Icefire RPG
Teprve dneska jsem si všiml, že tady na d20 jsou i Herní kroniky. Napadlo mě, že bychom si tam mohli taky nějaké tažení uspořádat a nahlédnout společně do světa ledu a ohně.Co myslíte?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Jen s vyprávěním bude asi trochu problém, taky toho mám teď ve škole dost hodně. A navíc jsem dlouhé roky dělal vypravěče sám, a tudíž bych si to vyzkoušel pro změnu i z pozice sprostého hráče.
Každopádně uvidíme, počkáme ještě na další reakce.
Ech, omlouvám se, slovní hříčka, nemohl jsem si pomoci.Pravidla jsou docela zajímavá, ale na nich stejně většinou až tolik nezáleží. Je to spíše jenom taková berlička. Záležet bude hlavně na naší fantazii, na popisech a na zajímavém ztvárnění postav.Jen doufejme, že vypravěč bude, co do krutosti k hrdinům, trochu mírnější než pan autor. :-)
Samozřejmě bychom mohli hrát i tak, že bychom začali v době Hry o trůny a další děj by se vyvíjel i podle našich zásahů. To znamená, že bychom se mohli odchýlit i od knih, taková alternativní budoucnost. :)Mě osobně by docela lákalo targaryenské období, někdy v době Dunka a Egga, nebo ještě dříve, když oblohu křižovali skuteční draci. Ale jsem ochoten se přizpůsobit většinovému mínění.