Souhrn Hry o trůny 2

Komentáře

• upraveno 5. července 2011
    Tak jsem právě dočetl Hru o trůny (dneska jsem na jeden zátah přečetl asi 300 stránek Hry a rozečetl Střet králů), ale jedna věc mi vrtala hlavou a odváděla myšlenky a pozornost v dalších kapitolách. Přemýšlím, proč Arya na konci své čtvrté kapitoly neuprchla z Králova přístaviště (jak už se jí jednou ne zcela úmyslně podařilo) a místo toho se potlouká po Bleším zadku v páté kapitole a marně se snaží přijít na to, kudy ven. To mi přijde opravdu zvláštní.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 5. července 2011
    Cestu sklepením ze sálu s lebkami si nepamatovala. Tenkrát ji absolvovala v úplné tmě. A branami nemohla, protože byly zavřené a po znovuotevření hlídané.
  • upraveno 6. července 2011
    No právě, tenkrát šla ve tmě, teď měla dokonce svíci. A z toho vyprávění jsem měl pocit, že to nebylo zrovna bludiště, ale že šlo spíš o nějakou chodbu, kterou předtím sledovala Varyse a Illyria. Ta čtvrtá kapitola končí dole ve tmě a najednou je v páté zase ve městě. Což ty brány, to je jasné, ale proto mi vrtá hlavou ten tunel. Ale možná máš pravdu, možná to podzemí nebylo tak snadnou cestou ven, jak se mi zdálo.
  • RiokaiRiokai "Mrtví jsou mrtví."
    Mám jeden dotaz spíše na ty, kteří mají zkušeností s knihou v angličtině. Dnes jsem se v knihkupectví díval na anglickou verzi, že bych si ji koupil. A při procházení stránek jsem si všiml úplně na konci kapitoly Theona. Neměl jsem čas, protože jsem musel na přednášku, tudíž jsem nějak nezkoumal, zda byla i v české verzi (což si myslím, že nebyla) nebo o co v ní přesně jde. Mám pocit, že v ní šlo o Robertově rebélii. Neví někdo, co to je za kapitolu nebo o co v ní jde? :-) By the way, ta kapitola byla až za souhrnem rodů.
  • Sakra, to je matoucí, když píše Riokai, vždycky si prvně myslím, že je to příspěvek od @Krisa :-D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    @Riokai
    Vím, že v některé anglické verzi je ukázková kapitola z další knihy. Takový sneak peak.
    @Everett_Young To tak moje příspěvky vypadají, jako od něj? :-D

@Nevada Díky, přemýšlel jsem, že to tak bude. :-)
  • @Riokai Ne, jen Krisa tu asi tak dva roky používala stejný avatar jako ty :-D
    upraveno 25. února 2014
    @Everett_Young Ach tak, uvažoval jsem, že si ho změním, ale nechce se mi. Vrchol prokrastinace. :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.