Sranda topič
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
vs
To si asi někde zapomněla brýle ne? :D
EDIT: Mimochodem, jaká soutěž to byla, smím-li se zeptat?
...čo k tomu dodať ...
Můžete to zkusit tady: http://online.seterra.net/en/ex/8
Myslel jsem si, že to znám, a dal jsem jen 45%.
Kdo by chtěl i evropu, tam si je člověk jistější: http://online.seterra.net/en/ex/12
Vyhrala som velku hifi supravu a ze ci chcem pokracovat aj do dalsej relacie s vidinou auta. Tak som povedala, ze nie, lebo cestovat tam znovu 2 hodky, byt tam kvoli tomu cely den, len aby si clovek uzil dalsich 30 minut slavy, sa mi uz nechcelo. :)
Ale finalovu otazku som nedala, kvoli tomu si ma doberalo viacero pipiek na skole. Ukazali mi fotku takeho bielovlaseho pana v ciernom tricku a kedze som v tom case studovala historiu, tak som patrala v pamati, patrala, ale na nic som neprisla, lebo som ho v zivote nevidela. A on to bol Armani! :)
Ale nesla som dalej aj kvoli tomu, ze mi bolo luto tych seniorov z vychodu. V jeden den sa natacalo 5 relacii a ked niekto postupil do dalsieho kola, tak sa posunulo cele poradie a ti dedkovia na konci sa potom vobec nedostali do sutaze a museli prist na dalsi krat. A cestovat kvoli tomu z vychodu az do BA v ich rokoch ... Ja som si to hlavne len chcela vyskusat :)
Taková slepá mapa asie, vyplněná evropany a američany, by už byla trochu objektivnější...
Státy USA jsme se s kamarádkami snažily vypsat a všechny jsme daly až po společné práci v 5 lidech (a ty poslední 2 jsme samostatně neměly žádná).
Vzdelanie v usa viac pripravuje na zivot ako to nase blbe memorovanie. Imho