Sranda topič

upraveno 29. srpna 2017 v Rozličný pokec
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...

Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.

A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
18586889091354

Komentáře

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 26. června 2012
    To mi připomíná:
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 26. června 2012
    Montezuma3 napsal(a):

To mi připomíná:

Zladovy videoklipy jsou asi největší úleťárna na světě :D. Dost šílený je i jeho Anti Pop.
  • upraveno 27. června 2012
    Jon Snow’s Inbox, circa GOT
    Nejlepší je Benjenova zpráva a ta poslední od Sama. :D
    upraveno 27. června 2012
    :D Líbila se mi i 2. od Theona :)
    Budem bránit naši zem! Proti kříži kalichem! Bok po boku svorně jdem...proti světu proti všem!!

Slovák nepřítel! Jeden kalich, jeden lid, jedna Federace! (aneb jak to mělo v '93 vypadat! :))
    :)

IN EVERY FUCKING MOVIE!
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 27. června 2012
    :D Tá správa od Aryi ma dostala :D
    Arianus: Na to, abych si představia, jak by to vypadalo, nepotřebuju koukat na žádný dokument. Stačí vzpomenout na Jugošku.

Ne vážně, způsob rozpadu ČS se jedním z historických momentů, na které můžeme být hrdí. Celý svět nám zatleskal a když se někde řeší rozpad státu, Československo se ukazuje jako ideální příklad. A současné česko-slovenské vztahy jsou jen taková třešnička na dortu.

upraveno 28. června 2012
    TEST
    V Brazílií pred mesiacom bola zavraždená matka svojou vlastnou dcérou pri kúpaní. Na vlastné oči to videl starý deduško, ktorý býval oproti. Matka v kúpeľni akurát umývala dcérku, kúpala ju, smiali sa, všetko bolo v poriadku. Následne dievčatko vytiahlo spod umývadla skrytý nôž a matku dobodalo. Asi päťročné dievčatko bolo od krvi svojej matky, ktorú zabilo. Očitý svedok, tento deduško, to celé videl svojím ďalekohľadom.

A teraz sa priznajte: Koľko z vás sa počas testu divilo, prečo sa starý deduško ďalekohľadom pozeral do kúpeľne druhého bytu, kde matka umývala dcérku? Ak k nim patríte, ste Perverznosť pozitívni.

Upozornenie: Tento príbeh sa nezakladá na žiadnej pravde ani na skutočnom príbehu a je fiktivný. Len taký malý test všímavosti v texte, čítania medzi riadkami, schopnosti vedieť si vybaviť scénu a podiviť sa nad jej detailmi.
  • upraveno 29. června 2012
    Team Casterly Rock(et) by greenlikethesky
    Ser Jorah :D

Jorah
    :D :D :D :D :D :D
    Katy: Ta poslední Daenerys je lepší, než ta knižní. :D
    Mně se hodně líbí Varys :D A taky Lynesse a její přezdívka :D
    Jo, Lynesse se povedla. :)
    upraveno 29. června 2012
    Chudák Jorah. Nejvíc se mi líbily maily od Viseryse :D
    Kolikrát jsem přemýšlela o tom,jestli je poprava významného šlechtice za prodej nevolníků do otroctví normální? Když uvážíme, co se v Západozemí obecně děje. Ano, je to v podstatě krádež, ale že by trestem měla být smrt?

Ostatně je vtipné, jak byl Danyiným prvním rytířem jeden z mála otrokářův Západozemí.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 29. června 2012
    no jak se to vezme S02E11 je vlastně první díl druhé řady. Číslování druhé řady je od 11 do 20
    upraveno 29. června 2012
    Ale ne S02E11. Buď E11 nebo S02E01.
    upraveno 30. června 2012
    Nevada má pravdu, buď je to prosto 11. diel celého seriálu alebo prvý diel druhej série...
  • upraveno 30. června 2012

Nevada má pravdu, buď je to prosto 11. diel celého seriálu alebo prvý diel druhej série...

jsem rád, že jsi to vysvětlil, vůbec jsem nechápal jak to Nevada myslí...:D a ono to stačilo jen zopakovat
    upraveno 30. června 2012
    čakal som, že sa niekto ozve v tomto zmysle... Nu, ja musím mať všade posledné slovo :P
    upraveno 30. června 2012
    Neříkej... :))
    upraveno 30. června 2012
    Hodorím .)))
    upraveno 30. června 2012
    foto...

foto...
  • upraveno 1. července 2012
    LOL :-)
    meme
    Daenerys’s Inbox, circa SOS
    Ta Quaithe! A Daario úplně přesný. :D
    Haha :D Bych chtěla vidět Danyiny maily Daariovi z období Tance :D To by teprv bylo :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.