jsou nejake podminky k velikost nebo jakemukoli omezeni ikonky avatara? nejak mi to blbne
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
jsou nejake podminky k velikost nebo jakemukoli omezeni ikonky avatara? nejak mi to blbne
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Bez toho oznamování příspěvků na mail to fakt není ono. Každý den, než se přihlásím na fórum, si chodím kontrolovat schránku a vždycky si jen smutně povzdechnu, když zjistím, jak je prázdná. Jak rád bych v ní našel oznámení o příspěvcích, abych se jimi mohl pokochat ještě předtím, než se přihlásím na Icefire. :)
Taky mi to nejdřív přišlo divný hlasovat pro sebe, ale nemoh jsem jinak - prostě jsem se do toho obrázku zamiloval, bylo to moc čerstvý:-)
Mne Avatar pridať nejde... žiadny typ súboru, ani veľkosť... vyhlási, že má byť typ .jpg, .png alebo .gif, ale nič...
Sakrblé, kdybych si já pamatoval, kde byl háček...už jsem to dřív řešil s bedynkou. Mrknu na to, slibuju. ;)
Hey Joe, co vůbec znázorňuje tvůj avatar? To je nějaké futuristická sexuální pomůcka? :P (U Aleka to je jasné: Pavel Nedvěd po 20-ti letech)
Chyba lávky, milý návštevník,
Kedže asi nepoznáš svet Warhammeru 40000, tak ťa uvediem na správnu mieru. Je to bojová prilba rasy Tau. Tak. Za vyššie dobro!!!! 8)
Já myslel, že bojová přilba pana Tau byla buřinka! :lol:
A že sem tak zvídavý, citace z tvého podpisu pochádza odkial?
Mluvil někdo o mě?
Aaa, Návštěvníci přišli...;)
To je bezva, že nikdo neví, kdo jsem. Připadám si jako Duch. Trocha paranoie neuškodí.
Aaa teď si dám amarouny.... 8)
Zrovna dneska se mě Joe ptal, jestli není nebezpečný nechat přístup i anonymum...řikal jsem, že dokud nebudou škodit, tak je necham. ;)
Ale jinak, kapinku ses prozradil tim Pavlikem Nedvědovic...;)
Odnikiaľ. Je to môj vlastný výtvor. :idea:
ad amonymové: Jen jsem chtěl vyzkoušet, jestli to funguje.
A funguje to. :wink: