Stávka fóra

upraveno 13. ledna 2008 v Webové záležitosti
Čau Aleku, poslední tři dny je jaksi nedostupná Noční hlídka, provádíš s ní něco?

Komentáře

• upraveno 3. září 2007
    Cituji z tématu Provozní problémy.
    Alek píše:
    Nene, ty svému broučkovi neubližuj, ani neproklínej Billa, asi se opravdu něco děje. Problém je tentokrát v tom, že já v tom nemám prsty. Jinak už bych to vyřešil, samo. ;) Bohužel to nehází ani žádnej warning a hlavně mi na stejnym hostingu na vlas stejný forum běží. Tož počkejme do zejtřka a kdyžtak písnu poskytovateli. Tušim problem s pamětí, to už tu jednou bylo...jen nevim, jak jsem to tehda vyřešil. ;(
  • upraveno 3. září 2007
    Aa, díky Alnagu. ;)
    No problémy nadále přetrvávaj, já nevim, co s tim, pánové z hostingu se mi úspěšně vyhejbaj... Nicméně se to snažím řešit. Zatim si holt musíte vystačit se zdejšíma diskuzema.
  • upraveno 5. září 2007
    ad přestáfka: naštěstí neexistuje záloha...:-))
  • upraveno 5. září 2007
    Zálohy jsou (a snad funkční), jen to nechci zbrkle překopávat, třeba se to rozjede.
  • upraveno 5. září 2007
    Správně. Tento postup ti schvaluji. Nebuď zbrklý. Víš přece, jak dopadl ser Waymar Royce. :-)
  • upraveno 7. září 2007
    Něco se děje. Alek se do toho zřejmě pustil. Sám za Zdí, obklopen Jinými. Ať mu nezhasne pochodeň! Neboť noc je dlouhá, temná a plná hrůz!
  • upraveno 7. září 2007
    Pustil jsem se do toho, pravdu díš, heade. Použil jsem Roh zimy, ale asi jsem do něho fouknul tak mocně, že jsem shodil celé IC.cz. ;)
  • upraveno 7. září 2007
    Všimol som si... žiadne témy :D
  • upraveno 7. září 2007
    Zeď taky nepostavili za den, srandisti. ;)
  • upraveno 7. září 2007
    Taak, forum je zpět, včetně původní databáze. To jsem zvědav, kolik příspěvků vydrží do příštího pádu. ;)
  • upraveno 7. září 2007
    Sláva! Pochválen budiž Alek. Příjdu zmožen z práce a čekají mne dobré noviny. Myslím, že jsi udělal radost minimálně šesti lidem. :-)
  • upraveno 24. října 2007
    Noční hlídku opět ovládli Jiní, zdá se. Zas ta bílá tma. Nebo se mi jen můj počítač snaží naznačit, že s ním něco není v pořádku?
  • upraveno 25. října 2007
    Chjo, to je fakt vopruz, a přitom je tam skoro mrtvo. Mám takovej neblahej pocit, že se mu prostě I nelíbí. Mám naprosto stejné forum u stejnýho providera, adresa začíná na D a není tam problém. Asi jsme na nějakym problémovým serveru. No zkusim je zas pošťouchnout, ať na to mérknou...
  • upraveno 2. listopadu 2007
    :-/
    Já teda nechtěl rejpat, ale protože tak občas kouknu, co na fóru novýho a z posledních pěti občas byla na fóru pětkrát nová akorát nabílená stěna (což teda jako kvalitní práce je, o to nic, takhle bílou chalupu nemáme, ani kdybych na ni vylili tanker vápna), tak mi to přijde volaké čudné... Teda;))
    No co vám na to mam říct, taky mě to štve, ale prostě mě to už nebaví přeinstalovávat, když vim, že to přijde zas a že pro ty správce je to otázka chvilky. Jenže ti správci na mě tentokrát z vysoka... ;( Takže je otravuju a snažim se najít nějakej jinej způsob. Ale je pravda, že se nesnažim tolik, páč vim, že na foru to už nestojí a že d20ka nám pomalu začíná poskytovat stejný luxus, viz Profily a Soukromé zprávy v posledních dnech.
    Kvůli tomu, že je mimo provoz, jsme prošvihli jednoroční výročí fóra (28.10.), měl jsem připravený takový dojemný proslov... :-))
    jenom jednoroční? týjo, já mám pocit, že už to bylo léta...no proslov mě mrzí, tak snad ten dvouroční stihnem ;)
    Také neztrácím naději. :-)
  • upraveno 3. listopadu 2007
    Tak jsem zvědav, jak dlouho to zas vydrží do dalšího pádu, každopádně teď si zas můžeme hrát. ;)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 3. listopadu 2007
    Je to jen můj pocit, nebo na Noční hlídce nejde přidat příspšvek?
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 4. listopadu 2007
    Tak už je to OK.
  • upraveno 4. listopadu 2007
    jj, přišel jsem na to, tektokrát to byla moje chybka. Dík za upozornění.
  • upraveno 13. ledna 2008
    Zeď nám spadla, Zeď nám spadla, kdopak nám ji postaví? Starý Medvěd není doma a Jon Sníh to neumí...
    Nestraš. Před chvílí jsem tam byl.
    Dneska to na chvíli vypadlo, Hlídka i Galerie, ale asi po půl hodině se to opět rozjelo, pochváleno budiž světlo Pána! :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.