Robb Stark a Jon Sníh
Quote:
Od Samwella:Ale fanatik se ze me stal az pozdeji. Kdyz zemrel v Bouri Robb, zavrel jsem knihu a nechal ji takto tak dlouho, ze jsem ji musel vratit. Za nejaky cas jsem se pro niznovu vydal, prinesl domu a zacal cist. Zemrela Catelyn. Znovu jsem ji zavrel a sel se projit psem. Ale uz vecer jsem ji znovu zacal cist a uz neprestal. Wink Jak jste zareagovali vy, kdyz jste se dostali k Rude svatbe?
Samwell: Ja som to cakal,takze som s toho nebol uplne vedla.Robb bol mojou najoblubenejsiou postavou,ale tak nejak som tusil,ze musi uvolnit miesto Jonovi.Prave preto som si k postave Jona, nikdy nevytvoril nejaky vztah.
Napriek tomu si myslim,ze Ruda svatba bola tym najlepsim momentom celej sagy a keby tu nebola,kniha by bola ochudobnena o jednu emocionalu bombu.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Být na místě Jona Robb, věřím tomu, že by Ygritte setnul :cry:
Ned dle mě prohrál proto, že Cersei už v té špinavé hře, která se Nedovi příčila (a kterou začal vlastně hrát jen z nutnosti, kdežto ona se v ní přímo vyžívá) byla několik let a měla více kontatktů a což je hlavní, zradil ho Malíček. Nebýt jeho zrady,t ak by se vše vyvíjelo jinak.
No to jsem přece řekl, Cersei, Pycele, Varys, Jaime, Sandor, lannisterští a co já vím kdo ještě... ti všichni byli mimo hru. Jediný, kdo měl karty v rukávě byl Malíček a ten se rozhodoval čistě s ohledem na to, kdo je mu na trůně milejší... Nedovo pohrdání korupcí, neústupnost, morálka a čest mu prostě v jeho "Hře o trůny" nemohly vyhovovat. Především (samozřejmě tu asi taky sehrála roli jeho historie s Brandonem a jeho cit pro Catelyn) proto Neda zradil a ponechal si ze svého pohledu čitelnější a snadnější soupeřku, Cersei, která hrála jeho hru (ale daleko méně rafinovaně).
Ach jo. Miluju citoslovce. Ještě, že se mnou máš takovou trpělivost. Ach jo... :roll:
Ach jo. Miluju citoslovce. Ještě, že se mnou máš takovou trpělivost. Ach jo... :roll:
:wink:nie Jon by ju strelil sipom ;) a potom by sa modlil,aby to nebol ten jeho.
Chtěl jsi říct Robb, ne? :wink:
Nuz Robb to neurobil,ale Jon ano,v tom je ten rozdiel ;)
Jon ji taky šípem nestřelil. Bránil totiž Zeď, víš? :wink: Robb by na ni, po tom všem, co spolu prožili, nejspíš shodil z hradeb vařící olej :lol:
no ja asi tiez ;) mne sa ta orandzada nikdy nepacila :)
uz som zase niekoho chytil do osidiel dobreho flejmu :)
Sice prostořeká, ale manuálně velmi zručná :twisted:
Dělej, dělej, chci překonat Aleka v počtu příspěvků :D
Mně osobně se nejvíc líbí John a Arya. Ze záačátku mi nejdřív nebyl sympatickej ani Jamie, ale to je ted jedno.
Ned mi vždy přišel takovej, že se moc do všeho štval a ta jeho čest ho v podsatě taky přinesla na špalek.
Byla to taková osobnost, která nebyla moc výrazná. Aspon mě to tak přišlo.
Sansa mi přišla taková chudinka. Vždycky ji každej musel s něčim pomoci a jednu chvíli jsem si i přála, aby ji ten Sandor něco udělal. Jako myslim, aby jí nějak unesl a tim jako se ona do něj zamilovala nebo něco takovýho.
Rozhodně mě dost potom překvapila Rudá svatba. To byl pro mně šok, ale když jsem se zpětně koukla na ty detaily, tkerý tam AMrtin tak dokonale zapasovává, tak mi to přišlo naprosot geniální.
