Týnina charita
Jako dárek za tvorbu těchto stránek nabízím jejich tvůrcům jako originální záložku herní kartičku.
A sice:
Zimohrad
Polibek života (Thoros líbá mrtvou lady Catelyn)
Pobočníkův solár (Tyrion sedí ve svém soláru)
Otrávené víno (Číše vín, která měla na tržišti otrávit Dany)
Vlajka s Krakaticí (pro fanoušky Greyjoyů)
Má-li někdo zájem, dejte sem adresu, pošlu vám kartičku :wink:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Tyno, možná už to tady padlo, ale kde se dají ty kartičky sehnat???
No, jestli chceš mít celý balíček, tak třeba tady: http://www.blackfire.cz/
(a kdyby sis je koupil a získal nějakého Martella, nabízím za něj skoro všechny postavy, co mám Renly, Eddard, Stannis, Catelyn, Dany v ohni, Viserion, ser Davos. A za Obaru přidám i ten zbytek, co mám. :lol: )
Jestli chceš jenom jednu kartičku (třeba jako záložku), pošli mi adresu a já ti ji pošlu. Jako dárek za tvorbu těchto stránek :wink:
No to je ovšem ušlechtilá nabídka (nabídka zní líp než charita ;)). Už už jsem se pomalu chystal koupit si balíček od Blackfiru, Léto mi vysvětlil cestu, ale jsem teď v jednom kole...
Pro MIla, jj v Blackfiru to vypadá, že je maj pořád, já U Jednorožce ani v Černym rytíři neuspěl (a to mě zatim nikdy nezklamali:().
Tak já bych tvé nabídky snad využil, do balíčku stejnak asi časem pudu, ale Zimohrad mě láká hnedky ;) Ještě jsem rozmýšlel nad tím Tyrionem v soláru - je hezkej?:-) No, je to Lannister a to hraje proti němu, Zihomhrad teda vyhrává.
Adresu posílam jako PM, bůhví, kdo se nám to producíruje ;) a ještě jednou moc děkuju, lady Týno!
Nechtěla bys sem dát fotky?:))
řekl bych, že i charita má své meze, Petere ;)
Kdyby tě Petere Tyna s fotkama zklamala, můžu ti jako plnohodnotnou náhradu nabídnout fotky svoje (vtip). Co říkáš?? Za ten skvělý překlad:-)
Jinak dost mě udivuje, že je v Praze docela problém kartičky sehnat. V LBC pořád nějaké boostery mají. Nejdou moc na odbyt.
Mají však pouze Lannistery a Starky. Vyšly i jiné rody? A vyšly v ČR?
Né, že bych je nějak sháněl, ikdyž na Martelly jsem se ptal a nic:-)
Tak jsem to chtěl aspoň zkusit a ty mi to takhle zkazíš:)))
A nechtěl bys radši kartičku? :lol:
Chtěl, ale kdybych si tě...ee...je mohl nejdřív prohlédnout...:)))