Zhrnutí dějové linie

upraveno 18. února 2014 v Píseň ledu a ohně

Ahoj chtěl bych se zeptat jestli nemáte někdo zhrnutí děje prvních tří knih. Konečně jsem se pustil do 4 dílu po delší pauze a zjistil jsem že potřebuji připomenout co se v předešlíh dílech stalo stalo.

Komentáře

• upraveno 21. března 2009

robím sumár knihy, ale nie podľa kapitol, ale podľa postáv.

No to je možná i lepší protože pak si akorát přečtu v celku co ta postava prožila v průběhu ságy.

No ja si třeba vzpomínám že Ohař poslal aryu lodí přes moře kde pak byla v tom zvláštním chrámu ale už si vůbec nepamatuju co se stalo z ohařem pak.... mam podezdření že ho i něco zabilo :)

ospravedlnujem sa za chybu, samozrejme, že robíme, nie robím. je nás viac a niektorí robia väčší kus práce. predsa len písať o nezaujímavej sanse nie je len tak :D :D :D

• upraveno 22. března 2009

Na http://icefire.d20.cz/clanky/saga/ najdeš shrnutí jednotlivých kapitol, zatím pro první dva díly, Bouře mečů přibude snad už brzy, chybí nám už jen pár kapitol.

Co se týče zrovna toho Ohaře, nu ono se to vlastně neví, co se s ním stalo a Hostina pro vrány s tou nevědomostí tak trochu pracuje. ;-)

Lichotky, sarvene, lichotky? :)

aaaaa ono se da už na ty kapitoly kliklout toho jsem si nevšiml prvně diky....

Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.