Sranda topič

upraveno 29. srpna 2017 v Rozličný pokec
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...

Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.

A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
18990929495354

Komentáře

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 8. července 2012
    "Včera jsme se s manželkou pohádali, ale stejně jsem měl poslední slovo já."
    "A cos jí řekl?"
    "Tak si to teda kup!"

A ještě jeden podobný
    "Včera jsme se s manželkou strašně pohádali, ale nakonec přilezla po kolenou."
    "A co říkala?"
    "Vylez zpod toho gauče ty srabe!!!"
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 8. července 2012
    Druhý poznám, ale ten prvý som ešte nepočul .D :D
  • upraveno 9. července 2012
    Amaroun: jo to už tu bylo super písnička chytlavá občas si jí zanotuji XD
  • upraveno 10. července 2012
    Aerys :D
    aerys ii
    s
    Další komentář nečtenáře:
    I agree, but I really want to see the Dragons growing up to destroy everything.
    Robb Stark would be a better ruler. I would always trust the King of the North.
    Katy: "Dammit, Dad!" Chudák Rhaegar má po ptákách... :D
    ..

upraveno 10. července 2012
    Blackfish napsal(a):

s

Skôr som čakal:

,,Prepáčte, je toto Wall Street 98?"

:D :D
    ..

Asi budu mít nový záchod :D

..

FB
    upraveno 10. července 2012
    1. Aj pri kadení sa môžeš cítiť ako kráľ :D Ale asi by sa mi nekadilo dobre pri spomienke na Tywina :/

2. To Stag Ale vyzerá skvelo :D
    Khaleeesi :D Jorah :D
    Jorah bol výborný .... Khaleesi. :D

GoT v štatistikách
    Katy: Jon Sníh je perfektní :D to není možný ten týpek má v břiše Kita Haringtona!
    Katy napsal(a):
    Varys byl boží! :D
  • upraveno 11. července 2012
    Katy napsal(a):
    Varys a Jorah, hlavne Jorah :D Khalíííísi! :D
  • upraveno 12. července 2012
    :D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 12. července 2012
    Pár zážitků ze života knihovníků Městské knihovny v Praze:

