CravataCon
Lidi, mám tu jednu nabídku a jelikož sám jí asi nevyužiji, dávám prostor vám.
To je zkrácená verze. Pokud byste někdo měl zájem se organizačně zapojit ať už nějakou přednáškou, nebo třeba ukázkou her (LCG, BG, BoW), dejte vědět, já už bych vás s organizátory spojil.CravataCon (http://cravatacon.kocogel.info/) se popáté odehraje v Novém Jičíně - přesněji 24.-26. února. 2012. V současné době dáváme pomalu dohromady hrubé obrysy programu a napadlo mě, jestli by lidi okolo stránek IceFire, neměli zájem přijet a případně nachystat i nějaké přednášky ohledně Písně ledu a ohně.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
otvírám po delší době toto téma s poněkud akutnější prosbou, než by mi bylo milé. Přestože přípravy na Cravatacon zdárně pokračují a všechno klape, jak má, mám trochu problém se zaplněním Game of Thrones linie (ano, je sice poměrně bohatá už tak, ale vyskytují se jisté problémy, které mi nahánějí husí kůži) - nenašel by se mezi vámi někdo, kdo to má do Nového Jičína blízko, chtěl by přijet a chtěl by si udělat přednášku na zajímavé téma? :)
Zajistili jsme dost zajímavé věci (o Písni bude přednášet např. Františka Vrbenská, turnaj v kartičkové hře se přesunul z OStravy do Nového Jičína na náš con a další), ale chybí nám právě několik málo přednášek k úplné spokojenosti. Šel by do toho někdo z vás?
Díky moc a mějte se (a určitě přijeďte i jen jako návštěvníci, zaručuji vám, že se budete bavit!),
Kuba Kovář