Ženy

upraveno 6. listopadu 2010 v Rozličný pokec

Paní tvorstva už byly mnohokrát přetřásány v jiných topicech a velmi pravděpodobně ještě mnohokrát budou. :) Tak jsem si řekl, že by zasluhovaly i vlastní téma, aby hovory o nich tolik nespamovaly ostatní témátka.

Začnu velmi silným kalibrem. :P

Dnes jsem náhodou narazil na toto:

http://www.youtube.com/watch?v=Znzm46lqAPM&feature=related

Ještě teď to rozdýchávám. :o :roll:

«1

Komentáře

• upraveno 28. března 2008

Dokonalá choreografie. 8) :twisted:

Že ano? :)

Divím se, že ten klip má na YouTube tak málo návštěv.

Jedná se zajisté o velmi atraktivní ženu. Je hezká i ve tváři. Kdyby nebyla vdaná, snad bych zvažoval, zdali se nezačít učit francouzsky. :P

Každopádně už je mi jasné, proč Sandor chtěl, aby mu Sansa zazpívala. 8)

Vidím, že relevantní informace neponecháváš na náhodě. :wink:

Vsadím se, že kdyby mohl Ohař odcestovat časem na její koncert, dostal by hysterický záchvat! :lol:

Není důležité, jestli je žena urozeného či prostého původu, blondýna či bruneta, důležité je jen to, zda umí kvalitně zpívat. :idea:

Momentálně projíždím ceníkem Mužů bez tváře. Relevantní informace neponechávám náhodě. :twisted:

Mám takový dojem, že Ohař neměl k hysterickému záchvatu daleko ani několikrát během série. Ale možná jen mylně chápu jeho výbojnou povahu. 8)

A nejenom zpívat, také tančit! :) Jedna bývalá přítelkyně pro mě také tančila, ale ve srovnání s tímto klipem to bylo jako... inu, jako můj bratr Tyrion vedle sera Gregora Clegana. :wink:

Pro potěchu oka a srdce přináším jiný snímek Alizée:

• upraveno 7. dubna 2008

Dnes jsem čirou náhodou narazil na toto: http://www.youtube.com/watch?v=01by8Y1--ak

:shock:

Pěkná písnička. :)

Nebo ne? :roll:

Škoda, že se NDR rozpadla! :idea:

• upraveno 9. dubna 2008

Písnička hezká, ale ten text... nu... občas je požehnáním nerozumět. :roll: :wink:

Všechny případné posluchače musím varovat, že v klipu se v čase 1:08 a 1:12 nachází KLAUN. Pokud k nim máte podobnou averzi jako já, raději příslušných pár vteřin přeskočte. :)

Ta zpívající dívka na můj vkus působí trochu moc "moderně". :shock: Ale líbí se mi její umělecká přezdívka! A jméno je důležité, a ne, že ne! :!:

• upraveno 13. dubna 2008

krásne :-) choreografia naozaj nápadná, nečakal som, že s troma pohybmi sa dá takto pekne preplávať celou pesničkou :-)

ak sa nemýlim, tak počas celého prenosu nebol jeden bočný záber na postavu. Neskúsenosť réžie, alebo estetický zámer?

• upraveno 27. října 2008

:shock:

http://cz.youtube.com/watch?v=ykW4rtW2eu0&feature=related

Jsem normální, když se mi tahle písnička líbí? :o :wink:

Ne.

Ale tak to není žádné překvapení, ne? :-)))

Děkuji, že mne chápete, a i přesto mne máte rádi. :twisted:

Ale je to pecka. Úplně vidím, jak jsou z toho nějaký třináctiletý pubošky na díze odvařené. 8)

To je ta genetická zátěž.

Přišel mi divný už tehdy, když si na hlavu nasazoval kalhotky a křičel, že je "krev draka". :roll: :twisted: :!:

Strčím ocas do ohně za to, že Sanse by se to nelíbilo. 8)

Sanse možná ne, ale Arya by u toho šílela. :wink:

Sansa je celá hotová z toho, že Lunetici se daj zas dohromady ;)

A je snad jasné, že Arya by takovouhle Girl a Bravo záležitost sabotovala...:-)

Kuš! (Trpaslík!) Sansa je dobře vychovaná dívka. A poslouchá jedině klasiku. :)

Naproti tomu Arya by bezpochyby dávala přednost drsnému grindcore metalu plnému autentických tělesných zvuků. 8)

jo, to už zní líp...arya by určo chodila v těch barevnejch kanadách, potrhaná punčošky s velkými oky, všude možně okroužkovaná, prostě symbol vzdoru :-)

a samozřejmě by poslouchala děsně cool přehrávač Sansa, jen by nožem vyškrábala to logo, aby vyčnívala ;)

Já bych to shrnul: Arya = emo, Sansa = scene :twisted: :o

V dnešní době by byla Arya určitě punkerka nebo EMO. :idea:

Sansu si představuju jako talentovanou plachou básnířku, co sedí celou noc na chatu. :)

jo, o EMO už jsem něco čet, to by asi mohlo bejt. Scene neznam, ale dokážu si tam dosadit...diskoška, ve 13 těhotná,... :-)

Quote:
    Sansu si představuju jako talentovanou plachou básnířku.

Já četl, že plochou. :x :lol:

Quote:
    Diskoška, ve 13 těhotná,...

To spíš Arya, ne? Ta je taková všehoschopná experimentátorka. :wink: Sansa by brečela doma u ploužáků a snila o princi na bílém... pardon, v bílém ferrari. 8)

Nee, to sansa musela bát vždy obklopená davy, být oblíbená...mám pocit, že ze Sansy děláte Aryu, nu já to chápu, je zajímavější. ;)

Emo - zmatenost, sebezraňování, psychedelická hudba, deprese, nevyrovnanost, obliba ve znečišťování šatů své sestry pomerančem, drobné krádeže, lhaní, problémy ve škole, mejdany na hřbitovech, drogy, alkohol, větší krádeže, loupežná přepadení, organizovaný zločin, atakdále... :P

...prostě dobrodružství! :-)

Sansa, ale potřebovala být obklopená krásnými a vznešenými věcmi, ne nějakými feťáky na diskotéce. :wink: S lůzou se kamarádila spíše ta tvoje rebelka. :P

Na mejdany na hřbitově mi prosím nesahejte. :twisted:

Jakožto ZLOvlk si o DOBROdružství pochopitelně myslím své. :wink:

Quote:
    Na mejdany na hřbitově mi prosím nesahejte. :twisted:

Když mi už nebudeš sahat do útrob pro mé meče, proč ne. :wink:

Jen jestli ten meč nebyl kradený. Co? :wink:

Ale brzlík je brzlík! :x :wink:

Ano, kdyby brzlík nebyl brzlíkem, znamenalo by to jakési nežádoucí změny v samotné podstatě jsoucna, že ano. 8) Dnes mám velmi filosofickou náladu. :P

Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.