Hra o trůny 2 - upoutávky

1679111214

Komentáře

• upraveno 11. března 2012
    Všimli ste si, že Tyrion dokonale opakuje Nedovu hlášku "We've come to a dangerous place"?
    4 díl se jmenuje Garden of Bones
    btw - kde je to moje vlakno s odhady nazvu jednotlivych dilu?
    Nevada: Jakýkoliv milostný city holt Martin odměňuje tak, že zničí přinejmenším jednoho zúčastněnýho. A co hůř - odnese to spousta dalších - takže počínání těch dvou nakonec vyznívá dost sobecky. A ano - je to divný.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 11. března 2012
    Mrcel17 napsal(a):

ako vraví Nevada, má tam byť dobyvatela ( conquer nie conger :) )

Je to conqueror, ale to je detail.
    Daenerys Targaryen Character Profile:

Ty vole... Ten drak je jednoducho trikovo dokonalý. A ten výškový pohľad na Rudou pustinu... just WOW.
    Že ty nejlepší hlášky má vždycky Cersei. ,,The more people you love the weaker you are."
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 11. března 2012
    Nevada napsal(a):

Lord Gepeto napsal(a):

Zrejme, čo mala byť tá scénka ako Tyrion kope Joffa za to, že na nich pri vzbure poslal Ohaře, tak to zmenili a dajú, že to spraví samotná Cersei, teda nekopne ho, ale mu dá záušek.. :D

PS: Potrebujem zase pomôcť so slovami :D V traileru Seven Devils, keď hovorí Robb Jaimemu.. to akože ,,Three victories don't make you conger" ? Lebo mi to akosi nedáva zmysel... conger mi preložilo ako morský úhor :D Tri víťažstvá z teb nerobia morskúho úhora? :D

Tři vítězství z tebe nedělají dobyvatele.

A suché konstatování že "Je to lepší než tři porážky." doprovázené pohledem Nikolaje patří k mým nej scénám z trailerů.
    aha conqueror to ma ani nenapadlo .D diks
    Kate napsal(a):

Že ty nejlepší hlášky má vždycky Cersei. ,,The more people you love the weaker you are."

Absolutně. Tohle je geniální.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 11. března 2012
    V tom případě jsem momentálně nejsilnější na světě...
    AshaG napsal(a):

Kate napsal(a):

Absolutně. Tohle je geniální.
    Přesně, tohle IMHO Martina vystihuje naprosto přesně. Seriálová Cersei nejspíš bude poněkud... moudřejší.

Flanker: Kurňa... :/
  • upraveno 12. března 2012
    Joffrey Baratheon Character Profile :

A ještě jeden - Jon Snow Character Profile

Jack Gleeson má o svojí postavě jasno a asi je celkem zábava Joffreyho hrát. Taky už je jasný, proč mu Cersei dá facku. On to Tyrion ve Střetu králů zběžně zmiňuje - prostě se jí synáček vymyká z rukou a chce vládnout sám. Kraster vypadá jako hodnej strejček... my víme opak. Renly a Robb - co ty smutný pohledy, zlatíčka?
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 12. března 2012
    Joffrey je takovej §&#*&#$§, ale zahranej je parádně! Černí bratři jsou čím dál tím větší sympaťaci.
    svoa00: Krastera jsem si taky představovala jako slizáka jedna báseň a on je to celkem "milej pán"
    Kraster je ten pán, co vypadá jako Santa (tedy ne tak moc vousatý)? :) Ale jinak dobrý. Už se nemůžu dočkat!
    Tak je tady další video: Character Featurette - Renly Baratheon

Co ksakru dělá Malíček v Renlyho táboře?
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 12. března 2012
    Čím dál tím víc se mi zamlouvá Natalie Dormer jako Margaery.
    taky v upoutavkach malickovi catelyn hrozí dykou přitom to neni v knize 0:10
    Nehraje Lorase někdo jiný? Nebo má jen jiné vlasy než v 1.řadě. Takový kudrnáč XD jinak neni tam Malíček protože ho tam poslal Tyrion, aby vyjednal nějaký ten sňatek? Teď nevím už si to z knížek moc nepamatuji ale nejspíš se pletu. A na Natalie si budu muset zvyknout. Z knížek jí vidím pořád jako starší Sansu. Však já si ale nakonec zvyknu. Ale neumím si jí představit po boku Joffa. I když jen na chvilku.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 12. března 2012
    Už se těšíte na trojku v Renlyho stanu?
    Jinak, taky máte ten pocit, že se tvůrci poučili v první série a změnili vzhled mnoha postav k lepšímu? Kostýmy, účesy,...
    Nehraje Lorase někdo jiný?
    Taky jsem si říkala. Ale ne, je to ten stejný herec, akorát má narostlé svoje dlouhé vlasy. V první sérii měl paruku.
    co by mělo bejt v Renlyho stanu? když ve trojce už Renly neni?
    salát845 napsal(a):

xD
    :D
    Kde přesně je ten Loras? Nějak ho nemůžu najít.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 12. března 2012
    :D Tak to mě fakt dostalo :D
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 12. března 2012
    Jinak Natalie Dormer se mi zamlouvá méně a méně, producenti chtějí z Margaery asi udělat hned od začátku trošku mrchu...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.