Já bych jako Varyse viděla Přeučila :-)) Jen aby Tyriona nehrála chudák Aťka Janoušková :-D A Brejchová by mi sedla na Catalyn, zatímco Cersei na Brožovou :-) A Shandor je sousto pro Rodena :-)
Brožová a Roden mi právě sedí dobře. Brožová mi připomíná Cersei víc než ta herečka a Roden je vynikající herec. Jistě Přeučil na to nemá postavu a věk tomu taky neodpovídá, ale jo, Illyn jak vyšitý - už ho vidím. A Aťkou to byl samozřejmě vtip - připomnělo mi to Mrazíka, kde Dědečka hříbečka hraje ženská a Babušku Jagušku chlap :-) Jaimie mi je asi stejně sympatický a sexy jako Vašut :-) Malíček Čtvrtníček - to je vynikající :-D a Sansa - to je Saša Bůčková z Comebacku jak vyšitá :-D A kdyby hrál Roberta Werich v dobách Císařova pekaře, tak se zamiluji :-D Ale to by nešlo, Robert neměl jeho moudrost. Mormont zase neměl Werichův vtip a věčný úsměv. Já vnímám Mormonta asi jako Jena Gabina (pravda to není moc české obsazení :-)) ) A Srstka je pro mne Mace Tyrell. Olena Jiřina Jirásková.
Kateřina Brožová jako Cercei...to bych je obě pak nesnášela ještě víc :). Saša Bůčková je slečna, co hrála v Účastnících zájezdu, nebo ta druhá zrzatá (Comeback nesleduji, lidi, co tam hrají "znám" jen z ukázek u reklam)?
Počkej, Dědeček Hříbeček je ženská? A to mi říkáš tak klidně? Víš, jak jsi právě narušila mou léta budovanou sexuální identitu. Ach co já si teď počnu, ououou :)))
Tak eště Brzobohatý jako Mistr Aemon, Voříšková jako Šae a Martha Issová jako Harma Psí hlava :)
Komentáře
Jaimie mi je asi stejně sympatický a sexy jako Vašut :-) Malíček Čtvrtníček - to je vynikající :-D a Sansa - to je Saša Bůčková z Comebacku jak vyšitá :-D A kdyby hrál Roberta Werich v dobách Císařova pekaře, tak se zamiluji :-D Ale to by nešlo, Robert neměl jeho moudrost. Mormont zase neměl Werichův vtip a věčný úsměv. Já vnímám Mormonta asi jako Jena Gabina (pravda to není moc české obsazení :-)) ) A Srstka je pro mne Mace Tyrell. Olena Jiřina Jirásková.
Aťka? Spíš Krytinář :)
Tak eště Brzobohatý jako Mistr Aemon, Voříšková jako Šae a Martha Issová jako Harma Psí hlava :)
Harma Psí hlava je Růžičková :-D