Brienne vs. Hora

upraveno 6. listopadu 2010 v Akce a hlasování

heavy_head: :roll: 8) No to se podívejme jak to s náma hází :-)

Quote:
Jsem zvědav, jak tohle někdo rozřeší.

No, v ostatních duelech by mělo být jasno, tak se pojďme podívat na ten poslední. Vidím to tak - heavy headův průběžný výsledek 6:7 ve prospěch Gregora byl skoro určitě správný. Po masivní reklamní kampani přidali svoje "druhé hlasy" k Brienninu dobru Tyna a vodní tanečník, což obrátilo skóre na na 8:7. Ser Těžkohlavý ale možnost uplatnit dva body u mistra tanečníka zpochybnil (nevím proč), což by znamenalo remízu. Já jsem si ale nevšiml, že by v tomhle kole tanečník hlasoval dvakrát, takže to beru, že jeho hlas platí - čili 8:7 ve prospěch Brienne. V tom ale přibíhá na obranu svého jmenovce Ser Gregor Clegane a dává mu plný kotel, tj. dva body navíc - a skore se opět otáčí na 9:8 ve porspěch Gregora. Heavy head se snaží zvrátit situaci a mění svůj dvoubodový hlas na tříbodový - tj. remíza 9:9. Za této situace by podle pravidel měla rozhodnout délka nejdelšího příspěvku, týkajícího se zmíněného duelu.

Tuším, že heavy headův rafinovaně prodloužený příspěvek bude přece jenom o něco delší než můj Půlnoční duel... Takže, teoreticky by měla vyhrát Brienne, ačkoliv by jsme se v téhle záležitosti mohli ještě poradit. Co vy na to, vážení soudci?

Mimochodem, nešlo by s tím heavyho příspěvkem něco udělat, aby takhle nemrvil celou stránku?

2

Komentáře

• upraveno 24. ledna 2007

Třinec hraje doma, ale Slavia je silnější, proto je trochu lepší kurz na Slavii. :wink:

Tak navrhni nějaké jiné fotbalové/hokejové/kriketové/cabertossové utkání, které bude podle předběžných předpokladů vyrovnané a můžeme se domluvit. 8)

Na šachovém superturnaji ve Wijk aan Zee hraje náš mladý velmistr David Navara. V tak těžké konkurenci (mj. mistr světa, jeho vyzyvatel a spousta dalších elitních řezníků) ještě nikdy nehrál. Jestli dnes svoji partii neprohraje, půjde Brienne dál. :wink:

A s kým hraje? Vsadím se, že s nějakým outsiderem. :wink:

V tom turnaji nejsou slabí protivníci. :!: S mistrem Nizozemska Tivjakovem. 8) Černými kameny!

Přestaňte pořád prudit, už je to trapné. Ať si Léto hodí korunou a máme to během minuty za sebou.

Já si nemohu hodit korunou, to by vypadalo uzurpátorsky. Turnaj je demokratická instituce, zde mají všichni stejná práva a povinnosti (a taky to tady jako v demokracii někdy vypadá). 8)

S tím šachem se mi to pořád nějak nechce zdát - jsou někde vypsány kurzy? :?: Podle tabulky je Navara šestý a Tivjakov až jedenáctý... :wink:

Hokejové utkání je průkaznější, to mohou všichni sledovat online, a dokonce se i dostavit na stadion a hlasem podpořit svého favorita. :P

Půvabné. :roll: Zdá se, že další turnajový report bude obohacen cennou hláškou.

Výbušný charakter. Povaha explozivní.

Průvod mastodontů pochoduje v řadě za sebou a vesele mává svými choboty."In the mood.":lol:

Muž v plášti stál a pozoroval stále probíhající souboj.

Tu se v něm cosi hnulo. Nekonečná frustrace z neúspěšných sázek, dlouho skrývaná zášť, nervozita bouřlivého mládí - kdoví?

Kypící žluč v barvě smoly mu vybublala až do krku, oči vytřeštil jako rosolovité bílé pijavice a vykřikl: "O hněvu Gregorově, tak zhoubném, zpívej, ó múzo! Hněv ten tisíce běd a strastí způsobil Starkům,

mnoho statečných duší těch hrdinů k Cizincovi seslal,

mrtvoly jejich však psům a dravcům napospas chystal

za kořist k bohatým hodům - tak dála se Tywinova vůle!"

