Musím uznat, že Malíček je vážně okouzlující, když mluví s Margaery, ale to on umí. IMHO Renly a Marge jsou sice podivnej, ale kupodivu pohlednej pár :D A k Renlymu... smrt některých postav jsem měla neúmyslně spoilerovanou, ale Renlyho ne, takže to byla jedna z mála chvil, kdy jsem byla šokovaná. Asi proto, že byť je Stannis je legitimní dědic trůnu, Renly mi v dost směrech připadal jako lepší kandidát na Železný trůn - uměl to s lidma a to je Stannisova Achillova pata.
Durexxx: Ja bych řekla že jo. Snad to je jen světem a bude mít vlasy více políbené ohněm. Spíš mě zajímá kdo je 0:52 nějak to nemůžu rozluštit je to až moc rychlé.
Tak je tady další video: Character Featurette - Renly Baratheon
Začínám znovu litovat, že Renly zkape už ve Střetu. Je skvělý, oproti Hře mnohem lépe vypadá a ten jeho královský hlas! :) Margaery tam má nějak moc prostoru a je nějaká moc velká kamarádka s našim intrikánem. Musím říct, že tenhle Renlyho character klip se mi líbí nejvíc.
Mně zase tak moc ne. Z prvních záběrů vypadal super. Ale to video mě zase hodilo do klidu. V knize jsem ho měla docela ráda, navzdory jeho velkému sebevědomí a umíněnosti dítěte. V seriálu mi ho líto nebude. A je mi proti srsti změna charakteru u Margaery - aspoň co lze soudit podle ukázek, takže mě možná negativně ovlivňuje i tohle.
Nevado, tak to mě ho bude líto snad ještě víc než v knížce. GDN_( Já celkově nemám moc ráda změny oproti knižním předlohám. V knížkách na mě Margaery působila spíš na styl Sansy. Tahle seriálová je z úplně jiného těsta(ten výstřih co má na turnaji, ach jo, ten odvádí moji pozornost a to sem holka :D). Takže jsem velice zvědavá, jak nakonec splácají i toho Theona. Zatím mám takové nejasné obavy, že se snaží ze všech udělat horší charaktery než jsou. Everett, nee, Annu Boleinovou nee! :)
Komentáře
tady je video - o vytváření zbraní. A kde jsou nové záběry a myslím že i na Jeyne v 1:00
Snad to je jen světem a bude mít vlasy více políbené ohněm. Spíš mě zajímá kdo je 0:52 nějak to nemůžu rozluštit je to až moc rychlé.
Souhlasím s Nevadou určitě to bude kapitánova dcera
Já celkově nemám moc ráda změny oproti knižním předlohám. V knížkách na mě Margaery působila spíš na styl Sansy. Tahle seriálová je z úplně jiného těsta(ten výstřih co má na turnaji, ach jo, ten odvádí moji pozornost a to sem holka :D). Takže jsem velice zvědavá, jak nakonec splácají i toho Theona. Zatím mám takové nejasné obavy, že se snaží ze všech udělat horší charaktery než jsou.
Everett, nee, Annu Boleinovou nee! :)