Železný trůn

upraveno 15. března 2011 v Seriál Hra o trůny
HBO dnes uvedlo v TV novou verzi dřívější ukázky nazvané Železný trůn. Tato verze je delší a obsahuje dosud neviděné části. Uvidíte boží háj a kryptu Zimohradu nebo třeba střet Neda a Jaimeho. To vše pravděpodobně v již finální obrazové úpravě.

Číst celý článek zde

Komentáře

• upraveno 28. února 2011
    Je to čím dál tím lepší, ten celkový obraz je super. Někdo má Oscary, my máme trailer, to je fér :-) Jo, GRRM k tomu traileru ještě napsal krátké info z Ostrova lebek:
    And on other fronts... it's still snowing on Skull Island, but one of the krakens is done and t'other is down to the last tentacle. Closer and closer... inch by inch, word by word, step by step...
    veľmi podarené. uvidíme čo sa stane, keď pukne pozlátko ukážok (strih, hudba) a ukáže sa skutočná podoba. pevne verím, že budeme mať radosť.
    Všimli jste si Ducha vedle Jona? Já teď teda nevim jestli už byl někde takhle vidět, ale přijde mi strašně velkej :).
    husí kůže included!

mrtvoly okolo Jaimeho jsou cool
    Ten střet Jaimeho a Neda je oproti knize přidaný ne ? V knize jestli si to dobře pamatuju řekne Jaime kapitánu svých stráží at pobijou Nedovi muže, ale jeho nechají na živu a odjíždí pryč. Ono zase nebude na škodu vidět jak si proti sobě zašermujou.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 28. února 2011
    Že Ned a Jaime přímo skříží meč jsem si všiml v záběru v některém z předchozích trailerů, myslím, že pro filmové účely je to opodstatněná změna. Ale ty mrtvoly jsou spíš okolo Neda ne?
    Som si na 99% istý, že v tejto ukážke už znie Djawadiho soundtrack. Dajte na mňa.
    No oni to schválěn hrotěj mezi Nedem a Jaimem už v pilotu, kde maj jiskřivou diskuzi. A Bean si asi chtěl zašermovat :-) Jo a vypadá to na 2:6 pro Neda, i když možná 3:5, páč jeden z nich možná bude i Jory...
    upraveno 28. února 2011
    Asi jo, v záběru předchoyím jsou u Neda dva strážní a Jory kousek vedle u koní, jestli jsem to správně rozklíčoval, pak už je tam proti půlkruhu purpurových jen Ned.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 28. února 2011
    Už bude duben?
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 28. února 2011
    Kdybych tam byl taky, tak by bylo výsledné skóre po boji jiné.
    ja uz si to kur.a nepamatuju

rek bych 3:5 / casy 0:44 a 1:03 /
  • upraveno 2. března 2011
    Montezuma33: Jaké? :-))
    No jsem zvědavej, jak si nakonec Ned zpřeláme nohu, když zalehnutí koněm je očividně ze hry:-)
    upraveno 2. března 2011
    Jaime ho do ní při souboji sekne, třeba?
    Nebo souboj rozežene městská hlídka. Ned nasedne na koně a odjíždí zpátky do hradu, když jeden z lannisterských zbrojnošů jeho koně probodne kopím a Ned spadne i koněm. Možností je docela dost.
    ... nebo třeba spadne ze schodů, že jo :)
    upraveno 2. března 2011
    Srazí ho z nich Arya, když trénuje postoj Vodního tanečníka :o))
    Tak jo, to beru... ale doufám, že ho srazí jen omylem ;-)
  • upraveno 9. března 2011
    Takže som sa kardinálne osral, hudba v traileri sú starí dobrí Two Steps From Hell... A to som si bol taký istý, že je to Djawadi :(
  • upraveno 9. března 2011
    jj, vždyť jsem to tu snad i psal...
  • upraveno 15. března 2011
    Zkrácená verze teaseru Iron Throne s českým voiceoverem.

Jako já českýmu HBO držim palce, to jo, ale ten zvuk je imo děsnej. Snad je to jen tím, že to spíchli narychlo...
    Jj, ten hlas je dost tragickej. :-D Ono, obecně se českýmu dabingu nedaří napodobovat ty originální "temné hlasy", ale samotnýmu seriálu by to snad vadit nemělo - tam se snad bude mluvit normálně.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 15. března 2011
    Tak v trailerech je to vždycky katastrofa.
    Mne to príde celkom fajn. Je jasné, že to nemal byť Aemon, keďže text je úplne odlišný. Aj hudba sa zmenila.
    upraveno 15. března 2011
    No fuj. Ale naštěstí a zároveň bohužel jsem viděla dost upoutávek na Universal Channelu (na jiné seriály, samozřejmě), abych nepropadala panice.
    upraveno 15. března 2011
    Jeden hlas místo tý ozvěny by seděl víc,a le jinak proti tomu nic nemám. Je jasný, že dabing eště neni, tak tam nemůžou dát už nadabovaný hlasy, takže za mě v pohodě.
  • upraveno 16. března 2011
    strašný, děsný, příšerný - to je dabing prostě.. poslední rok HBO předvádí v tomhle ohledu neuvěřitelný věci
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.