Pak se křičící muž vypětím zlomil, rty se mu zalily pěnou a on padl do prachu. Další z obětí souboje Hory a Brienne. :roll:

Quote:
    "O hněvu Gregorově, tak zhoubném, zpívej, ó múzo! Hněv ten tisíce běd a strastí způsobil Starkům,

To zní jak nějaký Shakespear v úpravě sera Léta... Nebo čistý originál? :-)

Dobře, nevím sice proč pravidlo absolutního počtu hlasů nezavedeme už teď, když jsou pro všichni kromě sera Hevyho, ale dobrá... Dejme Brienne šanci a shodněme se na tom soudu. Ten zápas Třinec Slavia je podle mě vyhovující... Slavia je sice silnější, na druhém místě tabulky oprtoti sedmému Třinci, ale ten je zase doma a jde mu o play off... Oceláři budou hájit Cleganovy barvy, Slávka bude bojovat za Brienne. Souhlas.

Jo a mimochodem, asi by bylo ideální posledních cca dvacet příspěvků přemístit někam jinam (třeba Spory, nesrovnalosti, urážky atd. :-) ), jelikož nemají se samotným turnajem nic moc společného a zaclání ;-)

Výjimkou je samozřejmě tradičně podařená sarvenova turnajová příloha...

heavy_head wrote:
    to ser Gregor Clegane::D Chápu nezměrné sympatie ke tvému jmenovci, ale pravidlo o absolutním počtu hlasů nebylo oznámeno předem, před tímto kolem, ale uvažuje se o něm až nyní, takže se nemohu smířit s tím, že by mohlo být uplatněno jako rozhodující a jediné kritérium už teď, jaksi se zpětnou platností.

PS: Ty žiješ? :shock: :wink:

moje sympatie ke gregorovi vubec nemuzes chapat, to je neco tak strasne hlubokyho a nadcasovyho ze to je neco vic nez samotnej boj ohne a ledu :D a asbsolutni pocet bodu je jediny logicky a spravedlivy reseni, pokud nechces narusit moji psychiku tak to uznas a vse bude ok :D jinak moje reseni problemu pokud neuznas to jasny spravedlivy reseni- v superbowlu (americkej fotbal) se utkaj indianapolis colts a chicago bears, kdyz vyhrajou colts tak postupuje hora, bears budou hrat za brienne... aight?

Eddard wrote:
    Quote:
    "O hněvu Gregorově, tak zhoubném, zpívej, ó múzo! Hněv ten tisíce běd a strastí způsobil Starkům,

Nee, to neni z Shakespeara. To je z Ilionu od Simmonse. A ten to pry ma primo od Homera :-)

Quote:
    Nee, to neni z Shakespeara. To je z Ilionu od Simmonse. A ten to pry ma primo od Homera

No vidíš, já jsem věděl, že je mi to nějak povědomé... Homér je to. Taky takový šrobovaný, ale libozvučný sloh.

Dobře, nevím sice proč pravidlo absolutního počtu hlasů nezavedeme už teď, když jsou pro všichni kromě sera Hevyho, ale dobrá... Dejme Brienne šanci a shodněme se na tom soudu. Ten zápas Třinec Slavia je podle mě vyhovující... Slavia je sice silnější, na druhém místě tabulky oprtoti sedmému Třinci, ale ten je zase doma a jde mu o play off... Oceláři budou hájit Cleganovy barvy, Slávka bude bojovat za Brienne. Souhlas.

Jo a mimochodem, asi by bylo ideální posledních cca dvacet příspěvků přemístit někam jinam (třeba Spory, nesrovnalosti, urážky atd. :-) ), jelikož nemají se samotným turnajem nic moc společného a zaclání ;-)

Výjimkou je samozřejmě tradičně podařená sarvenova turnajová příloha...

