Nový vzhled

upraveno 18. června 2009 v Webové záležitosti
Všiml jsem si :-) že úvodní stránka prošla menší změnou. Toto je konečný stav, nebo se bude i nadále vyvíjet?
Musím říct, že tohle mi připadá docela příjemné a "friendly", tak nějak to nutí automaticky se mrknout do těch zvýrazněných sekcí.
«1

Komentáře

• upraveno 9. září 2007
    Aa, byl jsem odhalen! ;) Jo, bude to konečný, jen to ještě trochu doupravím a dám to sem natrvalo. Takže i ti, co netuší, co to tu head blábolí, brzy uvidí. ;)
  • upraveno 9. září 2007
    Mně nic neunikne, však víš.
  • upraveno 9. září 2007
    To teda ne. ;) No každopádně, teď už by to nemělo uniknout nikomu. Úvodní stránka konečně plní svoji informační funkci, po čemž jsem toužil už dýl. A dík za to patří Maxovi, který je jejím autorem (ostatně jako všeho tady,co se týká kódu ;)).
  • upraveno 9. září 2007
    Kdo vymýšlel to úvodní slovo? Povedené! Měl bych ale drobné výhrady k "rozkrývá" a "neodvratitelnému". Co takhle "odhaluje" a "neodvratnému"? ;) (viz. Vratné láhve:-))
  • upraveno 9. září 2007
    Tam dole, to se mění? (shock!)
  • upraveno 9. září 2007
    Jasně, že já, proto to taky tak dlouho trvalo. ;) Oba tvé návrhy jsem zvažoval už předtím, jen mi přišlo blbý odhaluje...zahalený. VL jsem teda viděl, ale ten odkaz na ně mi nedocvaká ;)
    No mění, super, viď? ;)
  • upraveno 9. září 2007
    Jako améba!:-)
    Rozkrývá je hodně nezvyklé slovo. Odkrývá taky není nic moc. Hm. Předestírá?
    Vratný a vratitelný ... toho si nevšímej.:-)
  • upraveno 9. září 2007
    aha ;)
    Předestírá je fajn, dik. Ještě jsem tam přidal jednu přívětivější větičku, aby se nováčci nevylekali oné drsnosti - vždyť celá sága je vlastně jedním velkým love story. ;)
  • upraveno 9. září 2007
    Jsi dnes velmi přívětivý.:-)(připadám si důležitý!:-))
  • upraveno 9. září 2007
    Jj, občas mám svý dny. ;)
  • upraveno 10. září 2007
    Kůl. Chci říct cool... Je fajn vědět, že zatímco já a mnozí další fandové Písně trávíme letní volno lelkováním, pouštěním pšouků a vymýšlením Teorie dokonalého flákání, jiní se činí a budujou nám takové krásné webovky... začíná tu být útulno. No a navíc, sláva, Noční hlídka je už opět v pozoru - tedy v provozu.
  • upraveno 31. prosince 2007
    Soudím, že je záhodno přidat i sem slovo zlovlka.
    Jak již zmínili moji předřečníci, je zde nadmíru útulno. A ta symbolika všude kolem! Teplé barvy naznačují, že GRRM je autor, který se nezalekne ani explicitních sexuálních scén mezi osobami stejného pohlaví. Odkaz "uteklo vám něco?" patří mezi velmi něžné a laskavé narážky na příběh Aryi Stark a zlovlčice Nymerie.
    Jinými slovy: toto je domov, kam se všichni budeme rádi vracet, abychom si u rodinného krbu nahřáli kožichy a spálili blechy. Ser Alek má velkou pochvalu. Ať dlouho žije a prosperuje.
    Amen.
    Hmm, taková pochvala zahřeje, chlupáči. ;) Když už ses otřel o ten vzhled, doufám, že na něm nejsi tak závislý, chystám totiž do nového roku malý redesign - ale nebojte, žádná velká lednová revoluce. ;)
    A jéje. Alek se pouští do malého redyzajnu. To zas budou stránky celý leden mimo provoz. :-)
    Tss, takový nevděk! Co taky čekat od neregistrovaného uživatele bez avataru. ;)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 1. ledna 2008
    píše:
    GRRM je autor, který se nezalekne ani explicitních sexuálních scén mezi osobami stejného pohlaví
    Toho jsem si zatím příliš nevšiml, mimo čehosi u Dany a čehosi u Cersei, což byla stejně jen náhražka.
  • upraveno 1. ledna 2008
    George R. R. Martin píše:
    Nebyla v tom žádná potěcha, pro ni ne. Zato pro Taenu ano. Její bradavky byly jako dva černé diamanty, její pohlaví lesklé a vlhké. Královna vsunula prst do té myrské bažiny, pak druhý, zatímco jimi pohybovala tam a zpět.
    Pro mě to je dostatečně explicitní "cosi". :-) Samozřejmě vše záleží na subjektivním náhledu; pro někoho není dostatečně výmluvný ani cyklus Gor od Johna Normana, jinému stačí výrok "Petyr dovede třít dva zlaťáky o sebe, a vytvořit tak třetí".
    Lord Alek bude velmi potěšen, až uvidí, co se rozebírá v sekci "záležitosti webu". ;-)
    upraveno 1. ledna 2008
    Já vím, spíš že kdybych to nečetl, chápal bych to, že se tím knihy přímo hemží.:))
  • upraveno 1. ledna 2008
    Uff, tak jsem to konečně poladil do nějaké ucházející formy a novoroční dáreček je tu. Alespoň se to tak teda zdá mně, že to je celkem provozuschopný. ;) Ostatně posuďte sami, a když najdete nějakého šotka, pls sem s nim.
  • upraveno 1. ledna 2008
    Dobré. Líbí se mi to. Ten železný trůn vypadá strašidelně. Praporce jsi maloval vlastnoručně? :-)
    upraveno 1. ledna 2008
    Nemaj Starkové ve znaku jen hlavu zlovlka? BTW dneska jsem v posilovně viděl lidi s německym ovčákem ve velikosti takového průměrného zlovlka :))
  • upraveno 1. ledna 2008
    Zajímavé. Kolik si dával ten ovčák na benč? Víc než ty? :-))
  • upraveno 1. ledna 2008
    píše:
    Praporce jsi maloval vlastnoručně? :-)

