Nevada: Jakýkoliv milostný city holt Martin odměňuje tak, že zničí přinejmenším jednoho zúčastněnýho. A co hůř - odnese to spousta dalších - takže počínání těch dvou nakonec vyznívá dost sobecky. A ano - je to divný.
Zrejme, čo mala byť tá scénka ako Tyrion kope Joffa za to, že na nich pri vzbure poslal Ohaře, tak to zmenili a dajú, že to spraví samotná Cersei, teda nekopne ho, ale mu dá záušek.. :D
PS: Potrebujem zase pomôcť so slovami :D V traileru Seven Devils, keď hovorí Robb Jaimemu.. to akože ,,Three victories don't make you conger" ? Lebo mi to akosi nedáva zmysel... conger mi preložilo ako morský úhor :D Tri víťažstvá z teb nerobia morskúho úhora? :D
Tři vítězství z tebe nedělají dobyvatele.
A suché konstatování že "Je to lepší než tři porážky." doprovázené pohledem Nikolaje patří k mým nej scénám z trailerů.
Jack Gleeson má o svojí postavě jasno a asi je celkem zábava Joffreyho hrát. Taky už je jasný, proč mu Cersei dá facku. On to Tyrion ve Střetu králů zběžně zmiňuje - prostě se jí synáček vymyká z rukou a chce vládnout sám. Kraster vypadá jako hodnej strejček... my víme opak. Renly a Robb - co ty smutný pohledy, zlatíčka?
Joffrey je takovej §&#*&#$§, ale zahranej je parádně! Černí bratři jsou čím dál tím větší sympaťaci. svoa00: Krastera jsem si taky představovala jako slizáka jedna báseň a on je to celkem "milej pán"
Nehraje Lorase někdo jiný? Nebo má jen jiné vlasy než v 1.řadě. Takový kudrnáč XD jinak neni tam Malíček protože ho tam poslal Tyrion, aby vyjednal nějaký ten sňatek? Teď nevím už si to z knížek moc nepamatuji ale nejspíš se pletu. A na Natalie si budu muset zvyknout. Z knížek jí vidím pořád jako starší Sansu. Však já si ale nakonec zvyknu. Ale neumím si jí představit po boku Joffa. I když jen na chvilku.
Už se těšíte na trojku v Renlyho stanu? Jinak, taky máte ten pocit, že se tvůrci poučili v první série a změnili vzhled mnoha postav k lepšímu? Kostýmy, účesy,...
Komentáře
Flanker: Kurňa... :/
svoa00: Krastera jsem si taky představovala jako slizáka jedna báseň a on je to celkem "milej pán"
Jinak, taky máte ten pocit, že se tvůrci poučili v první série a změnili vzhled mnoha postav k lepšímu? Kostýmy, účesy,...