Marišiel: Tak co se týče Marge, tak Natalie přece říká, že je na Renlyho straně. Jenom proto, že vidíme, že bude samostatnější, neznamená, že to bude mrcha. A Theon je v první sérii rozhodně sympatičtější než v první knížce, kde nejpamatihodnější věc, kterou udělá, je to, že kopne do useknutý hlavy. Nějak nevidím důvod, proč by dělali některý postavy horší, když třeba Jaime i Cersei jsou v seriálu rozhodně sympatičtější. Tajně doufám, že maj v úmyslu nechat nás litovat snad úplně všechny, což jsem v knížkách prostě nemohla ;)
U Margaery jsem tím horším charakterem myslela zkrátka to, že to nebude takové nevinné káčátko, jak na mě působila v knížkách. A u Theona jsem zase poukazovala na diskuzi ohledně toho, že ještě není známý herec na Smraďocha Ramsaye (a jak víme, tak Smraďoch udělal na konci pár hnusných věcí). Svoa, to že jsou to hajzlíci ještě neznamená, že nemůžou být sympatičtí ;)
Marišiel: No Cersei a Jaime maj do sympatických hajzlíků daleko. Ne, nesdílím to zdá se obecný nadšení pro Jaimeho, jenom ho považuju na rozdíl od jeho sestry za přijatelnou lidskou bytost a jeho kapitoly mě docela baví.
To, že Marge a zdá se ani Jeyne Westerling nebudou další Sansy je naopak dobře. Navíc ani jedna z nich není dobrá postava a víme o nich prd. Bod pro scénáristy. Že není obsazenej Ramsay je zvláštní, ale z toho, jak Theona napsali, mi nepřijde, že by měli v úmyslu nechat ho zahrát Ramsayho "part". Je rozdíl bejt egoistický hovado a sadistická svině.
Já doufám, že Theon nebude přebírat Ramsayho činy! Já mám Theona celkem "ráda", ikdyž bych ho nejradši nakopala a nechala v nějaký díře přemýšlet nad svými činy (abych mu ty blbosti vymlátila z hlavy)! Je to (pro mě) taková sympaticko/litovaná postava. (nevím co všechno mám dát do spoileru, takže mě kdyžtak seřvěte)
zajímavé takové poklidné. záběry pomalu se střídající to se mi líbí alespoň čas si vše prohlédnout a vidíme i Stanisův "slavný" stůl moje představa se s tímto nedá srovnat. Hezké ale Seven Devils je lepší. A dost těch trailerů my už chceme první dííííl. Čím víc se to blíží tím víc se těším.
Paráda. -Zdá se mi to, nebo si podstatnou část videa usurpovala Daenerys pro sebe? -Vypadá to, že Sansa bude dostávat vážně slušnou sodu. Bála jsem se, aby tahle linie natočením neutrpěla a zatím to vypadá dost dobře. -A Jaqena jsem tam pořád nikde neviděla (Nemyslí si snad, že nám ta jedna mizerná fotka stačí?!).
Komentáře
Svoa, to že jsou to hajzlíci ještě neznamená, že nemůžou být sympatičtí ;)
To, že Marge a zdá se ani Jeyne Westerling nebudou další Sansy je naopak dobře. Navíc ani jedna z nich není dobrá postava a víme o nich prd. Bod pro scénáristy. Že není obsazenej Ramsay je zvláštní, ale z toho, jak Theona napsali, mi nepřijde, že by měli v úmyslu nechat ho zahrát Ramsayho "part". Je rozdíl bejt egoistický hovado a sadistická svině.
-Zdá se mi to, nebo si podstatnou část videa usurpovala Daenerys pro sebe?
-Vypadá to, že Sansa bude dostávat vážně slušnou sodu. Bála jsem se, aby tahle linie natočením neutrpěla a zatím to vypadá dost dobře.
-A Jaqena jsem tam pořád nikde neviděla (Nemyslí si snad, že nám ta jedna mizerná fotka stačí?!).
Ještě čtrnáct dní. Já to nevydržim!!! ;D