Po besedě si prohlížejí děti knihovnu. Zakládám, když kolem novinek prochází trojice tak druháků/třeťáků: "Týjo zaklínač!" Listují knihou. "A jsou tam nějaké obrazy?" "Až na straně 40. To snad nemyslí vážně!" knihu odkádají a jdou.
    *
    Mládenec 18 roků – já si jdu vyzvednout kartu
    Já – podával jste si to u nás nebo elektronicky?
    Mládenec – já nevím, to podávali rodiče, u nich člověk nikdy neví co je napadne...
    *
    Máte něco od Viewegha? Teď bohužel ne... To nevadí, stejně to stojí za prd.
    *
    Dělám tady na Lužinách pro školy besedy s Boženou Němcovou. Mám pěkný kostým.
    Včera přišla do knihovny holčička z 1. třídy, hnala se ke mně a povídá:
    "Víte, že Božena Němcová už umřela? Řekl mi to tatínek!
    Pak se na mě spiklenecky podívala a doplnila:
    "Vy jste to hrála, že jo?!"
    *
    Sportovně-metrosexuálně vypadající mladík :"Vždycky když vidím tolik knížek pohromadě, tak se mi zvedá žaludek."
    *
    Frikulínská barbína: "Hm, tady toho prostoru je pro knihovnu škoda..."
    *
    Přijde pán do knihovny: Přišel jsem si pro tu zloprckovu kartu! (míněno Opencard)
    *
    Sedím na informacích a zvoní telefon. Chlapecký hlas praví: Prosím vás, nevíte kdy zemřel sociolog Jan Keller? Já to hledám na internetu a všude je jenom datum narození. Rok 1955. Já: 1955? To snad ještě žije ne? No jo, to mě vůbec nenapadlo.
    *
    Návštěvník čítárny se ptá pracovníka ochranky: Proč musím odejít? Ochranka: protože tu nečtete, ale spíte. Návštěvník: Já nespím, ale víte vy, co je to meditace?
    *
    Knihovnice ukazuje dětem leporelo a ptá se, kdo ví, jak se téhle knížce říká. Nikdo nereaguje, tak se snaží napovědět - lepo... lepo...
    Ozve se výkřik poznání: Leposukce!
    *
    Z dětského: Máte od Dickense Vánoční kolena?
    *
    Přišel pán s dotazem : "Máte od Ivana Klímy Má veselá játra?"
    *
    Na přihlášce 20 leté čtenářky : Tituly : Slečna
    *
    Holčička, 11 let, chce na internet: "Dobrý den, můžu na iPod?"
    *
    Ze školení seniorů o novém webu Městské knihovny: "A tady nahoře máte ňákýho zasloužilýho pracovníka, viďte? - Ne, to je Jaroslav Seifert."
    *
    Přišla si holčička (11) pro školní četbu, potřebovala něco od Jaroslava Foglara a povídá: "Mohla byste mi poradit? Abych se tu moc nezdržela."
    *
    Paní požádala na pokladně o telefonní číslo do knihovny. Náš pan vedoucí šel kolem a tak jí ho podal. Paní mu věnovala obdivný úsměv a povídá: "Ten je tak šikovnej. Nechtěli byste ho tady zaměstnat?"
    *
    Dětské oddělení ÚK, za pět osm (zavírací doba). Přijde paní a povídá: "Prosimvás, teďka hlásili, že když si chci půjčit nějakou knihu, mám si ji nechat včas zaregistrovat. Co mám ale dělat, když si žádnou půjčit nechci?"
    *
    Holčička, cca osm let: Máte prosím knížku Bílý řezák?
    *
    Přišla paní vyřídit Opencard dcerám a po upozornění, že by bylo dobré, kdyby se dcery (věk 10 a 13 let) na žádost podepsaly, odpověděla: "Tak chvíli počkejte, já ty čúzy zavolám."
    *
    Příjde kluk, asi 12 let, mlčí, prochází kamsi dozadu. Já říkám: "Dobrý den". Kluk: "Jo" (Souhlasil. Venku bylo hezky).
    *
    Opět historka z Opencard: Muž středního věku, zjevně nižšího IQ, napsal do kolonky stát "jižní Čechy" a poté se divil, že existuje cosi jako Česká republika.
    *
    Slečna, sladkých -náct, pracně luští naškrábaný seznam povinné četby: Brý den, máte tady knížku Forma zvířat?
    *
    Při dnešní besedě s prvňáčky ze ZŠ Jižní jsem říkala, že se knížky řadí podle počátečního písmene příjmení autora. A proto jsem se dětí zeptala, kdo je podle nich AUTOR? Co dělá? Ten nejdivočejší hoch se přihlásil: ,,To je ten, co opravuje auta!"
    *
    Dvě středoškolačky, krásné holky, v hlavě především kluci a laky na nehty: "Máte tady něco krátkýho a dobrýho z povinný četby?"
    Studujeme seznam, podávám Petra a Lucii a Alenku v říši divů.
    "Prosimvás, a Petr a Lucie, to je próza, poezie nebo drama?" Otvírám knihu na první straně, ukazuji že próza.
    "A Alenka v říši divů?"
    "Přeci taky próza... Víte, jaký je rozdíl mezi prózou a poezií, ne?... Próza jako román, pohádka a tak, prostě normální text, poezie je básnička."
    "Jo táááák!! ... A Shakespeare je próza, poezie nebo drama?"
    "No... Drama. To znamená jako divadelní hra."
    "Jééé, ahááá. Tak děkujem, to ste hodná."
    *
    Přišel pán…, národnost neodhadnu, v pase měl cosi jako dvě křestní jména a dvě příjmení…. Ufff… no, hledala jsem ho postupně pod všemi čtyřmi jmény… a co byste řekli….
    Obálka OC byla nadepsaná kombinací prvního z křestních jmen a druhého jména z příjmení…. Přičemž my jsme ho měly založeného abecedně pod tím křestním…
    Jmenoval se PEDRO MARQUES …… haha.. a hádejte, co je jméno a co příjmení…
    *
    mládenec se mi přijde rozšafně opřít o pult s otázkou: „helejte, já sem jí ztratil, mohla byste mi teď hned dát novou?" - za celou dobu neřekl koho!!
    *
    Přijde silně sešlý pán do e-zóny, v jedné ruce špinavý kabát, v druhé na dlani utržené knoflíky, a řekne knihovnici: Pani, že mi tyhle knoflíky přišijete, žejo, vy ste taková hodná... Nojo, ale vy nemáte jehlu a nit, tak to mám smůlu... Nemohla byste říct tomu vašemu vedení, aby vám sem nějakou jehlu dali?
    *
    Přijde do vracení stařičký čtenář, odhadem tak 85 let. Vrací knihy, pak podá knihovníkovi svůj průkaz a ptá se, co tam ještě má. Knihovník uvidí ještě jeden titul, ovšem jeho název se až příliš hodí na věk čtenáře, takže mu přijde poněkud divné vyslovit název knihy nahlas, nicméně řekne: Máte tam už jen Čekání na smrt. Jenže čtenář je silně nedoslýchavý, takže přiloží ruku k uchu a zvýšeným hlasem se znovu ptá: Cože? A knihovníkovi nezbyde než hlasitě zakřičet: "Už jen Čekání na smrt!"
    *
    Nejčerstvější z e-zóny v ÚK: uživatel Internetu si prohlíží stránky ne zcela vhodné. Po upozornění, že na tohle se by se ve veřejné místnosti dívat neměl, odpověděl: "A na co se tedy mám dívat?
    *
    Dívenka školou povinná: "Helé, Franc Kafká! - Co tam vod něj jé? - A..fo..ri...smy....to ani nevim, co znamená, takže to číst nebudu..."
    *
    Máte ty... rychlé vlaky? Myslíte něco o TGV, nebo Šinkansenu? Nee, ty ... Ostře sledované vlaky!
    *
    Poté, co mě klučina v půjčovně málem přejel vedenou koloběžkou. "Dobrý den, nemáte něco o slovutném kronikáři Kosmasovi?" Podezírám ho, že nemít plné ruce, doprovodí to hrábnutím do strun loutny.
    *
    Klučík tak 11 roků. "Dobrý den, Olivera Twista máte?" Kouknu do katalogu. "Hlásí dnes vráceno, teď se nějaký vrátil, přinesu ti ho zepředu". Dojde se mnou k pultu, vytáhnu z vrácených ve vozíku knihu, což on komentuje: "Tu sem teď vracel, ja myslel nějakého tenšího jestli nemáte."
    *
    Ke kolegyni přišla studentka s dotazem na Ladislava Mundstocka. Zdatná knihovnice se nenechala zmást a s přehledem dešifrovala výraz jako Pan Theodor Mundstock od Ladislava Fukse...
    *
    Šestnáctiletá slečna se mě zeptala: "Najdu tady někde První máj? Od Hynka?"
    flanker: u některých nevím, jestli se mám smát nebo brečet. Ale Vánoční kolena mě rozsekaly :-D
    Nedalo mi, ale predstavila som si flankera ako Bozenu Nemcovou :D
    Knihovnicka bolo moje vysnivane povolanie, ach to bolo davno...
    flanker.27 napsal(a):

