Tanec - diskuse
Prostor pro ty, kteří už knihu dočetli. Ostatní rychle pryč :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Staří bohové umí alespoń něco, i když to tak úplně asi nejsou bohové, ale dobře...
Spolehlivě nejmocnější je Chrchel a Mnohotvářný bůh, počítáno schopnostmi stoupenců.
Btw: v jaké božstvo asi věřili ve Valyrii?
Dany mi přišla celkem v pohodě. Vzdychala po Daariovi stejně hodně jako jiní zamilovanci v této sáze a bylo tam už poznat, že se učí vládnout. Mimochodem nebyly "kobylky v medu" druhou zradou pro zlato?
Nejlepší kapitoly měl Theon, toho si Martin vskutku vychutnal. Nejnudnější mi přišel paradoxně Jon.. nevím proč, ale nebavil mě (až na pár vyjiímek).
Můj milášek Arya se dle mého nikdy nezbaví své identity, brání tomu dle mého především její vlčí sny, které ji drží při její krvechtivosti, a tím i u vlastní identity.
Ale teď seriozněji - já myslím (a tedy nic nevím), že právě výcvik Mužů bez tváře ji naučí ovládat tu její chuť po pomstě. Až tahle sága skončí bude Arya buď mrtvá nebo vládkyní Hrůzova, kde bude nad ní vystavena kůže boltonovic bastarda :-)
Mimochodem- Ramsay není bastard. Nemá to rád, tak mu tak neříkejte! A pamatujete si své jméno!!! ;D
Hoďte sem někdy ty překlady, aspoň některé. Prosím, prosím, smutně koukám...
Ale samozřejmě vymýšlet rým na smraďoch není žádná sranda
U Jeyne se mi líbilo to "Jeyne, Jeyne it rhymes with PAIN.".
A do té doby jsem jméno četla jako "džejný" (což dělám dál, ale už vím, že je to špatně :).