Music videa známá i neznámá

upraveno 27. října 2012 v Seriál Hra o trůny
Zde najdete různá zajímavá hudební videa, představující nám autorský pohled do citů a pocitů našich milovaných v seriálové adaptaci Hry o Trůny.

Pro začátek představuji dva kousky z mého kanálu:

Trizna za Renlyho (a jeho lásku)
Zamyšlení za první sérií a za tím, jak moc její události narušily klid a lásku domova všech postav Písní Ledu a ohně...
(obě doporučuji v módu HD :))
«1

Komentáře

• upraveno 1. května 2012
    Další videa z tvorby čekejte nejdřív o víkendu :)
    Wow, moc pěkné! Já jsem se taky kdysi pokoušela o "cosi", ale nedopadlo to moc dobře :D
    Já jsem před pár měsíci narazila na toto video, které se mi moc líbí (o Dany a Drogovi)

Na mě vždycky odněkud vybafne něco s pár slušnými FanArty a skvělou hudbou. Bývá peklo dohledat všechny ty obrázky a autory, aspoň že u hudby obvykle napíšou, co to je... :D
    Daenerys
    Hudební "reklama" na další film, co budu muset vidět už jenom kvůli hudbě... :D
    Sansa and Sandor
    "Nara" se mi líbila už v úvodní znělce k Odloženým případům, jenom mě nenapadlo, že je to normální (a dokonce skoro pětiminutová) skladba.
    Jednou jsem náhodou narazila na country písničku pro Aryu. Tohle video je zase pěknou ukázkou toho, kam až můžou zajít fantazie fanoušků.
    Dreamer: To druhý je strašný! Zvládla jsem to sotva do čtvrtiny a pak už jsem smíchy nemohla. Fanoušci mívají divné fantasie....
    Miss Utahraptor napsal(a):

Dreamer: To druhý je strašný! Zvládla jsem to sotva do čtvrtiny a pak už jsem smíchy nemohla. Fanoušci mívají divné fantasie....

Třeba se někdy dočkáme i videa Edward+Sansa :-))
    Dreamer: Nééééé...... Chudinka. Zasnoubená se sadistou, v péči (skoro)pedofila, slibovaná vážně nemocnému spratkovi..... a teď ještě emodiskokoule!!!
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 1. května 2012
    A sakra, Jon Sníh a Červená karkulka. :D
    Arianus: To jsou náhodou hodně dobré kousky, a i když nejsem Renlyho+Lorase fanda, tak je to povedené video :-)

Já zvideuju prakticky všechno co mi příjde pod ruku, jsem teď stejnej fanatik jako jsem to bylo s grafikou :-)
    GoT - general cast
    Cersei Lannister
    sice už jsem to tu kdysi někde dával ale proč si to nepřipomenout :-)
    Wow, to je všechno fakt skvělý (s výjimkou Jona). Kdyby udělali dojemný video na kouzelnou školku, stejně se mi to bude líbit.
    Elanne napsal(a):

Arianus: To jsou náhodou hodně dobré kousky, a i když nejsem Renlyho+Lorase fanda, tak je to povedené video :-)

Kouknul jsem se na 2x05 znovu po te editaci a ja nevim, predtim mi to pripadalo slabe a pak v te editaci, uplne skvele zahrane od Lorase. Jen v serialu mi tam cosi chybi, co cit dokazal do te editace promitnout. Taky ti to tak pripada?

A ostatní, rád bych slyšel názor na to "rodinné video"...podařilo se zachytit tu rodinnou pohodu léta, kterou nám díl za dílem bere válka a zima?

K tomu videu se Cersei ... velmi dobry storyboard a strih, ale ta hudba...chtelo by to vymyslet nejake lepsi prechody...jinak ta pisen je ma oblibena :D
    BlackAdder napsal(a):

sice už jsem to tu kdysi někde dával ale proč si to nepřipomenout :-)

Love this piece!
    Jakou postavu byste byli rádi pro příští týden zpracovat?
  • upraveno 4. května 2012
    Mne sa dosť páči toto video o Jaimem a Brienne (zábery Gwendoline sú z iných filmov a klipov, je to už staršie, ale šikovne zostrihané).
  • upraveno 8. května 2012
    Co takhle něco s Jonem?
    Arianus: Já bych pro nové video preferovala ty postavy, které už neuvidíme. Viz. Yoren a ser Rodrik. :)
    Většina ilustrací ve stylu, který se mi nelíbí (Amoka apod.), ale celkově hezky zpracované se skvělou hudbou (jedna z miliardy variant "Requiem for a Dream")- Kings of Westroes od Aegona po konec Bouře.
    Hezký video (jsem asi málo trpělivá, ale Targaryenové na začátku mě hrozně nebavili, zajímavý je to až od Aeryse), ale ten Joff vypadá nechutně!

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 8. května 2012
    Tak tohle video je ztělesněním ZLA!!!
  • upraveno 22. května 2012
    The Wolf Maiden and Dragon Prince... Dle mě velmi dobře zvládnuté a hodně emotivní video...
  • upraveno 29. května 2012
    Jo, je to hezký, ale já osobně nejsem fanouškem dvojice Lyanna Rhaegar a nesnáším Orlanda Blooma. Nejvíc se mi líbí to video Where is home, where I am loved, to je vážně krásný, nádherný, dokonalý, vymakaný a úžasný.
  • upraveno 29. května 2012
    Hodně se mi líbí toto video
  • upraveno 21. srpna 2012
  • upraveno 21. srpna 2012
    Lady Thaeresa napsal(a):
    Umře Catelyn, Robb a pár přihrávačů. A všichni najednou budou mít hezkej den, což? :D
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    upraveno 21. srpna 2012
    Veronika napsal(a):

2:26 - to se k Varysovi hodí :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.