Pár zážitků ze života knihovníků Městské knihovny v Praze:

...
    Dělám tady na Lužinách pro školy besedy s Boženou Němcovou. Mám pěkný kostým.
    Včera přišla do knihovny holčička z 1. třídy, hnala se ke mně a povídá:
    "Víte, že Božena Němcová už umřela? Řekl mi to tatínek!
    Pak se na mě spiklenecky podívala a doplnila:
    "Vy jste to hrála, že jo?!"

:D Flanker.... Skúsiš aj ty spraviť besedu v kostýme Boženy Němcovej ? :D
    flanker.27 napsal(a):

Sportovně-metrosexuálně vypadající mladík :"Vždycky když vidím tolik knížek pohromadě, tak se mi zvedá žaludek."

Veru, vyzerá to ako spiknutie Ďábelských papírků...
    flanker.27 napsal(a):

Sedím na informacích a zvoní telefon. Chlapecký hlas praví: Prosím vás, nevíte kdy zemřel sociolog Jan Keller? Já to hledám na internetu a všude je jenom datum narození. Rok 1955. Já: 1955? To snad ještě žije ne? No jo, to mě vůbec nenapadlo.

Nevolal to náhodou z minulosti malý GRRM? :D
    Hildegarda+Gepeto: Pro pořádek, ani jeden z těchto zážitků není psán mnou :)
    (je tomu již dlouho, co nepracuji ve službách a živím se právním zastupováním knihovny)
    flanker.27 napsal(a):

Hildegarda+Gepeto: Pro pořádek, ani jeden z těchto zážitků není psán mnou :)
    (je tomu již dlouho, co nepracuji ve službách a živím se právním zastupováním knihovny)

Viem, keď si začal použávať ženský rod na seba, tak mi to došlo, preto sa pýtam, či aj ty skúsiš spraviť besedu v kostýme Boženky :) A potom pošli fotky, nech je sranda .D
    ,,Paní Mária, o vás sa hovorí, že nie ste veľmi sčítaná... Bojíte sa svojho súpera?"
    ,,No náhodou ja som veľmi sčítaná... Babičku mám v drevenej väzbe... Krstného otca mám v koženej väzbe... A syna vo vyšetrovacej väzbe..."
    Asi tě zklamu, mám křivé a chlupaté nohy, do kostýmu Božky Němcový vyloženě nevhodné (nemluvě o příliš mohutném mužském trupu). Leč je-li zde nějaký ochotný transvestita, nechť se klidně pokusí :)
    .D Veď práve nevhodnosť by spôsobila tú vtipnosť :D
    Taká Božena s chlpatými nohami, ako by rozprávala rozprávky by bola komická...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.