Politika

upraveno 6. listopadu 2010 v Rozličný pokec

My máme svého kandidáta. Všichni ho tu znají. Kdežto o tom vašem odněkud z neznáma známe jen dvě kapitoly.

My mluvíme o svém kandidátovi. Vy o svém nemluvíte. Vy očerňujete našeho.

Požaduji tajnou volbu!

Taky už začínám topolánkovatět. :roll: :x

13»

Komentáře

• upraveno 19. října 2008

Já měl samozřejmě na mysli hlavně obsah zemanovského vládnutí. To bylo čirý zoufalství, promarněný čtyři roky, zeman byl svázanej opoziční smlouvou. Akce čistý ruce a utahování opasků mluvěj za vše. :-) No a to hulvátství k tomu...ano, my doma jsme občas i pobavili, ale když si vzpomenu na tu trapárnu co předváděl venku, kde mu absolutně nerozuměli... A to jsem to tehdy ještě tak moc nesledoval vzhledem k mýmu věku :-)

Já s ním taky nesouhlasil, ovšem z polistopadových předsedů ČSSD byl ZDALEKA nejnormálnější. :roll:

Mně se třeba líbilo, jak přirovnal Arafata k Hitlerovi. :wink: Všem bylo jasné, že to přirovnání sedí jako zadnice na hrnci, ovšem samozřejmě se hned strhla politicky korektní mela a šílený poprask. :twisted:

Arafat - Hitler...ježiš, na to už jsem zapomněl...no raděj blízkovýchodní konflikt nerozebírejme, to by byl flame :-) Ale jo, jeden výrok se mi taky od něj líbí; ten o teroristech a muslimech.

Nejprve řekne, že blízkovýchodní konflikt bychom radši neměli rozebírat... a pak sám začne o teroristech a muslimech! :lol:

Alek wrote:
    ale máte ho ve vládě...no vůbec, když tu vaší velkou trojku vidim, nejsme na tom ještě tak špatně, hej? :-)

to by nebol Alek, aby si nerypol :-). slota (a ani mečiar) nie sú vo vláde, toľko k tvojmu medzinárodno politickému rozhľadu. :shock:

a áno, verím že veľké množstvo lídrov je lepších ako naši súčasní. ale myslím, že keď zoberiem Česko, Poľsko a Maďarsko, tak v za posledných 10 rokov mi to stále vychádza najlepšie u nás v Bratislave.

to nebylo rýpnutí, to byla upřímná soustrast...nás to zanedlouho čeká, máme ted ten cyklus opačně než vy...po Topolánkovi (Dzurinda) přijde ta hrůza :-))

a s kym Fico vládne? já myslel, že s Mečiarem a Slotou, nebo se něco změnilo v poslední době? :-) nebo se mnou jen slovíčkaříš s tim, že vlastně nemají svůj resort? ;)

ale jinak je to zláštní, fakt zajímavý, to vnímání...že každýmu z nás to u sousedů přijde ještě horší. Nu tak si můžeme aspon společně odsouhlasit, že nejhůř jsou na tom Maďaři :-))

Topolánka bych s Dzurindou nesrovnával. Na Slovensku se podařilo udělat reformy. A u nás? Jenom zlomek toho, co opravdu bylo potřeba... a i přesto, že žádné skutečně reformy nepřišly, povstali proti vládě hrdinně odboráři, profesionální flákači a jiní sociopati. Těžko říct, co by se dělo, kdyby byly ony potřebné reformy zavedeny. :shock: Jak říkám, na Slovensku se to podařilo. A vláda, která přišla po Dzurindovi, je nezrušila... jojo, bratia se docela mají. Nedivil bych se, kdy by deset, dvacet let, houfně odjížděli našinci na východ a žádali tam o práci. :)

vláda je konkrétny orgán, ktorý je zložený z premiéra a ministrov. (a štátnych tajomníkov). tam tí naši dvaja bulovia nefigurujú, pretože fico vedel, že by to ťažko vysvetľoval. dosah na politiku majú to je jasné.

dzurindove a miklošove reformy (a ďalšie) nám veľmi pomohli a dúfam, že nebudú zadupané do prachu v mene vianočných balíčkov na zalepenie očí. to že aktuálna vláda nič dôležité zatiaľ nepokazila je jediná dobrá správa.

hej, zdá sa, že Maďarský socializmus definitívne stráca dych. nikomu nič zlé neprajem, ale snáď to poslúži aspoň ako zlý príklad...