ďakujem za priazeň :-)

súhlasím s presunutím časti textu na "vedľajší dvorec" a súhlasím aj s LEtovym návrhom verejného hodenia mincou. Pôvodne som chcel navrhnúť zápas slovenskej hokejovej ligy, keďže je pre vás určite anonymnejšia, ale teraz ma napadlo, čosi čo bude ešte viac o "božom zásahu"

V noci je zápas ALL STARS v NHL. Je jasné, že tam favorit neexistuje, je to čistá náhoda, ktorému týmu to lepšie sadne.

Môj návrh je:

Výhra západu - Brienne

Výhra východu - Hora

V prípade remízy, platí, že vyhralo to mužstvo, ktoré dalo ako posledné gól a vyrovnalo.

Vzhľadom na to, že sa asi nedočkáme plného súhlasu, je potreba hlasy väčšiny. Ak dobre počítam tak je tu 7 "stálejších" prispievateľov, takže 4 hlasy za stačia.

Ja som za.

Quote:
    V noci je zápas ALL STARS v NHL. Je jasné, že tam favorit neexistuje, je to čistá náhoda, ktorému týmu to lepšie sadne.

Môj návrh je:

Výhra západu - Brienne

Výhra východu - Hora

V prípade remízy, platí, že vyhralo to mužstvo, ktoré dalo ako posledné gól a vyrovnalo.

Vzhľadom na to, že sa asi nedočkáme plného súhlasu, je potreba hlasy väčšiny. Ak dobre počítam tak je tu 7 "stálejších" prispievateľov, takže 4 hlasy za stačia.

Dobře, jsem taky pro. Neutrální půda. Vyhraje Západ - dál jde Brienne, výhra Východu posílá dál Gregora. Vyrovnávací gól platí jako vítězství strany, která ho vstřelí. Jasné a jednoduché.

Zkusil se na to někdo podívat jen tak ,,shora" od fantasy k NHL brečím, fňukám, mlátím hlavou o zeď.... :cry:

ale ať máme tu šaškárnu za sebou Východ/Západ jsem pro :wink:

Souhlasím s Božím soudem v podobě Utkání hvězd. Sice si na něj nebudu moci zajít osobně, jak jsem to plánoval v případě Třince a Slávie, ale nevadí. 8) Východ mi byl vždycky sympatičtější, tak nezbývá než doufat, že si je Ovce s Crosbym povodí...

sarven wrote:
    ešte otázočka k autorom pravidiel.

okrem bežného hlasovania máme dvakrát možnosť udeliť 2 body a raz možnosť udeliť 3 body. Tieto možnosti sa (predpokladám) vylučujú v jednom kole? Inak nie? (napr. že môžem využiť buď dvakrát dva body alebo raz tri)

správne?

Vylučují se absolutně. To znamená, že když dáš tři body, vyčerpáš tím svou "zásobnici speciálních bodů" na celý turnaj. Když dáš dva body, máš pak ještě možnost někdy v dalších kolech udělit opět dva body. :)

Na poloze arény asi moc nezáleží, každý ji popisuje trochu někde jinde - sarven na Zimohradu, Eddard u Harrenova, já v Létově amfitéatru u Černovodého proudu atd. Berte to jako paralelní vesmíry. :wink:

heavy_head wrote:
    to ser Gregor Clegane::D

PS: Ty žiješ? :shock: :wink:

Nežije, Brienne ho rozmázla jak mouchu. To je známo. Teď to jen vysvětlit těm nevěřícím Tomášům... :lol:

Eddard wrote:
    Quote:

Môj návrh je:

Výhra západu - Brienne

Výhra východu - Hora

Dobře, jsem taky pro. Neutrální půda. Vyhraje Západ - dál jde Brienne, výhra Východu posílá dál Gregora. Vyrovnávací gól platí jako vítězství strany, která ho vstřelí. Jasné a jednoduché.

Rafinovanost návštěvníků tohoto fóra nezná mezí a dalece překračuje moji již tak hypertrofovanou fantazii autorky dívčích románků... :wink:

Týna wrote:
    Rafinovanost návštěvníků tohoto fóra nezná mezí a dalece překračuje moji již tak hypertrofovanou fantazii autorky dívčích románků...

Můžeš to použít ve svém nejnovějším díle. "Když vyhraje Východ, smí mě políbit Tomáš, ale když vyhraje Západ, tak jedině Emil." :D

Ho-ho-hora!

