Sranda topič

upraveno 29. srpna 2017 v Rozličný pokec
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...

Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.

A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
1255256258260261354

Komentáře

• @Hildegarda A zbytek bys oznašila jako Transylvánii nebo jako Polsko 2? =D
  • @Everett_Young hm..ale tak náhodou, 1 - 2 tam vedeli (takmer) uplne všetky
  • @Everett_Young Tak trepem, nebolo by to ani 50%. prave som si to skusala a poplietla som si este aj Utah s Nevadou :)
  • Myslím si že slepá mapa USA by dopadla rovnako strašne aj u nás, nie je tam napísané akí starí Američania to vyplňovali, a moju maminu pokladám za inteligentnú ale pochybujem žeby správne pomenovala viac ako 3 štáty USA :)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 27. listopadu 2013
    @Hildegarda

image

vs

image

To si asi někde zapomněla brýle ne? :D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    ts ts ts :)
  • @Everett_Young ne, moje uzasne minus stvorky mam na nose ;). Aj mne sa dobre frajerilo tesne po skole. To som bola celkom slusne nadupana, ze som sa aj prihlasila do tel sutaze a vyhrala som ju. :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    image
  • @Nevada Tak toto este zvladam :anxious:
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 27. listopadu 2013
    @Hildegarda Jsi si vědoma toho, že půlka lidí z Icefire teď hledá jakýkoli záznam TV soutěže kde bys mohla být? =D

EDIT: Mimochodem, jaká soutěž to byla, smím-li se zeptat?
  • No z Amikov sa netreba vysmievať ...nemožu zato =D Ked som sa v NJ rozpraval s jedným 16ročným chalanom a povedal som mu, že Češi a Slovaci mali spoločný štat, ale že od januara 93 sme sa rozdelili ...okamžite nasledovala otazka: "Was it war or diplomacy way ??" =D ...
    ...čo k tomu dodať ...
  • @Everett_Young Traja ludia, jeden moderator, davali sa otazky bez moznosti. Kto vedel, stlacil gombik. Volalo sa to Pokusenie, ale bolo to este pred erou online archivov, takze ak z toho nemas VHS kazetu, tak bohuzel ;)
  • @Hildegarda Něco takového se u nás vysílalo pod názvem Riskuj :-)
  • @Hildegarda A čo si vyhrala? Vecné ceny alebo peniaze? Určite som ťa videl to sme s otcom stále pozerali, chodilo to každý pracovný deň o 16tej :D
  • Hildegarda napsal(a):
    Hezké, a kdo by si myslel že to funguje jen na amíky, tak samozřejmě že ne, britové jsou na tom podobně (viz.: http://www.buzzfeed.com/robinedds/its-thanksgiving-so-we-asked-some-brits-to-label-the-us-stat ), ostatně myslím, že i my na tom budem stejně.
    Můžete to zkusit tady: http://online.seterra.net/en/ex/8
    Myslel jsem si, že to znám, a dal jsem jen 45%.

