Hra o trůny 2 - upoutávky

13468914

Komentáře

• upraveno 3. března 2012
    Nevada: Jo, omlátit mu o hlavu Bouři mečů :D Myslela jsem, že když jsem tu story četla, nebude to tak frustrující. No a vidíte, není to pravda.
  • upraveno 3. března 2012
    Perfektní trailer, ten výběr hudby mě nejprve překvapil, ale velmi rychle jsem poznal, že je to příjemné překvapení. A je tak trochu zvláštní vidět tolik bojových záběrů, přeci jen na to nejsme z první série zvyklý :D Už at je tady druhá série :) Oproti knize to bude určitě výrazně osekané, ale vypadá to, že ne až tolik, jak jsem si myslel. Super. Nemůžu si pomoci, ale pro mě asi jeden z nej trailerů, které kdy na GoT byly.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 4. března 2012
    0:17 - Zabiják a eskymáci :-O
    Nevada napsal(a):

Už jsem psala, že i špinavý, zanedbaný, otrhaný a zbídačený Jaime je pořád sexy.

jaime
  • upraveno 4. března 2012
    Mě se líbí, že HBO zkouší v každém traileru něco nového. ,,Cold Winds" je umění a uchovává tajemno, ,,Shadow" a ,,Power and Grace" na to jdou filmově a do ,,Seven Devils" pro oživení dali populární skupinu. Přijde mi to jako geniální komerční tah, protože jednou se trefí do vkusu každému. (Ne, že bych objevila Ameriku, že v HBO vědí co dělají, víme od první sezóny...)
    Takže, která ukázka, na vás zatím zapůsobila nejvíc? Pro mě zatím jednoznačně vyhrávají ,,Cold Winds"...
    Cold Winds je dobrej ale nejvíc se mi líbí asi poslední spojený s hudbou. Působí to na mě tak víc emocionálně nebo co. Hudba udělá hodně.
    Kdo to bojuje v 1:16-1:18? Nějak mi nejde to rozluštit..
    no to je Sandor Clegane proti nepříteli?
    Elanne: ,,Cold Winds"
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 4. března 2012
    Na mňa najviac zapôsobili "Shadow", "Power and Grace" a práve toto "Seven Devils", ale zo všetkého asi najviac SD...

Mimochodom sranda, pesnička sa volá Seven Devils.. A oni majú Sedem bohov :D A ich pália.. zaujímvá zhoda :D
    Gepeto: Skôr zámer.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 4. března 2012
    Ta písnička zní fakt zajímavě. Mohl by mi někdo hodit do místní pošty co bych měla hledat, když se s tímhle chci seznámit trochu víc, prosím? Nemyslím jen název projektu, ale i tip na konkrétní album, které je podle vás nejlepší nebo případně výběrovka a tak. Díky předem.
    Tohle je můj rychlej překlad:

Svěcená voda vás nezachrání
    Tisíc armád mě nezadrží
    Nechci vaše peníze
    Ani vládnout davu
    Pochopte, že musím spálit
    Vaše království

Sedm ďáblů je všude kolem
    Sedm ďáblů v mém domě
    Byli tu, než jsem se ráno vzbudila
    Budu mrtvá, než skončí tenhle den

A vaše láska bude zničená
    A budete říkat, že to všechno ladí
    A zapadá do sebe
    Je to melodie
    Válečný pokřik
    Symfonie

Můžou mě udržet naživu
    Dokud nezbourám stěny
    Dokud nezotročím vaše duše
    Vezmou si vaše duše
    Co jsem to udělala?
    Dá se to zvrátit?
    V samém srdci zla
    V samém jeho nitru
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 4. března 2012
    Tak Florence + The Machine je celkem známé, no hej? Každopádně alba jsou tuším jen dvě. A tahle je asi nejznámější. Ta se hrála snad i u nás v rádiích.
    Teď mě tak napadlo Florence Welch jako Melisandra. Je jí tak trochu podobná. Melisandra s pánem světla a ohně a symbol sedmi. jako by písnička byla napsaná přímo pro ni a pro GoT XD
    upraveno 4. března 2012
    Montezuma3 napsal(a):

Tak Florence + The Machine je celkem známé, no hej? Každopádně alba jsou tuším jen dvě. A tahle je asi nejznámější. Ta se hrála snad i u nás v rádiích.