• upraveno 20. října 2008

Quote:
    vláda je konkrétny orgán, ktorý je zložený z premiéra a ministrov

a vládního pogramového prohlášení vzešlého z jednání koaličních stran :-))

s Létem samozřejmě souhlasím, Topol bohužel neměl sílu na Dzurindovy kroky. Po těchhle volbách to skoro vypadá, že by bylo lepší, kdyby tu sílu našel a vyprd se na snahu bejt mírnej a zalíbit se tak voličum. Měl to rozjet na plný koule, nic horšího než tenhle vejprask by ho už stjně nepotkalo :-)

• upraveno 20. října 2008

Alek wrote:
    Quote:
    vláda je konkrétny orgán, ktorý je zložený z premiéra a ministrov

a vládního pogramového prohlášení vzešlého z jednání koaličních stran :-))

koaličných strán, ktoré vzišli z vôle ľudu. takže ľud je vláda. v určitom zmysle slova áno.

• upraveno 23. října 2008

Quote:
    Mimochodem, sere Heavy - proč jsem zfanatizovaný, když se bráním lidem, kteří mi vyhrožují smrtí?

Hmmm. A co na to bereš? :o :wink:

• upraveno 25. října 2008

Klidně se zeptej anglických letců, hrdinů, kteří za války bránili republiku. Och, počkej. Těch se vlastně zeptat nemůžeš. Komunisté je zabili. Nebo se zeptej lidí v Kambodži. Vlastně ne, těch se taky zeptat nemůžeš. Komunisté je zabili. Třeba proto, že nosili brýle nebo uměli číst. Intelektuálové by totiž mohli ohrožovat Stranu.

Tak ne, zeptej se třeba lidí v Číně. Ouha, těch se taky nezeptáš. Aby komunismus upevnil svoji moc, byly popraveny desítky milionů stylem "v téhle provincii zabijeme každého desátého". Proto bude nejlepší zeptat se lidí na Ukrajině. A jéje, těch se taky nezeptáš. Komunisté je zabili. Umučili je hladomorem. :|

A vypadá to, že rudé zrůdy zažívají triumfální návrat i u nás. Jedno je jisté: kdo jim dal hlas, ten je ve stejné morální žumpě jako lord Tywin, když vypustil Gregora Clegana do Říčních krajin. Vlastně ne, jsou na tom ještě hůř. Protože Tywin to udělal proto, aby tím něco získal. Zatímco tupé komunistické stádečko se snaží jenom závistivě zlikvidovat ty, kdo jsou schopnější, chytřejší či bohatší.

• upraveno 25. října 2008

Ach tak, já myslel, že ti někdo v průběhu voleb vyhrožoval fyzickou likvidací. :o :wink:

• upraveno 17. září 2009

mio dio, už som si myslel, že náš zlodejský triumvirát je dno pekla, ale vaši sa tiež slušne snažia. neuveriteľné.

len tak okrajovo vnímam aktivity TOP 9 a príde mi to ako nádejný projekt. ako to vidíte vy?

• upraveno 17. září 2009

Ještě do minulýho týdne jsem to vcelku s chutí sledoval, obdivoval jsem rozhodnutí Ústavního soudu... Ale to, co předvedla naše levice v tomto týdnu, pro to už nemám slov. Jestli jsem si dosud říkal, že bych po Paroubkovi vajíčko nehodil, v převčerejší diskuzi bych po něm hodil celý plato. Jak se skoro objímal s šéfem komoušů, jak ho absolutně nezajímá renomé v zahraničí, státní dluh... neskutečné. A to jsem jednu dobu ČSSD dokonce trochu fandil (bylo to v době střetu Špidla-Klaus), i když bych jí nikdy nevolil, stejně jako ODS, takže myslím nejsem v tomhle zaslepený ideolog.

