Hra o trůny 2 - upoutávky

1568101114

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 7. března 2012
    Na moje narozky maximálně končí slevy na kvalitní dřezy :/
  • upraveno 7. března 2012
    pche, na moje narozky, má bejt konec světa...
    kdo trumfne tohle? :-))
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 7. března 2012
    Elanne: To bude párty :D
    Elanne napsal(a):

Ha, na moje taky ;)
    Jenom doufám, že si stihnu sníst dort. :D
    Krisa: To si piš, a všichni jsou zvaný :-)) Účast povinná!
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 7. března 2012

Nějak nevím, jestli to mám dát sem, nebo do fanouškovské tvorby.
  • upraveno 8. března 2012
    Montezuma3 napsal(a):

Nějak nevím, jestli to mám dát sem, nebo do fanouškovské tvorby.

asi fanouškovské, v popisu je to napsáno...nicméně moc pěkné!
    Ta fan-upoutávka má super nápad a je i dobře udělaná ;)
    Miss Utahraptor napsal(a):

Elanne napsal(a):

Ha, na moje taky ;)
    Jenom doufám, že si stihnu sníst dort. :D
    vy to máte dobre, vy to stihnete, moje sú deň po konci sveta :)
    Neni tof fanouskovske video, jen ten nazev dodal fanousek. Ale je to oficialni promo snad HBO v Brazilii. Vyhrali si...
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 8. března 2012
    Krisa napsal(a):

Na moje narozky maximálně končí slevy na kvalitní dřezy :/

xD
  • upraveno 10. března 2012
    Ta posledna scena v 7 devils trailery, mohol by to byt Lannisport alebo je to Zimohrad?
  • upraveno 10. března 2012
    Marv: Jednoznačne Zimohrad
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 11. března 2012
    Asi před měsíce si tu někdo stěžoval, že jsme z GoT vyděli kuloví a teď nám HBO servíruje jeden trailer za druhým.

Dnešní nový trailer se jmenuje More You Love:

Není nijak hudebně zajímaví a ani moc grandiózní, ale obsahově je velmi pestrý a zajímaví. Motá se samozřejmě hlavně kolem ženských postav:
    - Spousty pěkných obrázků. (tábor, romantika v KL, Island)
    - Melisandra olizuje Davosovi ouško.
    - Poslušné štěňátko básní o své lásce ke lvímu králi.
    - Margaery a její striptýz. (v jednom záběru na konci je vidět, že se Renlýk snaží taky zapojit)
    - Ygritte pomrkává do Sněhu, totiž na Sněha. (poprvé vidíme políbenou ohněm, i když zatím nevidíme jak moc políbenou ohněm)
    - Trpaslík a jeho děvka na líbánkách.
    - Joff si to chce rozdávat s kurvičkou. (s Ros)
    - Robbík už si to rozdává s mušličkou. (zase trumfnul Joffa)
    - Medvěd se snaží sbalit draka.
    - Ale drak není žádná princeznička z pohádek.
    - To se asi snaží vysvětli i Šae Sanse. Celkem razantním způsobem.
    - Arya vyhrožuje, že za perníkové srdce dostanete položku na killll_listu.
    - Theon s Ashou na koníčka. (poprvé vidíme Ashu/Yaru, a jsem docela zklamán, snad to bude lepší než to vypadá v tom jednom (dvou?) záběru :-( )
    - A Cersei? Miluje všechny. Rozdává políčky.

HBO nám dává slušnou trailerovou masáž :-)
  • upraveno 11. března 2012
    Pamatuju období loni, kdy jsme tu pomalu řvali, že už toho je moc :-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 11. března 2012
    WTF? Proč Cersei fackuje Joffa? A proč Šae útočí na Sansu?? Začínám být krutě zvědavá.
    Dozvěděli jsme se, že Tyrellka bude po babičce, Cersei ani v seriálu nechápe, že jenom Tyrion ji i jejího spratka chrání před defenestací. Příště prosím o trailer, kde bude většina záběrů delší než půl vteřiny.
    Čím dál víc jsem nadšená z Natalie Dormer. Ona bude výtečná Margaery, doufám, že dostane víc prostoru.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 11. března 2012
    Nevada napsal(a):

WTF? Proč Cersei fackuje Joffa? A proč Šae útočí na Sansu?? Začínám být krutě zvědavá.

