Co nového s Tancem s Draky
Na blogu G.R.R.M.(jehož aktualizace nebyla na oficiálních stránkách zmíněna) jsem se dočetl zajímavou věc. Původní Martinovy plány byly dopsat teď někdy DwD, zajet si na Worldcon do Japonska(kde ještě nikdy nebyl) strávit tam pár týdnů propagací celé série a občas si odskočit propagovat do Číny a Koreje. Tedy měsíc až dva si od psaní odpočinout a nabrat nové poznatky a inspiraci.
Nové plány jsou vyexpedovat ženu na měsíc do Irska, zůstat doma a psát a psát a konečně dopsat alespoň DwD.
A jak to dopadlo, týden před návratem své ženy dokončil jednu velmi náročnou postavu (můj odhad je že to byl Bran, neboť o něm řekl, že psát jeho kapitoly je pro něj nejtěžší) a ještě jednu (bože kolik jich tam zase bude!) Nicméně stále není vše hotovo a poslední volný týden bude třeba revidovat a redikovat (ať už to v jeho podání znamená cokoliv :-))
Takže buďme trpěliví a těšme se dál.
Nové plány jsou vyexpedovat ženu na měsíc do Irska, zůstat doma a psát a psát a konečně dopsat alespoň DwD.
A jak to dopadlo, týden před návratem své ženy dokončil jednu velmi náročnou postavu (můj odhad je že to byl Bran, neboť o něm řekl, že psát jeho kapitoly je pro něj nejtěžší) a ještě jednu (bože kolik jich tam zase bude!) Nicméně stále není vše hotovo a poslední volný týden bude třeba revidovat a redikovat (ať už to v jeho podání znamená cokoliv :-))
Takže buďme trpěliví a těšme se dál.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Tak držme palce, co nám zbývá