Sranda topič

upraveno 29. srpna 2017 v Rozličný pokec
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...

Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.

A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
14748505253354

Komentáře

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 17. dubna 2012
    imunita
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 17. dubna 2012
    :D Dobrý rada...
    upraveno 18. dubna 2012
    http://eurobecko.cz/ eurobéčko, tak to se musí ochutnat, nebo ne?
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 18. dubna 2012
    Montezuma3: líbí se mi cestovní párty demižonek :D
  • upraveno 18. dubna 2012
    Europívo barvy a chuti moči konečně v České republice! Po úspěchu citronového piva u něměckých turistů a školáků vykrademe močůvku, kterou pijou amíci a ono si to tu příznivce najde. Když nenajde, tak se to zlevní o dvě koruny, dá se k tomu nápis SLEVA a budou fronty jak na Zeď nářků.
    ...Na druhou stranu, od Budvaru se dá pít i nealko a to už něco znamená, takže to možná tak hrozný nebude.
    a chlubit se tím že místo ležení 90 dnů to leží den jeden, není nejslavnější reklamní tah.
    krisa - tak si představ jak asi bude chutnat poslední litřík pivka z demižonku.
    upraveno 18. dubna 2012
    überkiller: Na citropivo mi nesahej! Mně hrozně chutnají ochucená piva (jo, jsem prase, já vím)!
    krisa - však ti na nic nesahám, já to občas lemtám taky. Ale to Staropramenský je takovej zvláštní tonik spíš než pivko. Když už, tak nakoupit v Lídláči pravý Raddlery :)
    upraveno 18. dubna 2012
    überkiller: Citrostaráč je limča, dobrá limča :)
    upraveno 18. dubna 2012
    Frisco je taky dobrá limonáda. Brusinková
    švestkový a višňový bernard pro kojící matky to nejlepší!!! a citronový staropramen pro matky kojící už ne tak často. :-)
    Budvar společně s Bernardem jsou podle mě nejlepší masově vyráběná piva na českém trhu, minipivovary jsou už někde jinde, tam jde narazit na opravdový skvosty :)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 19. dubna 2012
  • upraveno 19. dubna 2012
    Lord Gepeto: A sakra! :D
    upraveno 19. dubna 2012
    A sakra, to se teda máme na co těšit (v obou případech) :)
    ..
    upraveno 19. dubna 2012
    Neville
    Dobrý den, vítejte na horké lince "Váš psycholog na drátě".
    -Máte-li vtíravě nutkavý syndrom, mačkejte opakovaně číslo 1.
    -Jste-li nesvéprávný, požádejte někoho, ať za vás stiskne číslo 2.
    -Máte-li syndrom více osobností, stiskněte čísla 3, 4, 5 a 6.
    -Jste-li paranoidní, víme, kdo jste a co chcete. Zůstaňte na telefonu, abychom jej mohli zaměřit.
    -Trpíte-li bludem, zmáčkněte číslo 7 a váš hovor bude přesměrován na mateřskou loď.
    -Jste-li schizofrenik, pečlivě naslouchejte, dokud vám tenký hlásek nenapoví, které číslo zmáčknout.
    -Trpíte-li depresemi, je jedno, které číslo stisknete - nikdo vám stejně neodpoví.
    -Jste-li dyslektik, zmáčkněte 9696969696969.
    -Trpíte-li nervozitou, hrajte si s klávesou se symbolem hvězdičky nebo se svazkem klíčů a vyčkejte, než se vám na lince ozve náš operátor.
    -Máte-li amnézii, zmáčkněte tlačítko s číslem 8 a udejte své jméno, adresu, telefon, datum narození, rodné číslo, číslo účtu a PIN kód vaší platební karty.
    -Trpíte-li bipolární poruchou, zanechte prosím zprávu po zaznění zvukového signálu, nebo před zazněním zvukového signálu. Nebo po zaznění zvukového signálu. Prosím počkejte na zvukový signál.
    -Trpíte-li ztrátou krátkodobé paměti, zmáčkněte číslo 9. Trpíte-li ztrátou krátkodobé paměti, zmáčkněte číslo 9. Trpíte-li ztrátou krátkodobé paměti, zmáčkněte číslo 9. Trpíte-li ztrátou krátkodobé paměti, zmáčkněte číslo 9.
    -Máte-li komplex méněcennosti, prosím zavěste. Všichni naši operátoři jsou příliš zaměstnaní a nemají na vás čas.
    Děkujeme a přejeme vám příjemný den.
  • upraveno 20. dubna 2012
    Tohle dneska někdo postnul na WiC.net s popiskem "the Lannisters during happier times" :D :D

• upraveno 20. dubna 2012
    sveva napsal(a):

Tohle dneska někdo postnul na WiC.net s popiskem "the Lannisters during happier times" :D :D

Paří celý Lannisport! Dokonce i štěně-Ohař se tam mihnul! :D
  • upraveno 21. dubna 2012
    Moje nová kultovní písnička. :-)
  • upraveno 21. dubna 2012

Takhle jsem se už dlouho nezasmála :-))
    XOXO Gossip Girl :D
  • upraveno 22. dubna 2012
    Look at him. :-)
    Joff je vážně tyran, udělat to mě, tak už letí :-))
    Přepadají tě často sebevražedné sklony? :-)
    Při pohledu na Patizóna ano :D
    Po shlédnutí předposledního střihu asi vezmu seriál na milost. Přece jenom nechat si ujít scénku, kde Rytíř keců konečně dostane přes hubu, by byl hřích..
    Věřím, že budeš dozajista překvapen poněkud jinou scénkou. :-)
    upraveno 22. dubna 2012
    Game of Thrones Playmobil:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.