Jon a Arya jsou dlouhodobě nejoblíbenější postavy celé ságy (spolu s Tyrionem). Stačí se podívat na hlasování na úvodní stránce Ice&Fire. Ehm, kolik hlasů vlastně dostal sympaťák Robb? :lol:
Jen tak dal a dostanes Řád největšího off-topicáře...a s tim i moderovací povinnost a budeš si to přesouvat do novejch temat sam:-))
no zadnej hlas nedostal, to jsem osetril:) ba ne, jen me proste nenapadlo, ze by pro nej nekdo moh hlasovat. Podobnej pripad jako Sansa, tu jsem tam dal jen kvuli tomu, ze jeste zije a ma jistej potencial:-)
heavy head: me nedozenes:-)
Uvidíme... 8)
Mě by taky nikdy nenapadlo, že by pro něho mohl chtít někdo hlasovat... :lol:
za tych ubohych 18 prispevkov si to vyznamenanie snad ani nezasluzim :twisted: ...ale dakujem :D
Co sa moderovania tyka,tak to nie....to je zodpovednost a povinnosti... ;) nie dakujem :)
A na Sansu mi nesahajte kua...rozhodne je zaujimavejsia ako Jon,ked nic ine da sa aspon ohnut a... ved to tu uz heavy_head niekde pisal
a ja myslel, ze heavy_head je unikat:-) kdyz to beres tak, je Sansa jiste zajimavejsi jak Jon, vo tom zadna...
a nejde o to, ze mas "jen" 18 prispevku, tobe staci jeden a odklonis tema uplne jinam, pritom zalozit novy tema nneni tak tezky:-))
Důrazně se ohrazuji proti takovýmto nehorázným nařčením :!: :evil: NIKDY jsem nepoužil slovo "ohnout" ve spojitosti se slovem "Sansa". Btw s ohýbáním začal Eddard :twisted:
Jo, já jsem s tím bohužel začal a teď mě s tím všichni bijou o hlavu... :cry: Mimochodem, už se to zase propadá do offtopicu :-)
jj uz je to tu strasne offtopic...myslim,ze s tym zacal ALEK :evil: :wink: ked zacal do temy miesat kto porazil Neda Starka (Cersei vs Malicek) ;) a nasledne tu zamiesal nevinnu predklonenu Sansu a takto uplne odklonil temu nasej debaty :shock: ...kto bol vacsi borec Robb ci Jon :idea:
John, lebo prezil 8)
no fuj, takhle me napadat na vlastnim pisecku, to se nestydis?!:-) btw, ja jsem se Sansou nezacal, to sem zamichal nekdo jinej, pokud jste si muj prispevek spojili s "predklanenim", chyba bude u vas, me to ani nenapadlo, ze by to tak mohlo vyznit:-))
No k Robbovi a Jonovi už jsme toho vypotili poměrně dost, co takhle přenést zájem pozornosti na jiné sourozence (příbuzné), a že se tu zajímavých témat naskýtá spousta: Sansa a Arya, Jaime a Cersei, Sandor a Gregor, Loras a Maergery, ...
Fajn, ale zalozte pro to novy tema, nebo tohle prejmenuju na Sourozenecke vztahy:-)
tw, Eddarde, hezka citace pod prispevkem, kdo to rekl?
že by magister Ilyrio?
Jo, je to magistr Ilyrio na konci Tyrionovi kapitoly z Martinových stránek, ten překlad je můj, doufám, že se Hanina neurazí :wink:
Tak to jo, mne to prislo takovy kostrbaty:-) ba ne, je to moc pekna veta, a krom toho s tim narokem je to i dobrej preklad...az si me docela namlsal, ze si tu kapitolu snad prectu, i kdyz to zasadne nedelam:-)
No, zase nám to nějak uhýbá, tak se vraťme aspoň na sourozeneckou tématiku... Co takhle rozebrat sourozence Tyrellovy? Například jejich trošku homosexuální tendence? :wink: