Nové postavy pro 3. řadu Hry o trůny

upraveno 29. května 2012 v Novinky

Mance Nájezdník: Bývalý člen noční hlídka, král za zdí, leader divokých.
Daario Naharis: Postava, která se zaplete do děje kolem Daenerys.
Jojen Reed; Meera Reed: Sourozenci s podivnými schopnostmi. Zapojí se do linie Brana.
Edmure Tully: Bratr Catelyn.
Ser Brynden Tully: Strýc Catelyn.
Lady Selyse Florent: Žena Stannise Baratheona.
Shireen: Stannisova dcera.
Olenna Redwyne: Babička Margaery...

Číst celý článek zde
123457

Komentáře

• upraveno 2. června 2012
    Kachítos napsal(a):

Hou jo Edrik je fajn ráda bych ho tam viděla hodí se na něj ten Asha co by mohl hrát i Jojena, ale Gendryho mám ráda jak seriálového tak knižního. Ale to jsem asi jediná tady.

Kdepak, nejsi jediná. Gendry je super. V knížce byl v pohodě a když jsem zjistila, že ho bude hrát můj miláček Chris ze Skins, tak prostě nešlo Gendryho přehlížet :D. Je to poklad :)
    Kolikokoli napsal(a):

... Je to poklad :)

Popadnout a zakopat! ;D
    MU: ale fujky :D
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 2. června 2012
    Náhodou Tommy Flanagan je opravdu borec a každý kdo ho viděl v SoA (Chibs Telford) tak víže mám pravdu. Jo a celkem rád bych tam na post nějakého psychouše viděl Roberta Kneppera.
  • upraveno 3. června 2012
    Shireen je obsazená!
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 3. června 2012
    Už pár dní :)
    sveva napsal(a):

Z neoficiálních zdrojů (Twitter):
    Kerry Ingram obsazená do role Shireen Baratheon

Na první pohled se mi zdá moc roztomilá, ale snad jí v maskérně "upraví tvářičku" :)

Kolikokoli napsal(a):

Shireen je obsazená!

Výborný výběr. (Ještě by před natáčením mohli nezapomenout na "black of hair", aby Stannis neměl blonďatou dcerku. ;)
    Myslím, že tohle:
    Shireen Baratheon by Silent-My-Voice
    z ní půjde udělat dobře. :)
    upraveno 3. června 2012
    Miss Utahraptor napsal(a):

Výborný výběr. (Ještě by před natáčením mohli nezapomenout na "black of hair", aby Stannis neměl blonďatou dcerku. ;)

Snad ne. Když barvu vlasů dodrželi u tmavovlasých Leny a Emilie, tak tady to snad taky nezvrtají :)
    Joe (Gendry) má taky přirozeně světle hnědé vlasy :). Myslím, že si Shireen pohlídají :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 3. června 2012
    Jsem zvědav, jak teď do děje zavrtají Reedy.
    "Jé ahoj, kdo jste?"
    "Já jsem Meera a tohle je můj bratr Jojen z rodů Reedů. Jsme tu na houbách."
    "Jste nějak daleko od domova ne?"
    "Nojo, Jojen mě sen, že největší porostou dnes na této pasece."
    Blackfish napsal(a):

Anglachel no on v knize má i Robb 16 let v Dvojčatech.

V seriáli je malá úprav, čo sa týka aj rokov, od Robertovej rebélie prešlo na začiatku aspoň 17 rokov, pričom obaja mali zrejme aj viac rokov ako v knihe. Ale aby Dondarrion bol nejaký päťdesiatnik, tak to hádam nie.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 3. června 2012
    Montezuma3 napsal(a):

Jsem zvědav, jak teď do děje zavrtají Reedy.
    "Jé ahoj, kdo jste?"
    "Já jsem Meera a tohle je můj bratr Jojen z rodů Reedů. Jsme tu na houbách."
    "Jste nějak daleko od domova ne?"
    "Nojo, Jojen mě sen, že největší porostou dnes na této pasece."

.D Hej, už zase mi niekto kradne teórie, ja som mal teóriu, že Jojen bude trhať konvalinky za Zdí .D ,,Ja vím kdo js... Jsi Jojen.." ,,Ty mně znáš?" ,,Áno, čtěl jsem přece... Střet králů!" :D A vytiahne knihu ako v teleshopingu :D
    A doporučí mu odpuzovač na krtky jako v telešopingu ? :-))
    upraveno 3. června 2012
    Nie, jeden kartáč na nohy za cenu dvoch :)
  • upraveno 4. června 2012
    V knize se Reedové taky vzali odnikud. Takže snad nebude problém je potkat a Jojen bude tvrdit, že měl sen, že zrovna na tomhle palouku se potkají. :-)
    upraveno 4. června 2012
    Ja som si to predstavoval tak, že Bran idze-idze-idze, zrazu začujú, ako Meera trošku pochybuje o Jojenových slovách a ten ju stále uisťuje, že sa tam s ním stretnú. Utáboria sa a Jojen v tichosti Branovi vysvetlí okolnosti - Bran sa zatvári ako pravý princ (hoci neskôr Kráľ) a pošle Rickona s Ošou, možno dokonca aj Meerou na juh a oni s Hodym-Rodym budú pokračovať... Valar Hodorys!
    Arianus, no hraje možná dobře ale je to dítě léta :D

AD: Dana Ashbrook coby Oberyn vůbec nesedí, ten člověk má ksicht psychopata :D

Jinak jak tak pročítám Tanec tak Daario Naharis je jasnej Nick Tarabay, nikoho jiného už v té postavě nevidím. Přidat plnovous a zlatej zub a je to origál on.
    upraveno 5. června 2012
    A co Patrick Maldoon jako Oberyn?
  • upraveno 5. června 2012
    Nevada napsal(a):

A co Patrick Maldoon jako Oberyn?

Ne toho ne ... ve Hvězdný pěchotě se mi strašně zhnusil a od tý doby ho nemusím :DD
    Blackfish napsal(a):

Jinak jak tak pročítám Tanec tak Daario Naharis je jasnej Nick Tarabay, nikoho jiného už v té postavě nevidím. Přidat plnovous a zlatej zub a je to origál on.

Musím souhlasit...vidím ho tam taky docela jasně
    Hlavně by mě taky zajímalo jak to bude s Černokotlýma, protože později budou taky docela důležitý...
    Durexxx napsal(a):

Hlavně by mě taky zajímalo jak to bude s Černokotlýma, protože později budou taky docela důležitý...

Tak to aby tě Benioff a Weiss nevyvedli z omylu. Řekla bych, že se omezí jenom na jednoho z nich.
    Durexxx napsal(a):

Mohli by je nějak zredukovat. Já si doteď nepamatuji, který je který- Bílá garda, Zlaté pláště, spal-s-Cersei/nespal-s-Cersei....
    svoa00 napsal(a):

Durexxx napsal(a):

Tak to aby tě Benioff a Weiss nevyvedli z omylu. Řekla bych, že se omezí jenom na jednoho z nich.
    Myslíš toho nejmladšího?? Osney se snad jmenoval...ten co měl přeříznout Margaery??
    Durexxx: Myslím toho Cerseinýho amanta.
    svoa00 napsal(a):

Durexxx: Myslím toho Cerseinýho amanta.

Jo to bude určitě on :))
    Možno Bronn absorbuje aj Černokotlých.
    Amanita napsal(a):

Chudák. Do postele k Cersei?! To si nezaslouží!
    Miss Utahraptor napsal(a):

Amanita napsal(a):

Chudák. Do postele k Cersei?! To si nezaslouží!
    naprostej souhlas
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.