Já to neznám. Ale já se celkově v hudbě moc neorientuji. Mám pár svých oblíbenců, které pouštím pořád dokola a kromě toho poslouchám převážně vybrané soundtracky. V tomhle směru jsem děsná konzerva.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 5. března 2012
    svoa00 napsal(a):

Tohle je můj rychlej překlad:

Svěcená voda vás nezachrání
    Tisíc armád mě nezadrží
    Nechci vaše peníze
    Ani vládnout davu
    Pochopte, že musím spálit
    Vaše království

Sedm ďáblů je všude kolem
    Sedm ďáblů v mém domě
    Byli tu, než jsem se ráno vzbudila
    Budu mrtvá, než skončí tenhle den

A vaše láska bude zničená
    A budete říkat, že to všechno ladí
    A zapadá do sebe
    Je to melodie
    Válečný pokřik
    Symfonie

Můžou mě udržet naživu
    Dokud nezbourám stěny
    Dokud nezotročím vaše duše
    Vezmou si vaše duše
    Co jsem to udělala?
    Dá se to zvrátit?
    V samém srdci zla
    V samém jeho nitru

Ja som rozumel, len to: ,,Seven Devils all around you, Seven Devils in my house."

Aj to som si nebol istý, či nespieva náhodou ,,Seven Devils in my hearth"
    :) Díky za preklad... Už som si chcel hľadať Lyricsy, si mi ušetrila čas :)
  • upraveno 5. března 2012
    Lord Gepeto: Přeložila jsem to na základě anglickýho textu, v tom traileru je hudba většinou v pozadí, takže by to ani nešlo. Trvalo to závratných pět minut.
    The Simpsons intro a Game of Thrones Parody
    http://consultingdovahkiin.tumblr.com/post/18770717766/chewiejr-the-simpsons-s23e15-intro-a-game-of
    nejlepší XD možná to patří do jiného fóra, ale ať se to dá kamkoliv musíte si to pustit.
    Kachítos napsal(a):

http://consultingdovahkiin.tumblr.com/post/18770717766/chewiejr-the-simpsons-s23e15-intro-a-game-of
    nejlepší XD možná to patří do jiného fóra, ale ať se to dá kamkoliv musíte si to pustit.

práve som to tu chcel dať, parádne to je, hlavne ten začiatok a trojoké vrany to korunovali ! :D
    Kachítos napsal(a):

povedené to je :-D
    Kachítos napsal(a):

Burns Landing, The Couch :-)) To bylo geniální, jdu si to pustit ještě jednou :-))
    Z rozšířené verze předminulého traileru - snad se vrzy objeví kvalitnější verze.
    Šedý vítr
    Roztomilý šťěňátko :)
    upraveno 5. března 2012
    Dvě štěňátka :)
    I když obě trochu odrostlejší.
    chtěla bych je oba doma =P
    Paráda! Velkej vlk, co stále vypadá jako vlk. <3 Teď ještě aby si to nezkazili pohybem a "řvaním". I když o tom pochybuju.
    a jak se tvaří zle- jsem zvedavej na chundeláče ten ma bejt proti větší
    To obrovské vlčisko mi velmi nepříjemně připomíná Twilight :-D
    upraveno 5. března 2012
    Tak to jsi asi při Twilightu hrůzou zavíral(a) oči, protože tam vypadali úplně jinak ;)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 5. března 2012
    Nevypadali jinak.... vypadali hůře.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.