POMOC

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize

jeden zo seriálov, ktorý nemôžem dostať z hlavy a ktorý som videl asi ešte pred 89 alebo okolo neho, bol seriál produkovaný BBC. Robin of Sherwood. tu je link: http://www.imdb.com/title/tt0086791/

Neviem či je nejaká šanca, že by tento seriál mal niekto z vás nahraný, alebo by sa k nemu vedel dostať, ak by tá šanca bola, veeeeeeľmi by som sa potešil. Videli ste ho? Išiel od vtedy v českej televízii?

nehovoriac, že za chvíľu budem mať narodeniny :roll: tak by to bolo dvojnásobne úžasné.

čakám zvedavý, že čo sa stane :-)

Komentáře

• upraveno 18. června 2008

Když jsem viděl nadpis tématu, docela jsem se zděsil a hlavou mi prolétly nejrůznější myšlenky. :o :P Jsem rád, že jsi v pořádku.

Ale najít ten seriál přece nemůže být tak těžké, ne?

Třeba ho stáhnout přes torrent: http://www.torrentz.com/a83036e48041a3c104631eff31627f9a399eebe2 :idea: :)

• upraveno 18. června 2008

dakujem za tip. skusim stiahnut. nie som blizky znamy s torentami (podobne ako rss havrany ich skor ignorujem),

ale skusim co to da.

len tak potichu rozmyslam co je asi s dabovanou verziou, ktora isla v tv. vala sa niekde v archive?

• upraveno 19. června 2008

Taky jsem měl zprvu obavu, že se jedná o záležitost přesahující naše icefireovské zkušenosti. :wink:

Zcela jistě se válí v archivu ČT. Kdyby se ti ji podařilo nějak sehnat, sarvene, ozvi se mi, měl bych taky zájem. :!:

Už jsem o tom někde myslím psal, seriál jsem zprvu sledoval černobíle a zrnitě na TVP 2 a dodnes si ho pamatuju.

Herne, Griswold, zlý šerif z Nottinghamu s rybíma očima, Michael Praed coby Robin, Velký (nebo Malý?) John, biskup obratně zacházející s holí, Nazír, Mariana, Excalibur, Richard Lví srdce... Těšil jsem se na každý nový díl celý týden.

A hlavně ta atmosféra, hustá, syrová atmosféra středověku, mystiky a tajemna, umocněna nezapomenutelnou hudbou od Clannad (soundtrack mám - mám to nahodit? :) ).

Byl to možná nejoblíbenější seriál mého mládí (hned po Profesionálech :wink: ). Kdybychom tehdy měli video, tak si to nahrávám, ale v té době to byla spíš vzácnost.

Opakovali ho i na ČT 1, mám pocit, že dokonce v neděli dopoledne v rámci Studia Kamarád nebo tak něco. :o

Ale já jsem si pamatoval tu příšerně dabovanou polskou verzi, tak nádhernou a věděl jsem, že už ji nic nemůže překonat. 8)

Druhá řada s tím blonďákem si mi už tolik nelíbila.

vidím, že si to pamätáme podobne, teda až na ten poľký dabing, ten si nevybavujem. myslím, že osm to videl s českým dabingom. a dokonca iba prvé dve série, až teraz na imdb som zistil, že dali ešte jednu s pokračovateľom.

pre mňa ten seriál skončil keď pochovávali robina a strieľali horiace šípi. a zrazu niekto vystrelil ešte jeden. doteraz si to pamätám.

ja som si to nahrával - na kazetový magnetofon. z každého dielu som mal asi minútu a dokopy to tvorilo akýsi sound trailer na film. škoda, že som to stratil....:-(

Koukám, že si legendárního Robina pamatuje fakt hafo lidí. Onehdá se o něm básnilo i na d20. Už jen proto jsem se po něm taky pídil. A uspěl jsem, warforum je skutečně všemocné a spolu s účtem na rapidshare nebylo co řešit. Takže to mám i s dabingem. Mám díly, 101-106 a 201-204 a 207. Zatim jsem ale nestihl skouknout ani tu první řadu (Tudorovci mě naprosto pohltili, ale už mi zbývá jen grandiozní finále), takže dějově vám to nevymezim.

Můžu vám poslat odkazy na rapidshare (radši asi mailem, earforum nemá rádo kopčení ven), pokud máte premium účty budete to mít hnedky stahnutý. Anebo se zaregistrujte na http://www.warforum.cz a máte to, jsou tam toho mraky (upozorňuju na občasnou přetíženost serverů, registrace jdou snad jen v nočních a dopoledních hodinách).

• upraveno 20. června 2008

alek, všetky šprými sú zabudnuté! prosííím.

žiaľ u mňa sťahuje veľmo špatne, blbne mi z toho comp, alebo čo.... ale skúsim čo sa dá.

tu máš moj mail (a moju identitu :-)

dííííííííík.

vladoBODKAkurekZAVINACgmailBODKAcom

• upraveno 20. června 2008

Tak měl bys to mít na mailu, sarvene...až po odeslání mě napadlo, že jsem ti měl možná poslat jen první díl a další poslat vždy výměnou za souhrn Arye. To by to odsejpalo. :-)

• upraveno 22. června 2008

grrrrr, to by bolo od teba veľmi vychytralé :twisted: ale arye sa dočkáme veľmi skoro.

Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.