5 ukázek z pilotu. Nejlepší je asi ta první, příjezd krále na Zimohrad. Dále pak setkání Dany s Drogem, promluva Tyriona s Jonem, Neda s Jaimem a Cersei s Cat a Sansou. Během dne by prý měli nahrát lepší kvalitu... Nicméně už teď je tam asi slyšet finální hudba. Vcelku souhlasím s Jamesem Hibberdem, zatím nic úžasnýho, ale ani nic, co by urazilo. A moc se těším na titulní sekvenci, na tu jsou slyšet samé chvály.
Pokusím se odolat a nepodívat se na to :-) Už zbývá jen pár dní a já už z pilotu viděl prvních 15 minut a další hromadu střípků v různých trailerech apod. Více už raději ne, abych neviděl většinu prvního dílu ještě předtím, než se na něj budu oficiálně poprvé dívat :-)
Vysvetlite mi prosím niekto, z akého dôvodu vypustili ešte tieto ukážky (nepozeral som). Nebolo toho po tých kvantách trailerov, making of a 15 minútovej ukážke už dosť? Majú kopec vynikajúcich recenzii, tak o čom nás ešte chcú presviedčať? Na začiatku celej tejto seriálovej púte by som si nikdy nebol pomyslel, že to niekedy poviem, ale už kur*a stačilo, HBO! Veď to za 4 dni vysielate!
Lidi, poraďte. Kdybyste měli vybrat jednu ukázku (teaser, trailer) pro nezasvěcené lidi - ke krátké obecné recenzi o Hře o trůny (nastínění úspěchu a důvodů, předlohy, nic konkrétního), jakou byste vybrali?
jj, asi vyberu Iron throne a tu delší verzi, ta mi přijde pro nováčky přehlednější. Ještě váhám, jestli nedat Shadow, kvůli dabingu - půjde to totiž předně do iPadu/iPhonu a tam nejdou přehrát titulky...
jj Iron throne je z nich nejlepší. Shadow by asi následoval, ale ten dabing je naprosto příšernej. Takže od tohohle videa jedině originál. Pokud bych někde viděl tohle v čečtině, asi bych to odmít sledovat...
Komentáře
Fear and Blood
Iron Throne - CZ titulky
Shadow - dabing a 2. řada