Asi před měsíce si tu někdo stěžoval, že jsme z GoT vyděli kuloví a teď nám HBO servíruje jeden trailer za druhým.
Dnešní nový trailer se jmenuje More You Love:
Není nijak hudebně zajímaví a ani moc grandiózní, ale obsahově je velmi pestrý a zajímaví. Motá se samozřejmě hlavně kolem ženských postav: - Spousty pěkných obrázků. (tábor, romantika v KL, Island) - Melisandra olizuje Davosovi ouško. - Poslušné štěňátko básní o své lásce ke lvímu králi. - Margaery a její striptýz. (v jednom záběru na konci je vidět, že se Renlýk snaží taky zapojit) - Ygritte pomrkává do Sněhu, totiž na Sněha. (poprvé vidíme políbenou ohněm, i když zatím nevidíme jak moc políbenou ohněm) - Trpaslík a jeho děvka na líbánkách. - Joff si to chce rozdávat s kurvičkou. (s Ros) - Robbík už si to rozdává s mušličkou. (zase trumfnul Joffa) - Medvěd se snaží sbalit draka. - Ale drak není žádná princeznička z pohádek. - To se asi snaží vysvětli i Šae Sanse. Celkem razantním způsobem. - Arya vyhrožuje, že za perníkové srdce dostanete položku na killll_listu. - Theon s Ashou na koníčka. (poprvé vidíme Ashu/Yaru, a jsem docela zklamán, snad to bude lepší než to vypadá v tom jednom (dvou?) záběru :-( ) - A Cersei? Miluje všechny. Rozdává políčky.
Dozvěděli jsme se, že Tyrellka bude po babičce, Cersei ani v seriálu nechápe, že jenom Tyrion ji i jejího spratka chrání před defenestací. Příště prosím o trailer, kde bude většina záběrů delší než půl vteřiny.
WTF? Proč Cersei fackuje Joffa? A proč Šae útočí na Sansu?? Začínám být krutě zvědavá.
Nejdřív jsems e taky divil, ale přijde mi, že je to ze dvou scén - Cersei dá facku Tyrionovi, Joffrey dostane facku od Tyriona. Edit: Ne, beru zpět, opravdu je to Cersei - Joff.
A víte, co je zvláštní? U traileru, co má být o vztazích, se mi nejvíc líbila scéna, kdy Robb políbí Cat na čelo. Došlo mi, že u Martina nemám ráda ani jedno romantický spárování. Jsem divná?
Taky bych řekla že romantiky tym moc není. Co se týče nových ukázek, opravdu moc rychlé Ashu/Yaru jsem skoro nezachytila, až na podruhé a nic moc. Jinak už se nemůžu dočkat a doufám, že to co tam bude oproti knížce přidané mi nebude tak vadit.
Jak jsem byl s castingem po celou první i nadcházející druhou sérii nadmíru spokojen, tak Asha/Yara mi hodně vadí :D Už podle fotek se mi ta herečka na ni nějak nezdála, ale teď po tom co jsem ji viděl v tom novém traileru, to je snad ještě horší :D http://i.imgur.com/mGY79.jpg
WTF? Proč Cersei fackuje Joffa? A proč Šae útočí na Sansu?? Začínám být krutě zvědavá.
Pokiaľ viem, Sansa bude Tyrionov ženou. Zrejme chceli troška okoreniť tie vzťahy a ukázať, že Tyrion sa o ňu mimoriadne zaujíma už v druhej sérií a Šae žiarli :D
Zrejme, čo mala byť tá scénka ako Tyrion kope Joffa za to, že na nich pri vzbure poslal Ohaře, tak to zmenili a dajú, že to spraví samotná Cersei, teda nekopne ho, ale mu dá záušek.. :D
PS: Potrebujem zase pomôcť so slovami :D V traileru Seven Devils, keď hovorí Robb Jaimemu.. to akože ,,Three victories don't make you conger" ? Lebo mi to akosi nedáva zmysel... conger mi preložilo ako morský úhor :D Tri víťažstvá z teb nerobia morskúho úhora? :D
Zrejme, čo mala byť tá scénka ako Tyrion kope Joffa za to, že na nich pri vzbure poslal Ohaře, tak to zmenili a dajú, že to spraví samotná Cersei, teda nekopne ho, ale mu dá záušek.. :D
PS: Potrebujem zase pomôcť so slovami :D V traileru Seven Devils, keď hovorí Robb Jaimemu.. to akože ,,Three victories don't make you conger" ? Lebo mi to akosi nedáva zmysel... conger mi preložilo ako morský úhor :D Tri víťažstvá z teb nerobia morskúho úhora? :D
Tři vítězství z tebe nedělají dobyvatele.
A suché konstatování že "Je to lepší než tři porážky." doprovázené pohledem Nikolaje patří k mým nej scénám z trailerů.
Chudák Robb, vždycky chětl být mořský úhoř a Jaime mu hatí plány :( conqueror= dobyvatel "Tři vítězství z tebe nedělají dobyvatele. " edit: Jsem pomalá :(
Komentáře
kdo trumfne tohle? :-))
Jenom doufám, že si stihnu sníst dort. :D
Nějak nevím, jestli to mám dát sem, nebo do fanouškovské tvorby.
Dnešní nový trailer se jmenuje More You Love:
Není nijak hudebně zajímaví a ani moc grandiózní, ale obsahově je velmi pestrý a zajímaví. Motá se samozřejmě hlavně kolem ženských postav:
- Spousty pěkných obrázků. (tábor, romantika v KL, Island)
- Melisandra olizuje Davosovi ouško.
- Poslušné štěňátko básní o své lásce ke lvímu králi.
- Margaery a její striptýz. (v jednom záběru na konci je vidět, že se Renlýk snaží taky zapojit)
- Ygritte pomrkává do Sněhu, totiž na Sněha. (poprvé vidíme políbenou ohněm, i když zatím nevidíme jak moc políbenou ohněm)
- Trpaslík a jeho děvka na líbánkách.
- Joff si to chce rozdávat s kurvičkou. (s Ros)
- Robbík už si to rozdává s mušličkou. (zase trumfnul Joffa)
- Medvěd se snaží sbalit draka.
- Ale drak není žádná princeznička z pohádek.
- To se asi snaží vysvětli i Šae Sanse. Celkem razantním způsobem.
- Arya vyhrožuje, že za perníkové srdce dostanete položku na killll_listu.
- Theon s Ashou na koníčka. (poprvé vidíme Ashu/Yaru, a jsem docela zklamán, snad to bude lepší než to vypadá v tom jednom (dvou?) záběru :-( )
- A Cersei? Miluje všechny. Rozdává políčky.
HBO nám dává slušnou trailerovou masáž :-)
Edit: Ne, beru zpět, opravdu je to Cersei - Joff.
Ale je taky otázka co bereš za romantické spárování, protože opravdu romantických vztahů je tam jak šafránu.
http://i.imgur.com/mGY79.jpg
A suché konstatování že "Je to lepší než tři porážky." doprovázené pohledem Nikolaje patří k mým nej scénám z trailerů.
conqueror= dobyvatel
"Tři vítězství z tebe nedělají dobyvatele. "
edit: Jsem pomalá :(