Tanec s draky vyšel!
Pátý díl ságy Píseň ledu a ohně Tanec s draky oficiálně vyšel a spousta z vás už začala číst. Překlad je ale daleko před námi a z toho důvodu je třeba stanovit nějaká pravidla pro diskuze.
Všechny diskuze o ději v Tanci s draky se musejí odehrávat v diskuzní sekci Tanec s draky.
Všechny názvy diskuzních témat v této sekci...
Číst celý článek zde
Všechny diskuze o ději v Tanci s draky se musejí odehrávat v diskuzní sekci Tanec s draky.
Všechny názvy diskuzních témat v této sekci...
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Kdysi jsem zkoušel číst LOTRa v AJ, ale tam jsem doopravdy znal děj horem i dolem tak tam to šlo. I tak jsem ale zjistil že existujů tuny slovíček co neznám...
Tak mi držte palce at me ta ochutnávka v PDF chytne a vydržím pokračovat a donutím sa pak kooupit obe dve verze DwD. :)
Pokud to není fake, žeano.
Jo není to fake. Juch.
Já nenávidím spoilery a všemožně se jim vyhýbám. Ale jednu malou informaci bych přece jen vědět chtěla :o)
Zajímalo by mě, jestli Arya bude na konci Tance pořád slepá. Odpověď jen ano-ne. Nechci žádné bližší podrobnosti :o)
Jinak já už jsem si bohužel jeden spoiler omylem přečetl. Vím kdo je POV v Epilogu :-(
Musím říct,že originál na mě působí dost atmosféričtěji a to i když nerozumím textu slovo od slova.
Spoiler stran POV epilogu jsem taky bohužel přečet - a s tím jak GRRM s epilogovými postavami zachází to nebylo zrovna milé zjištění :-)
na tyto stránky jsem narazil náhodou. První sérii seriálu jsem si neskutečně užil na HBO a defakto jsem si ten příběh zamilova. Knížku jsem ještě nečetl, ale chystám se určitě. Jedna věc mi ale vadí. Úprava knížky je hrozně amatérská - nejen verze paperback ale i s pevnými deskami. Ty obrázky a tak celkově mi to přijde ... nudné. Myslíte, že by třeba časem vyšla nějaká hezčí verze, která by se hodila do domácí knihovny? Zatím si knížku půjčím z knihovny ... akorát nevím když jsem viděl první serii jestli začít znova a nebo druhým dílem ...