Hra o trůny nejkradenějším seriálem
Kdo za to může? Může si za to HBO samo? Systém? Šlo by s tím něco udělat? A proč se to neděje? To vše v malé úvaze z velké části založené na zahraničních komentářích. Berte to teda spíše jako hodně volný překlad komentářů, s kterými se ztotožňuji či mi přišly prostě zajímavé.
Hra o trůny je na dobré cestě stát se nejkradenějším seriálem v Americe. A podle Erika Kaina z Forbesu si za to může HBO...
Číst celý článek zde
Hra o trůny je na dobré cestě stát se nejkradenějším seriálem v Americe. A podle Erika Kaina z Forbesu si za to může HBO...
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
HBO predplatené nemám, lebo TV nepozerám, DVD/BR disky si nekupujem lebo by som s mini aj tak nemal čo robiť a kupovať si ich len ako podporu tvorcom mi pripadá smiešne. Takže zatial plátam ich neschopnosť "kradnutím" a pozeraním každý pondelok na svojom iPade.
Pre mňa (a asi mnohých) by bolo riešením HBO GO ako standalone, alebo aspoň možnosť kúpiť si seriál dodatočne cez iTunes, čo však možné v našich končinách nie je.
Nu snáď sa Erik zbadá, lebo by bola škoda keby kôli mne (a mne podobnej mase ludí - viď komix) nevznikla 3. (4.....) séria.
Tolko k téme.
Každý nějak hřeší, jeden překračuje rychlost na dálnici, jiný háže odpadky sousedovi na zahradu, další kašle na autorská práva.
Přiznám to na rovinu: Až stahovat nepůjde, tak s tím přestanu. A budu šťastný člověk, protože ušetřím spoustu hodin dnes strávených u čučení na filmy a seriály. :-)
Zajímavé. :-)
Alek: Já to našla webu. Tištěný si koupím jednou do roka :)
Určitě si žádné studio nepřeje umístit se v takové soutěži na opačné straně spektra. :-)
Muhahaha. (ďábelský smích scénáristů) :-)