melodie
Válečný pokřik
Symfonie
Můžou mě udržet naživu
Dokud nezbourám stěny
Dokud nezotročím vaše duše
Vezmou si vaše duše
Co jsem to udělala?
Dá se to zvrátit?
V samém srdci zla
V samém jeho nitru
Aj to som si nebol istý, či nespieva náhodou ,,Seven Devils in my hearth"
:) Díky za preklad... Už som si chcel hľadať Lyricsy, si mi ušetrila čas :)
http://consultingdovahkiin.tumblr.com/post/18770717766/chewiejr-the-simpsons-s23e15-intro-a-game-of
nejlepší XD možná to patří do jiného fóra, ale ať se to dá kamkoliv musíte si to pustit.
I když obě trochu odrostlejší.