ahoj , som tu nový . Vedeli by ste mi niekto poslať Tajemného rytire a Rytire v prisaze ? na : kapusta.dusan@gmail.com ďakujem . PS: a ak by niekto mal v aj tú poslednú časť v angličtine . PS2: mal som pred týždňom narodeniny.:-)
Ahoj, připojuji se k ostatním:D Pokud by jste si někdo našel chvilku, poprosila bych zaslat také překlady povídek Rytíř v přísaze a Tajemný rytíř. Předem děkuji a budu vám neskonale vděčná:) email: Nikinkas@seznam.cz
Ahoj. Moc, moc prosím o zaslání překladu povídek Rytíř v přísaze a Tajemný rytíř na mail marcelapytlikova@seznam.cz. Předem děkuji. Potulného rytíře jsem hltala a za pokračování bych byla ochotna obětovat prvorozeného syna, kdybych nějakého měla :-)
@Thorar Třeba kýbl spamu. Nevím, nepřijde mi dobré dávat někde veřejně svůj mail, zvlášť když je v něm obsaženo moje jméno.
@brbr Jo, to bych brala, ale jsou ty maily se jmény. Já mám taky jeden starý mail na blbinky, který dávám všude (např. největší knižní hrdina), ale svůj oficiální bych nikde nenapsala...
@Thorar No jo, ve Vltavě teď někoho nacházejí každou chvíli, jeden navíc nebude vypadat podezřele :-D (ještě že v tom potoce co teče tady nejde nikoho utopit :twisted: )
Komentáře
mail: michal-zelenka@centrum.cz
Děkuji
ďakujem .
PS: a ak by niekto mal v aj tú poslednú časť v angličtine .
PS2: mal som pred týždňom narodeniny.:-)
Poslední část je právě Tajemný rytíř.
P.S. Tak teda všechno nejlepší...
Moc, moc prosím o zaslání překladu povídek Rytíř v přísaze a Tajemný rytíř na mail marcelapytlikova@seznam.cz. Předem děkuji.
Potulného rytíře jsem hltala a za pokračování bych byla ochotna obětovat prvorozeného syna, kdybych nějakého měla :-)
Ďakujem :-)
@brbr Jo, to bych brala, ale jsou ty maily se jmény. Já mám taky jeden starý mail na blbinky, který dávám všude (např. největší knižní hrdina), ale svůj oficiální bych nikde nenapsala...
A neni to pro člověka pocta, mít svého stalkera? :-D
Před moc děkuji