Ho-ho-hora!

HO-HO-HORA!

Asi si dneska přivstanu a budu to Utkání hvězd sledovat, samozřejmě s náležitým hlasovým doprovodem. :wink:

O nás bez nás! Přijdu si domů a zdá se mi, že jsem se ocitl v Mnichově. Souhlasil s tímto uspořádáním snad někdo z příznivců Brienne? (Odpovězte si sami). :roll:

Ser Heavy Head: Zatím nikdo nebyl proti. :wink:

Ale neboj, ser Léto Zlovlkánek už pilně vyhledává přeběhlíky z Briennina tábora. Patová situace musí být vyřešena. Vláda bude do Vánoc! 8)

Quote:
    Nežije, Brienne ho rozmázla jak mouchu. To je známo. Teď to jen vysvětlit těm nevěřícím Tomášům...

Představa, ýe by kdokoliv rozmázl Gregora jako mouchu je zajímavá :lol: :lol: :lol: Mimochodem, já jsem nevěřící Eddard... 8)

Quote:
    O nás bez nás! Přijdu si domů a zdá se mi, že jsem se ocitl v Mnichově. Souhlasil s tímto uspořádáním snad někdo z příznivců Brienne?

Quote:
    Ale neboj, ser Léto Zlovlkánek už pilně vyhledává přeběhlíky z Briennina tábora. Patová situace musí být vyřešena. Vláda bude do Vánoc!

Hele, nestrkejte všude tu politiku. Jako by ji nebylo dost všude jinde ;-)

Mimochodem, pojďme si zrekapitulovat kdo, že je v jakém "táboře"...

Brienne - heavy head (3), Chmur, vodní tanečník (2), Tyna (2), desaixx

Gragor - Ser Gregor Clegane (nečekaně? :-) ) (3), Léto, Eddard, steveo, Peter, sarven, Olum

Kdesi u návrhu s NHL jsem ty příspěvky přestal číst... Nic proti, ale udělali jste z toho pěknej hokej a to doslova... Vzhledem k tomu, že Léto je víceméně nejvyšší organizátor, ať hodí tou mincí jako boží soud a je to, ne? Cpát to na nějaký hokejový utkání už mi přijde trošku moc. Navís čísi věta (teď fakt nevim čí) o tom že je tu 7 stálých přispěvatelů, tudíž čtyři souhlasy stačí je dosti zcestná, když nic jinýho, tak myslim, že v soubojích hlasuje 9 lidí (nemam chuť hledat zpátky), tudíž počet souhlasných vyjádření by měl odpovídat počtu hlasujících, to je můj názor. Ale bohužel tím, že nestíham přispívat tak jako ostatní, tak tady v tom dost ztrácim přehled, takže tenhle příspěvek kdyžtak ignorujte.

Quote:
    Je možno dát během celého Turnaje dvakrát 2 body (i v průběhu jednoho kola) a jednou 3 body. Tzn. celkem 7 speciálních bodů. Záleží jen na vás, jak s nimi naložíte.

Nepřípustné je pouze udělit více speciálních bodů jednomu soutěžícímu v průběhu jednoho souboje (tzn. 2+2, 2+3).

Hm, tohle už pomalinku začíná zavánět... Tak jak to teda je? Já jsem ochoten přijmout jakoukoliv verzi, ale stanovme to teď, definitivně - ať už s tím později nejsou problémy. Obávám se že s tímhle se moc nepočítalo, co? Jak není něco do posledního bodíku dořešené, vždycky je z toho nějaká neplecha.

Každopádně, až teď mě napadlo - na co boží soud, když nás celou dobu mohl rozsoudit lord Alek... Prostě by dal zpětně svůj hlas jednomu z těch dvou a bylo by to. I když se Turnaje neúčastní, tahle jedna malá záležitost by ho snad neměla zatížit na moc dlouho. Každopádně je to jenom další z nápadů. Pokud ho do onoho utkání většina neodsouhlasí, platí ten Zápas hvězd.

Ano, ano! Jestli ser Léto nemá drobné, já mu klidně půjčím. :wink: :!:

Mělo by se s tím už něco udělat, návštěvníků fóra se začíná zmocňovat ona pověstná blbá nálada!