Nejdřív jsems e taky divil, ale přijde mi, že je to ze dvou scén - Cersei dá facku Tyrionovi, Joffrey dostane facku od Tyriona.
    Edit: Ne, beru zpět, opravdu je to Cersei - Joff.
    A víte, co je zvláštní? U traileru, co má být o vztazích, se mi nejvíc líbila scéna, kdy Robb políbí Cat na čelo. Došlo mi, že u Martina nemám ráda ani jedno romantický spárování. Jsem divná?
    upraveno 11. března 2012
    Ne, divný je Martin :)
    Ale je taky otázka co bereš za romantické spárování, protože opravdu romantických vztahů je tam jak šafránu.
    Taky bych řekla že romantiky tym moc není. Co se týče nových ukázek, opravdu moc rychlé Ashu/Yaru jsem skoro nezachytila, až na podruhé a nic moc. Jinak už se nemůžu dočkat a doufám, že to co tam bude oproti knížce přidané mi nebude tak vadit.
    Jak jsem byl s castingem po celou první i nadcházející druhou sérii nadmíru spokojen, tak Asha/Yara mi hodně vadí :D Už podle fotek se mi ta herečka na ni nějak nezdála, ale teď po tom co jsem ji viděl v tom novém traileru, to je snad ještě horší :D
    http://i.imgur.com/mGY79.jpg
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 11. března 2012
    No nevím řekl bych že zapadá do té doby ale nesedí na roli Ashy / Yary pokud tedy nebude její postava pozměněna...
    upraveno 11. března 2012
    Nevada napsal(a):

Pokiaľ viem, Sansa bude Tyrionov ženou. Zrejme chceli troška okoreniť tie vzťahy a ukázať, že Tyrion sa o ňu mimoriadne zaujíma už v druhej sérií a Šae žiarli :D
    upraveno 11. března 2012
    Zrejme, čo mala byť tá scénka ako Tyrion kope Joffa za to, že na nich pri vzbure poslal Ohaře, tak to zmenili a dajú, že to spraví samotná Cersei, teda nekopne ho, ale mu dá záušek.. :D

PS: Potrebujem zase pomôcť so slovami :D V traileru Seven Devils, keď hovorí Robb Jaimemu.. to akože ,,Three victories don't make you conger" ? Lebo mi to akosi nedáva zmysel... conger mi preložilo ako morský úhor :D Tri víťažstvá z teb nerobia morskúho úhora? :D
    upraveno 11. března 2012
    Lord Gepeto napsal(a):

Zrejme, čo mala byť tá scénka ako Tyrion kope Joffa za to, že na nich pri vzbure poslal Ohaře, tak to zmenili a dajú, že to spraví samotná Cersei, teda nekopne ho, ale mu dá záušek.. :D

PS: Potrebujem zase pomôcť so slovami :D V traileru Seven Devils, keď hovorí Robb Jaimemu.. to akože ,,Three victories don't make you conger" ? Lebo mi to akosi nedáva zmysel... conger mi preložilo ako morský úhor :D Tri víťažstvá z teb nerobia morskúho úhora? :D

Tři vítězství z tebe nedělají dobyvatele.

A suché konstatování že "Je to lepší než tři porážky." doprovázené pohledem Nikolaje patří k mým nej scénám z trailerů.
    Najlepšia časť traileru je aj tak panoramatický záber na King's Landing.
    Chudák Robb, vždycky chětl být mořský úhoř a Jaime mu hatí plány :(
    conqueror= dobyvatel
    "Tři vítězství z tebe nedělají dobyvatele. "
    edit: Jsem pomalá :(
    ako vraví Nevada, má tam byť dobyvatela ( conquer nie conger :) )
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.