No nevidím to s námi dobře, tady se prostě musí něco stát, něco pořádně změnit. Jenže s úpravou Ústavy a volebního systému nehneme a s komunisty (kteří blokují sněmovnu) taky ne. TOP 09 fandím velmi (sic si o Kalouskovi nemyslím nic moc dobrého), Schwarzenberg je skvělej a hlavně nehrají na populistickou notu. Doufám, že se stanou silnější, než komunisti, ale na víc, než 15% myslím nemají - a to ještě obírají ODS.

Jsem zvědavej, jestli se vrátí Zeman. Sic ho považuju za hlupáka, idiota, hulváta a je pro mě snad ještě horší postavou než Klaus, on jediný by mohl Paroubka oslabit.

• upraveno 17. září 2009

Zemana lze nazývat všemožně, kromě hlupáka. Jak tak poslouchám ty jeho výroky poslední dobou, politika je pro něj pořád droga. (Pozor, neplést s Didierem Drogbou, kanonýrem Chelsea).

• upraveno 17. září 2009

Pro mě člověk, který potápí (některé) své vcelku dobré návrhy svým hulvátstvím a neomaleností, je hlupák. Podobný případ je třeba Topolánek; imo jeden z nejlepších premiérů v naší novodobé historii, ale měl i na víc, jen kdyby se dokázal chovat na úrovni. A stejné je to s Drogbou. Komu prospěla ta jeho hloupost, kterou předvedl na konci minulé sezony? O tom teď může uvažovat leda tak v hledišti... hlupák :-)

• upraveno 17. září 2009

V tom případě jsou pro tebe hlupáci všichni politici a fotbalisté. :P

Komu to prospělo? To nevíš, že když vlastnoručně zaškrtíš rozhodčího, nádherně se ti uleví? :twisted:

• upraveno 17. září 2009

mno... najhoršie je že veľké zemetrasenie (spoločenské) vyplaví nahor zase len špinu, ktorá pomali usadá dole.

keď k niečomu príde tak k vzplanutiu nacionalizmu a socializmu. smutný výhľad veru.

treba však veriť - a pomáhať - tomu, aby sa to trochu kultivovalo a zlepšovalo. aj keď drobnými krokmi. u nás vzniká čosi ako TOP 9, volá sa to (žiaľ) SaS a nemá to magnet typu Schwarzenberg. Je to postavené na človeku, ktorý robil daňovú reformu za dzurindovej vlády, takže je to zatiaľ minorita. chvalabohu, že naši komunisti sú minimálny. zožral ich Fico :)

nič v zlom, ale komunisti sú odveký český problém a to že udržujú patový stav im iba prospieva. návrat zemana by nemusel byť špatný. Najlepšia slovenská vláda vznikla vtedy, keď sa nacionalistická SNS rozhádala, rozdelila na dve strany a obe tesne neprešli cez 5% kvórum. možno sa podobný scenár udeje aj u vás.

good luck

• upraveno 17. září 2009

Quote:
    V tom případě jsou pro tebe hlupáci všichni politici a fotbalisté. :P

A nejsou? :-) Nee, všichni ne.

SaS... hmm, o tom slyším poprvé, ale předsedu v ČR známe, taky se tu párkrát ukázal, ale vsadil na špatného koně (Tlustý), takže z těch reforem pak nic nebylo. Název je divnej, ale ono ani TOP 09 neni nic moc (a to pominu, že volby budou tedy asi až v 2010, to se tomu Paroubkovi povedlo :-)).

Mno, dneska nám padnul i radar, tož ani amíci už o nás nestojej, no jde nám to čím dál lépe :-)

• upraveno 17. září 2009

Nebuď smutný, místo radaru nám tady chtějí postavit raketovou základnu. :twisted:

• The user and all related content has been deleted.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.