Až se to vyřeší, tak všechny příspěvky, které se týkají Brienne vs. Hora, přehodím do jiného topicu, aby se to tady uklidilo... ale to až tady nebudou lidi, jinak by mohlo dojít ke zmatkům a podobně. :)

Eddard wrote:
    Hm, tohle už pomalinku začíná zavánět... Tak jak to teda je? Já jsem ochoten přijmout jakoukoliv verzi, ale stanovme to teď, definitivně - ať už s tím později nejsou problémy. Obávám se že s tímhle se moc nepočítalo, co? Jak není něco do posledního bodíku dořešené, vždycky je z toho nějaká neplecha.

Původně to bylo myšleno a napsáno tak, že speciální body byly opravdu jen 3 (nebo 2+2), ale většina uživatelů to pochopila tak, že jich je sedm. Proto jsme se serem Těžkohlavým dospěli k rozhodnutí, že bude lepší dovolit těch 7 (2+2+3). Ser Těžkohlavý to nyní oficiálně vyhlásil jako pravidlo. 8)

Eddard wrote:
    Každopádně, až teď mě napadlo - na co boží soud, když nás celou dobu mohl rozsoudit lord Alek... Prostě by dal zpětně svůj hlas jednomu z těch dvou a bylo by to. I když se Turnaje neúčastní, tahle jedna malá záležitost by ho snad neměla zatížit na moc dlouho. Každopádně je to jenom další z nápadů. Pokud ho do onoho utkání většina neodsouhlasí, platí ten Zápas hvězd.

To taky není špatný nápad. Ale každopádně by se to mělo rozhodnout co nejrychleji. Mám pocit, že návštěvníků fóra se začíná zmocňovat ona pověstná blbá nálada!

Nemám drobné, ale hodím si pětitisícovkou. Jestli ji ukradnou ještě předtím, než dopadne na zem, jde dál Gregor, jinak Brienne. :lol:

Dovoluji si připodotknout, že někteří jsou také hypertrofovaní. :cry: :!:

O bodě 6 se dohadujeme v precedentní kauze "Brienne versus Hora". :wink: Ale tato pravidla by měla platit až od příštího (respektive tohoto) kola, takže na Gregora se už vztahovat nebudou.

Nebo se ti nelíbí to, že se rozhoduje podle počtu absolutních hlasů? Ano, do jisté míry to snižuje význam udělování speciálních bodů, ale na druhou stranu byl jejich počet zvýšen na sedm, což toto do jisté míry vyvažuje. :)

• upraveno 25. ledna 2007

Tak Západ porazil Východ poměrem 12:9, a tudíž jde dál Brienne. :(

Všem příznivců sera Gregora oznamuji, že nad Brienne jest vyhlášena tzv. fatva. Příštím kolem prostě neprojde (žena s koženou brašnou). :twisted:

Zároveň vyhlašuji sera Gregora Cleganeho sympaťákem a missákem turnaje in memoriam. Snad to vyjde někdy jindy! :wink:

Eddarde, tvůj text je sice v rámci možnosti jasný, ale jenom těm, kdo jsou zvyklí různé zákony čísti a studovati. Ostatní mohou trochu tápat. A prostému lidu fóra je to třeba přiblížit "polopatě", aby nemohlo dojít k žádným nedorozuměním.

Nu, ale myslím, že jsi ta upřesnění ve svém příspěvku dostatečně shrnul, takže už to opakovat nebudu. :)

• upraveno 25. ledna 2007

Quote:
    Já si nemohu hodit korunou, to by vypadalo uzurpátorsky. Turnaj je demokratická instituce, zde mají všichni stejná práva a povinnosti (a taky to tady jako v demokracii někdy vypadá). Cool

Ať žije osvícený absolutismus!!! Trvalo nám to skoro stejně dlouho jako sestavování vlády v ČR. Pochopil jsem správně, že nadale existuje možnost udělování 2x dvou bodů nebo jednou tři body?

A co má tedy přednost v případě remízy?

Hokejový zápas? Mě se líbil návrh s absolutním počtem hlasů.

Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.