Kéž by. ;)
    píše:
    Nemaj Starkové ve znaku jen hlavu zlovlka?

Tak zas nebuďme takoví puntičkáři. Nicméně takhle z fleku myslím, že nemáš pravdu. Jen hlava se ukazuje až ve znaku Robba Starka; že by skrytá indicie konce jisté zainteresované bytosti? (Asi marná nespoileroidní šifra.)
    upraveno 1. ledna 2008
    heavy_head: Vzdor své velikosti se tvářil velice mírumilovně, ležel tam a nechal se hladit dětmi příchozích. K ilustraci jeho velikosti dodávám, že v posilce je pult výšky cca 1m 50, o tento pult se řečený ovčák opřel předníma tlapkama s tělem v úhlu cca 45°, přičemž hlava mu stále přečnívala o dobrý půlmetr nad pult.
    Alek: Asi je to tak, koukám do knihy na shrnutí příslušníků rodu, zlovlk je tam celý ve skoku.
    upraveno 15. června 2009
    Hmm, tak každá změna je k horšímu, jak říká náš prezident. :)
  • upraveno 15. června 2009
    Pokud by tohle o webu řekl tento prezident, považoval bych to za vyznamenání :-)

A jinak, dokud neřekneš(te), co přesně se nelíbí, těžko to brát či se k tomu vyjádřit, natožpak to upravit. Ohlasy a kritiku vítáme, ale prosím konstruktivně, ať to má nějaký smysl. Dík ;-)

Pokud jde konkrétně o Icefire, tento skin je přechodný, do budoucna udělám určitě jeden speciální, klasicky svitkové téma, stejně tak logo bude vbrzku upraveno. Nicméně to neznamená, že si za tímto skinem nestojím, je to přeci jen mé vypiplané dítko. :-)

A nakonec, věřím, že časem, až to tu líp prozkoumáte, oceníte spoustu vylepšení; namátkou lepší podpora záložek, mnohem lepší fungování diskuzí, téměř dokonalé vyhledávání atd.
  • upraveno 16. června 2009
    Pěkný povedlo se to... =)
    upraveno 17. června 2009
    Ach jo, kdyby mi někdo před pár lety řekl, že se stanu takřka obhájcem současného prezidenta, těžko bych tomu věřil... :))

Ale dost o tom. Mělo by se přece děkovat, poplácávat po zádech atd... :))
  • upraveno 17. června 2009
    Zatím se rozkoukávám, ale líbí se mi to. Nemám teď příliš času, takže to bude tvat než se tady se vším seznámím. Když jsem poprvé zavítal na d20 byl jsem trochu zmatený. Teď se mi to nestalo, taky se tady už trochu vyznám. Každopádně tvůrce chválím.
  • upraveno 17. června 2009
    Flanker: no tak šup šup, čekám poplácání :-) Ale fakt vítáme i připomínky a kritiku (taky už se objevila, viz Kostky jsou vrženy.

Kubulinek: Dík. Já taky nemám příliš času, takže se to tady teprve bude plnit; zaplní se prázdná místa, přibudou ikony a obrázky a hlavně mám v hlavě spoustu námětů na články.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.