Citáty aneb kdo řekl?
Tak dobrá, začnu tedy. Akorát nevím, jak s pravidly. Samozřejmostí je žádné hledání. A asi nejjednodušší je princip, kdo dřív přijde, ten dřív mele. Výherce pak zadává. Co?
Začnu něcím lehčím. Chci samozřejmě vědět nejen, kdo to řekl, ale i komu to řekl. A může být i při jaké příležitosti.
Quote:
"Když se ocitneš v posteli s ošklivou ženou, nejlepší vecí, kterou můžeš udělat, je zavřít oči a v klidu pokračovat."
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Musím se, ale přiznat, že mi překvapilo kolik vět v každé knize začíná touto větou. Zde samozřejmě půjde o přesné "Nikdy jsem..." . Vlastně snad není postavy ve knize, která by nějakou takovou větu nepoužila. Snad až na Matku draků, protože ta nikdy nemohla nic udělat špatně. :-D :-D :-D
Jen pro zajímavost jsem hodím pár Nikdy jsem které mě zaujali během hledání...
Hra o trůny
Ned: Nikdy jsem v malém děvčeti neviděl tolik zloby.“
Joff: Nikdy jsem neslíbil, že ho ušetřím, jenom že budu milosrdný, a to jsem byl.
Střet králů
Stannis Nikdy jsem o Dračí kámen nežádal.
Cersei: Nikdy jsem neochutnala tak delikátní kančí maso.
Bouře mečů
Robb: Nikdy jsem ho neměl brát s sebou do bitev.
Tormund: Nikdy jsem nepoznal vášnivější ženu a nikdy jsem nezplodil tak silné syny.“
Hostina pro vrány
Arya: Nikdy jsem netušila, že existuje tolik bohů.
Lancel: Nikdy jsem nevypustil svoje semeno do… do její…
Tanec s draky
Davos: Nikdy jsem plášť nepřevlékl, můj pane.
Bolestínský Edd: Nikdy jsem neslyšel, že by mohl člověku nějak uškodit tuřín.“
Je možný, že to byla věta předtím než vystřelil, bylo těch vět víc. Já mám nějak zafixovaný, že Tyrion ho střelil právě proto, že tu větu vyslovil. Je taky možný, že něco mumlal po výstřelu :-D