RIP
zahliadol som na nete info, že zomrela dcéra O. Neffa. Za smutných okolností zdá sa.
neviem veľmi čo sa za takýchto okolností hovorí. je mi to pochopiteľne ľúto. :(
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
zahliadol som na nete info, že zomrela dcéra O. Neffa. Za smutných okolností zdá sa.
neviem veľmi čo sa za takýchto okolností hovorí. je mi to pochopiteľne ľúto. :(
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
No ty okolnosti skutečně naháněj husí kůži...je to hrůza, těžko k tomu říct víc. :(
Vražda je zlá. Ale smrt naneštěstí zůstává součástí našeho bytí. :(
Tady nepomohou žádná slova.
Také vám připadá, že poslední dobou nastaly pro spisovatele fantastiky nelehké časy? Opouštějí nás jeden za druhým: Gemmell, Jordan, Clarke... :(
Anebo to teď jen víc sleduju?
tento rok si SMRŤÁK zobral naozaj ostrú kosu. Aj medzi hercami....
...alebo...že by prišiel nový? mladý? ten čo sa nezakecá?
Gratulujeme uživateli: flanker.27 (30) :!: :o
Nevěděl jsem, že slavíš kulatiny. :wink:
No páni. Kdy bude oslava? :wink:
A proč jsi to, Léto, zmínil v zrovna tomhle topicu? :twisted: :lol:
příznačné téma... ono totiž z pohledu těch dvacátníků je ta třicítka tak trochu smrtící vyhlídka :-)
jo a připojuji se ke gratulaci ;-)
Já měl třicet před skoro pěti léty.
To jsem byl ještě takový holobrádek.... :P
Kdyby se o víkendu objevil Flanker na srazu a pohostil by nás u příležitosti významného životního jubilea například třicetiletou skotskou whisky, vůbec bychom se nezlobili. Viďte, že ne? :twisted:
Drazí serové, to jste bohužel měli poslat po svém mistrovi havrana. Upřímě já na tom jubileu nevidím nic ke slavení a divím se, že vůbec v tomto požehnaném věku ještě žiju. Jediným pozitivem, které jsem na třicítce shledal, že mi kamarád daroval druhý díl Neverwinterů, jejichž pařbou jsem si alespoň trochu mírnil smutek ze změněné číslovky...