Za koho byste hráli Hru o trůny?

upraveno 5. května 2011 v Komunita

Částečně z důvodu, že je tahleta herní sekce poněkud macešsky přehlížena (hlavně proto, že o oněch hrách většina z nás stěží slyšela) kladu tuhle otázku, která má onu hru aspoň v názvu... Kdybyste žili v Západozemí, na čí straně byste chtěli stát? Se Starkama na studeném severu a bojovat se ctí za Mladého vlka? Nebo s Lannistery, kteří by vám vypláceli žold ve Zlatě? Se Stannisem, právoplatným následníkem Roberta, nebo s Daenerys za mořem, užívajíc její štědrosti a kochaje se jejími draky? Mimo konflikt v Dorne nebo nahoře, mrznout na Zdi a hájit říše lidí před přízraky zimy?

2»

Komentáře

• @Achileus Njn v Střetu na to měl času dost a myslím, že jediné co udělal je, že začal Varysovi věřit tak, že jak sám Tyrion v Bouři poznamenal ... Varys ho měl v hrsti :roll: :wall:
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    _Já_ napsal(a):

@Achileus Njn v Střetu na to měl času dost a myslím, že jediné co udělal je, že začal Varysovi věřit tak, že jak sám Tyrion v Bouři poznamenal ... Varys ho měl v hrsti :roll: :wall:

Varys měl v hrsti polovinu Západozemí
  • Co to mění na tom že by byl pro Tyriona, jakkoliv ho nechci podcenovat, problém poslat ho na Zed? :D (ostatně stejně jako malíčka když ten měl/má v hrsti tu druhou půlku :twisted:)
  • Možná by nemuselo být špatné hrát za Lvy a trochu jim vylepšit reputaci :D Např. vládnout Skále, nebo doprovázet někoho... Nebo se plácat někde v Braavosu. Rozhodně ne na Zeď nebo kdekoli na Severu... zimu opravdu rád nemám. Stejně jako velká vedra, takže Martellové :(
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    Mellien napsal(a):

Možná by nemuselo být špatné hrát za Lvy a trochu jim vylepšit reputaci :D Např. vládnout Skále, nebo doprovázet někoho... Nebo se plácat někde v Braavosu. Rozhodně ne na Zeď nebo kdekoli na Severu... zimu opravdu rád nemám. Stejně jako velká vedra, takže Martellové :(

Koho doprovázet?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.