Tady jich také kopec chybí. Kapitol Sansy bych se i pokusil chopit sám. Ale obávám se, že mé literární umění je stejně ubohé jako Theonovy pokusy zavděčit se svému otci. :-(
aj, černé svědomí... a to možná i pro mě - mám pořád pocit, že někdo něco vytvořil, poslal to sem a já to v článku neaktualizoval. Musím to projít, bude to v nějaké z diskuzí u těch souhrnů - tak to nejdřív proklikej heade, kdybys měl záchvat pracovitosti :-)
Jak tvoje Sansa? Važ dobře svá slova, dobrý sere. Ne ty jediný můžeš s údivem a mírem v duši prohlásit: "Dotkl jsem se krásy." :-) Ale pokud bys chtěl pokračovat a dílo dokončit, nebudu ti bránit. Vím, že je v dobrých rukou.
No, jestli Jaime není napsaný a nikdo se k tomu nemá, tak já bych to sepsala. Teda pokud není nějaký děsivý časový limit, třeba do zítra. Sansu vám pánové s radosti přenechám.
brbr: A nespěchej, do pondělka to úplně stačí. :-) A kdo chce, může klidně udělat už i souhrn z Tance. Postav je málo, zájemců je hodně. Neváhejte - kdo dřív přijde, ten dřív mele! ;-)
Já se se Sansou samozřejmě pohostím, ale musíte omluvit, že posledního půl roku jsem měl trochu jiný starosti. Heavy: však víš, jak to bylo míněno, tvá Sansa, má kapitola :)
brbr: A nespěchej, do pondělka to úplně stačí. :-)
Tak koukej a zírej, heade. Bára to stihla a kdybych nebyl večer línej, bylo to tu ještě kolem půlnoci :-) Takže Jaime done, tomu říkám hozená rukavice...
Dobrá práce. Líbí se mi, že to není moc ukecané. Noční hlídka nikdy nezapomene, co jsi pro ni udělala, Báro. ;-) Ale jak se tak dívám, Jaime není dodělaný ani v druhé části Bouře. Neříkal někdo, že si to vezme na starost? (sarvene? :-) nebo je za tím opět Alekova neschopnost zpracovat dávno dodaný matroš? :-)
Komentáře
Kapitol Sansy bych se i pokusil chopit sám. Ale obávám se, že mé literární umění je stejně ubohé jako Theonovy pokusy zavděčit se svému otci. :-(
:-)
Ale pokud bys chtěl pokračovat a dílo dokončit, nebudu ti bránit. Vím, že je v dobrých rukou.
Sansu vám pánové s radosti přenechám.
brbr: pokud nemá ser head námitek... limit vážně není ;-)
A kdo chce, může klidně udělat už i souhrn z Tance. Postav je málo, zájemců je hodně. Neváhejte - kdo dřív přijde, ten dřív mele! ;-)
Heavy: však víš, jak to bylo míněno, tvá Sansa, má kapitola :)
Ale jak se tak dívám, Jaime není dodělaný ani v druhé části Bouře. Neříkal někdo, že si to vezme na starost? (sarvene? :-) nebo je za tím opět Alekova neschopnost zpracovat dávno dodaný matroš? :-)
jdu to dkopoat a doufám, že tímhle stylem nezjistíme, že už je to vše hotový :-D