Odkazy , obrázky...

upraveno 14. dubna 2019 v Rozličný pokec

Na stránkách http://www.shirepost.com/GeorgeMartin.html jsem našel fotky zajímavě zpracovaných "jelenů" a jiných platitel ze světa Písně. Dokonce je možné si je za rozumnou cenu objednat. Škoda jen, že tam nemají zlaté "draky", ale to by už asi bylo o něco málo dražší. :wink: Takže výzva pro všechny numismatiky! :)

15758606263367

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 5. července 2012
    Jarla napsal(a):

Kde máte toho KillBilla?

Jako Gatese Billa? Úplně vlevo nahoře - lae fakt nevím, jestli to je on...jen odhaduji :)
  • upraveno 5. července 2012
    No já si snadněji pamatuji ten titul než její skutečné jméno (fakt na čínské nemám paměť) byla to poslední císařovna a její osud byl taky dost... řekněme pohnutý - krásně o tom psal Fabricius (není to historicky přesné, ale přesto dost poučné a výborné na čtení)...hm Billa nevidím..připadá mi to tam moc žlutě.....
    ja ho mam je to urcite on Pythagoras jho drzi za rameno , teda ten sa mi nanho podoba tiez

mno amam dalsieho ten činan z gitarou je Cui Jian tusim otec chinskeho rock n rollu to je ten medzi pytagorasom a leninom :)
    Tak jsem popisky zase aktualizovala....jedeme dál :-))
    onsen
    Cui Jiana doplníme v dalším kole až se nám nasbírají aspoň tři :-)) Dík!
    Nenapadá někoho kdo by mohl být ten chlápek nalevo od Jordana? Já vím, že ho od někud znám! Ale za boha si nemůžu vzpomenout:( nějaké nápady?
    Nevím - podle oděvu padesátá léta...projela jsem si americké presidenty, watergate a podobně, ale ve skutečnosti nevím :(
    Mne by zas zajímal ten před velbloudem - nakvašený v galské čapce a vypadá na umělce....já ten ksicht znám!
  • paulczpaulcz zima se blíží
    Sice spoustu z nich nepoznávám, ale jsem si teměř jist, že vlevo nahoře je to Gates -- přesně jak říká Krisa. Byl mi povědomý hned :).
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    - Pythagoras je podle mě špatně. Mnohem víc ta podoba sedí na Socratese
    - Vedle Mozarta je Spielberg
    - Rabindranath Tagore, vedle Čchina s klíčem na krku
    podla mna ten tučny pan vedla Jordana bude Ariel Sharon
    Jarla napsal(a):

Nevím - podle oděvu padesátá léta...projela jsem si americké presidenty, watergate a podobně, ale ve skutečnosti nevím :(

Jo, mohl by to být Eisenhower!
    Pythagoras - rr

Co má Spielberg společného s dvouplošníky a proč na sobě má oděv z přelomu 1900?

Rabindranath Tagore - ten je jasný :-)) Dík
    Ten chlápek v červeném úúúplně vpravo... nejdřív mě napadlo Mozart, ale ten už tam je ... mohl by to být Rousseau?
    A není ten chlap v červeném vedle Lincolna Picasso?
    Spilberg je podla mna ten typek co stoji za tym typkomv cervenom ... ma ruku na cele ako keby sa pozeral na hviezdy
    sorry za velakrat použiteho slova "týpek " :D ale nazivam tak vsetkych kto neviem čo su zač :D
    tak já to zkusím ještě jednou, nějak se to v komentářích ztratilo,
    Pablo picasso
    podle mě ten co drží obraz asi od picassa, není picasso, vůbec tak nevypadá, ale hlavně je picasso vedle lincolna, fotka jako důkaz, zřejmě i podle ní byl tady namalovánpablo
    Socrates
    socrates

Spielberg - vpravo od Amadeuse, za tím chlápkem v červeném. Jednou rukou si stíní oko a hledí na scénu. Druhou má vztyčenou na znamení "OK, záběr vypadá skvěle."
    Katy - taky to vidím na Eisenhowera...hledala jsem fotku přímo s hrnkem ale nenašla :(
    Monty - Pythagoras má na hlavě takovou pokrývečku a to souhlasí, Socrates má typicky prasečí čumák - je to Pythagoras - s tím se smiř.
    Jo takhle vedle Amadea - to jo, já furt vedle Marxe hleděla ke stolu :-))

Ten Picasso - nevím - ta fotka se mi nezdá dost podobná...zvlášť změna oděvu mi nesedí...já ten ksicht taky znám...
    A myslím, že ten mezi Puškinem a Hemingwayem je tenhle tvrďák:
    Hitchcock
    já myslím, že né, když se podíváš na všechny dostupné fotky všude má velkou kebuli, ten na tom obraze je hubeňour, a ten obraz je dělán podle fotek, maleb, momentek těch osobností
    Tak znovu aktualizováno....v
    Zbytek stále k debatě a hledání :-))
    To jsou vlasy, žádná čapka.
    Sókratés (4. června 469 v Athénách – 399 př. n. l. v Athénách), řecky Σωκράτης, bez diakritiky Sokrates, byl athénský filosof, učitel Platónův. Je považován za jednu z nejvýznamnějších postav evropské filosofie, neboť na rozdíl od svých předchůdců předsókratiků, kteří pátrali po původu a příčinách světa, Sókratův zájem se soustředil na záležitosti člověka a společnosti; jak praví Cicero, „snesl filosofii z nebe na zem“. Svou dialektickou metodou položil základy západního kritického myšlení.
    Pythagoras je jen šašek s trojúhelníky.
    Taky vidím Hitchcocka :-))
    Monty - o Sokratovi jsme toho přečetla dost a dost - neuč dědka chrchlat. Ale dělej co dělej je to Pythagoras podle ksichtu.
    Ten Busch a Usama se nabízejí, ale nepovažuji je za prokázané :-)
    Né, Podle ksychtu je to jasný Socrates *dupi dup*

Jo a Bush hledá teroristy a Usama je hned za jeho zády, schován v davu.
    krucipísek už, změň toho picassa, potřetí to vypisovat nebudu :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.