AGoT - board game
Dandali ma inšpirovala. začal som hrávať stolovú hru AGoT, a ak ju hrá niekto ďalší, smelo sa pridajte do diskusie. Ktorý rod sa podľa vás najlepšie hrá, čo je najlepšia stratégia. rád podebatujem.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Já jsem pořád ve stadiu, že o tom hovořím, uvažuju, jednou už jsem dokonce seděl s kamarády v čajovně a hra ležela přede námi, ale ke hře jsme se nedostali. :-(
hral som to trikrát, vždy sme boli 4 a nie 5, takže to bolo trochu rýchlejšie a vždy to trvalo dobré 4 hodiny.
treba s tým rátať...
Také nemůžu moc podebatovat, protože jsem se ke hře nedostala ani tak blízko jako Alek. Pokud by se však naskytla příležitost, neodmítla bych i přes tu časovou náročnost a ráda si to zkusila :-)
tyjo, 4 hodiny? to je dobrej žrout...
a co jste vykoumali, sarvene? Záleží na rodu? Nebo má šanci každej?
nehrali sme nikdy za Greyjoyovcov - tí su vraj najslabší.
Ostatní sú celkom slušne vyrovnaní. Starkovci majú najväčšie územie a sú trochu bokom, čo je celkom výhoda. Lanisterovci maju viac hradov na úvod, Tyrelovci sú zas bohatý. no a Jelene to dvakrát z 3 hier vyhrali :-)
takže je to celkom vyvážené. ale povedal by som, že Stark alebo Lanister ak sa nenechá v úvode zatlačiť...
A pohybuješ se někdy v Praze? Teď jsem totiž zas po čase podebatil s Chroustem, je z Prahy a zval mě na hru. Tož kdo se přidá? :-)
heh, skúste len tak hodiť info na web. občas som v prahe, rád by som sa pridal, ak by náhoda dala... :roll:
ok, tak to máme jednoho, navíc jednoho, kterej hru má a zná. Super :-) Tak kdo další by si chtěl zabojovat v Praze? :-)
občas se v Praze pohybuju :-)
hm, a čo keby sme zladili svoje občas a stretli sa v prahe? môže to byť webový happening spojený s hrou. hm?
hmm, to zní dobře! Nejlepší by to bylo strefit se do doby, až budou ty kalendáře, rovnou bysme si je mohli rozebrat. Takže bych to viděl na velkou prosincovou akci. :-)
to znie ako plán! :!: :wink:
Lebo by ma zaujímalo, kde ste ju zohnali a za koľko, lebo by som ju chcel tiež, len ju akosi nikde nemajú
Samozřejmě, pokud člověk nespěchá, tak asi počkat na reprint je nejlepší, na druhou stranu nikdo neví, kdy ten vlastně bude - ten podzim jsou jenom dohady, oficiálně se to víceméně neví (http://fantasyflightgames.com/edge_upcoming.asp to má jako 'Expected by: Fourth Quarter 2011', nicméně pořád tam jsou i hry '3rd quarter 2011' a ten už skončil, takže tolik k tomu, jak moc se na to dá spolehnout).
- 11. listopad
- nová pravidla volně ke stažení