Kdo by chtěl i evropu, tam si je člověk jistější: http://online.seterra.net/en/ex/12
  • upraveno 28. listopadu 2013
    Právě jsem zjistil,že státy srbsko, kosovo, slovenia, a státy okolo nich mi dělají problémy, ale co já měl naposled zemák na základce.
  • @JoeGyry Jop, to bolo ono :)
    Vyhrala som velku hifi supravu a ze ci chcem pokracovat aj do dalsej relacie s vidinou auta. Tak som povedala, ze nie, lebo cestovat tam znovu 2 hodky, byt tam kvoli tomu cely den, len aby si clovek uzil dalsich 30 minut slavy, sa mi uz nechcelo. :)
    Ale finalovu otazku som nedala, kvoli tomu si ma doberalo viacero pipiek na skole. Ukazali mi fotku takeho bielovlaseho pana v ciernom tricku a kedze som v tom case studovala historiu, tak som patrala v pamati, patrala, ale na nic som neprisla, lebo som ho v zivote nevidela. A on to bol Armani! :)
  • @Hildegarda ách ľudí čo nešli ďalej som nemal rád :D, vždy sa mi páčilo keď som tam videl niekoho viac krát, ale chápem ťa. Inak veľmi vtipná bola ta predstavovačka po prvom kole, aj ty si povedala že máš rada krížovky a výlety do prírody ako 95% súťažiacich? :D
  • @JoeGyry Uz netusim, co som povedala :)
    Ale nesla som dalej aj kvoli tomu, ze mi bolo luto tych seniorov z vychodu. V jeden den sa natacalo 5 relacii a ked niekto postupil do dalsieho kola, tak sa posunulo cele poradie a ti dedkovia na konci sa potom vobec nedostali do sutaze a museli prist na dalsi krat. A cestovat kvoli tomu z vychodu az do BA v ich rokoch ... Ja som si to hlavne len chcela vyskusat :)
  • Ale tohle srovnávání smrdí... lidi ví kde USA je, USA neví kde je svět. Chtít po evropanovy aby zakreslil státy usa je jako chtít po američanovy aby zakreslil státy ruské federace(rozdíl je v tom že průměrně vzdělaný evropan aspoň pár těch států USA zakreslí dobře). Rusko by by nezakreslil ani nikdo z nás. A v americe ani někdy samotní neví, kde který jejich stát je.
  • @Blackfish Jasně, že to nejde srovnávat, jenže pro američana je důležitější vědět, kde je jakej stát v USA, než kde jakej v Evropě a vice versa. Tím jsem chtěl jen říct, že ten stereotyp hloupejch amíků jedících hamburgery, který si myslí, že irák je v austrálii, taky trochu smrdí.

Taková slepá mapa asie, vyplněná evropany a američany, by už byla trochu objektivnější...
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    sederik napsal(a):

stereotyp hloupejch amíků jedících hamburgery, který si myslí, že irák je v austrálii, taky trochu smrdí

Já se přiznám, že bych do slepé mapy USA asi nezakreslila vůbec nic (možná tak Havai a Aljašku - s přimhouřeným okem). Nikdy jsem se neučila, kde který stát USA leží, protože to nepotřebuju, takže jsem asi hloupá stejně jako Američani.

Státy USA jsme se s kamarádkami snažily vypsat a všechny jsme daly až po společné práci v 5 lidech (a ty poslední 2 jsme samostatně neměly žádná).
  • @sederik Nicméně pokud srovnáš úroveň vzdělání (dejme tomu po dokončení střední školy, standardní s maturitou, u nich takovou tou prapodivnou zkouškou.) v U.S.A. a v Č.R., zjistíš, že úroveň škol je v U.S.A. podstatně nižší než u nás. Jedinou výjimku tvoří potom soukromé univerzity jako M.I.T a podobně ale co se všeobecného vzdělání týká, jsme na tom stále ještě lépe i když to posledních pár let jde značně z kopce.
  • sederik napsal(a):

Kdo by chtěl i evropu, tam si je člověk jistější: http://online.seterra.net/en/ex/12

Well done! Your score: 93 % 01:56 ;)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Tom 100 % za 2:18. Ale jsem zvědav, jak dopadnu na jiných kontinentech.
    Tak, Asie 95 %, 3:12. Ty Uzbekistány a Kygystány...
    Jižní Amerika je nejhorší. 81 % za 0:57. Poplést si Guyanu, Francouzskou Guyanu a Surinam, grr.
  • 95 % 02:15 - Montenegro jakožto černá hora mě poněkud zmátlo, stejně tak Litva/Lotyšsko mají divné názvy. Kdo by řekl že Latvia není Litva? :-k
  • upraveno 28. listopadu 2013
    @Everett_Young Z hokejovych zapasov som sa naucila, ze Latvia je Lotyssko, bo Litva hokej nehrava :)

Vzdelanie v usa viac pripravuje na zivot ako to nase blbe memorovanie. Imho
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.