Nový vzhled
Všiml jsem si :-) že úvodní stránka prošla menší změnou. Toto je konečný stav, nebo se bude i nadále vyvíjet?
Musím říct, že tohle mi připadá docela příjemné a "friendly", tak nějak to nutí automaticky se mrknout do těch zvýrazněných sekcí.
Musím říct, že tohle mi připadá docela příjemné a "friendly", tak nějak to nutí automaticky se mrknout do těch zvýrazněných sekcí.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Jak již zmínili moji předřečníci, je zde nadmíru útulno. A ta symbolika všude kolem! Teplé barvy naznačují, že GRRM je autor, který se nezalekne ani explicitních sexuálních scén mezi osobami stejného pohlaví. Odkaz "uteklo vám něco?" patří mezi velmi něžné a laskavé narážky na příběh Aryi Stark a zlovlčice Nymerie.
Jinými slovy: toto je domov, kam se všichni budeme rádi vracet, abychom si u rodinného krbu nahřáli kožichy a spálili blechy. Ser Alek má velkou pochvalu. Ať dlouho žije a prosperuje.
Amen.
GRRM je autor, který se nezalekne ani explicitních sexuálních scén mezi osobami stejného pohlaví
Nebyla v tom žádná potěcha, pro ni ne. Zato pro Taenu ano. Její bradavky byly jako dva černé diamanty, její pohlaví lesklé a vlhké. Královna vsunula prst do té myrské bažiny, pak druhý, zatímco jimi pohybovala tam a zpět.
Praporce jsi maloval vlastnoručně? :-)
Kéž by. ;)
Nemaj Starkové ve znaku jen hlavu zlovlka?
Tak zas nebuďme takoví puntičkáři. Nicméně takhle z fleku myslím, že nemáš pravdu. Jen hlava se ukazuje až ve znaku Robba Starka; že by skrytá indicie konce jisté zainteresované bytosti? (Asi marná nespoileroidní šifra.)
A jinak, dokud neřekneš(te), co přesně se nelíbí, těžko to brát či se k tomu vyjádřit, natožpak to upravit. Ohlasy a kritiku vítáme, ale prosím konstruktivně, ať to má nějaký smysl. Dík ;-)
Pokud jde konkrétně o Icefire, tento skin je přechodný, do budoucna udělám určitě jeden speciální, klasicky svitkové téma, stejně tak logo bude vbrzku upraveno. Nicméně to neznamená, že si za tímto skinem nestojím, je to přeci jen mé vypiplané dítko. :-)
A nakonec, věřím, že časem, až to tu líp prozkoumáte, oceníte spoustu vylepšení; namátkou lepší podpora záložek, mnohem lepší fungování diskuzí, téměř dokonalé vyhledávání atd.
Ale dost o tom. Mělo by se přece děkovat, poplácávat po zádech atd... :))
Kubulinek: Dík. Já taky nemám příliš času, takže se to tady teprve bude plnit; zaplní se prázdná místa, přibudou ikony a obrázky a hlavně mám v hlavě spoustu námětů na články.