výpadek
Mohu se, Aleku, zeptat, co bylo příčinou dočasné nedostupnosti tohoto fóra? Zahltili ho snad jeho účastníci takovým množstvím příspěvků, takže to nevydrželo a zkolabovalo? :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Mohu se, Aleku, zeptat, co bylo příčinou dočasné nedostupnosti tohoto fóra? Zahltili ho snad jeho účastníci takovým množstvím příspěvků, takže to nevydrželo a zkolabovalo? :)
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Muzes:-)
Tva verze je pekna, ale abych se priznal asi to byla moje chyba:-) Nejak jsem se v tom vrtal, resil ty avatary, zkousel novy templaty...a najednou slus...
Ale mam dalsi dobrou zpravu, avatari uz fungujou, tak si muzete pridat sve ikonky...
Dneska jsem se půl dne nemohl vůbec dostat na fórum, pořád to hlásilo nějakou chybu na proxy serveru, popřípadě vypadávala databáze... Stává se mi to čim dál častějš, takže můžu přispívat jen ráno a v noci, kdy to většinou funguje a pěkně mě to sejří...
Je to stabilní jako vláda v Západozemí. :roll: Ale dokud nebudeme mít bohatého sponzora na placený hosting, asi to o moc lepší nebude, hádám. :?
Viz téma Zlovlci. :wink: :arrow:
No, spíš bych hodil do tématu Zlovlci" viz. téma "výpadek":)))
Jen jsem tě navigoval... :?
Pánové, jste silně OT... myslím, že téma Zlovlci je pro tento druh debaty skutečně vhodnější. :wink:
Jiní byli zahnáni, fórum včetně databáze je zpět. Snad na dlouho...;)
uf, tak snad, já to při tý obnově trochu aktualizoval a ono si to nerozumělo s tim stylem ;)