Hra o trůny bude mít 3. řadu!

upraveno 28. března 2013 v 3. řada
Hra o trůny bude mít 3. řadu! Konečně to bylo oficiálně potvrzeno.

Dle vyjádření GRRM na blogu bude mít série opět 10 dílů a bude...

Číst celý článek zde
1262729313235

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Pár nových fotek. I když bych řekla, že některé jsou ze záběrů z traileru.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    To Jonove háro =D =D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Branislav_Gepeto napsal(a):

To Jonove háro =D =D

U první fotky jsem si říkala "To mám taky, když si pár dní neumyju hlavu, o co jde?" a pak jsem sjela na druhou - ty vlasy samy žijou (vypadá to jako spousta chobotniček/malých hádků)! :)
    Krisa napsal(a):

Branislav_Gepeto napsal(a):

To Jonove háro =D =D

U první fotky jsem si říkala "To mám taky, když si pár dní neumyju hlavu, o co jde?" a pak jsem sjela na druhou - ty vlasy samy žijou (vypadá to jako spousta chobotniček/malých hádků)! :)
    Nová teória, v skutočnosti to nebol Theon, kto je synom Balona a bol odobraný zo Štítu, ale Jon, ktorého si nechávali v zálohe. :) A Jon sa ukáže ako legendárny Azor Ahai Medúza. Alebo tá naga, čo ju majú v mytológií železoostrovania.
    Takže ta chyba v dodatcích rodů u Hry o trůny nebyla chyba, ale vlastně vychytrale skrytá pravda - ve stylu pod svícnem bývá největší tma. Fikané.
  • Už aby toho dědka zabili, to samý jim udělal u 3. řady, jestli se nepletu :-)
    Jako první to o třetí sérii práskla Natalie Dormer v nějakém rozhovoru jen tak mezi řečí :)
  • No tak ona asi nebude nic chytrýho, ale on by moh mít rozum :-))
    upraveno 5. března 2013
    Tak on se letos může vymluvit, že se jen přidal k ostatním. Nejdřív to sdělil "Pycelle", po něm Aidan Gillen :o))
  • upraveno 5. března 2013
    O 4. řadě jako o tutovce mluvilo víc herců (třeba Aiden Gillen, pokud si dobře vzpomínám)... Ale Charles Dance je extrém, ten snad v každym rozhovoru utrousí nějakej spoiler. :D

Edit: Achjo, zase mi unikly nějaké komentáře před odesláním. Nevada byla rychlejší. :)
  • Achjo, zase mi unikly nějaké komentáře před odesláním. Nevada byla rychlejší.
    Vítej v klubu, předsedám mu :-)
    alek napsal(a):

No tak ona asi nebude nic chytrýho, ale on by moh mít rozum :-))

Důkazy, chci důkazy! :)
  • O blbosti Tyrellky či rozumu Lannistera? :-)
    alek napsal(a):

O blbosti Tyrellky či rozumu Lannistera? :-)

Spíš toho prvního - trochu mě zaskočilo takové odsuzování od lorda velitele :D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Bran jim nějak začíná dospívat a mutovat. Za chvíli bude v seriálu starší jak knižní Jon :)
  • Krisa napsal(a):

alek napsal(a):

O blbosti Tyrellky či rozumu Lannistera? :-)

Spíš toho prvního - trochu mě zaskočilo takové odsuzování od lorda velitele :D
    já jen žertovala, Ivánku ;-)
    alek napsal(a):

já jen žertovala, Ivánku ;-)

Já také, Nastěnko ;)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Jedna pěkná verze už je.
    Ale očekával jsem, že po Castameru vznikne něco dalšího i pro třetí sérii, a očekával jsem právě tuhle.
    Schválně, jestli jí bude zpívat Bukač. :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    další vlog:
    upraveno 15. března 2013
    Zveřejněny stručné obsahy dalších dvou epizod:

Episode 3.02 – Dark Wings, Dark Words
    Sansa says too much; Shae asks Tyrion for a favor; Jaime finds a way to pass the time; Arya encounters the Brotherhood Without Banners.

Episode 3.03 – Walk of Punishment
    Tyrion gains new responsibilities; Jon is taken to the Fist of the First Men; Daenerys meets with the slavers; Jaime strikes a deal with his captors.
  • Jaime finds a way to pass the time
    To sa mi v kontexte Game of Thrones vôbec nepozdáva. :D
    upraveno 15. března 2013
    Arutha2321 napsal(a):

Jaime finds a way to pass the time
    Bude prudit Brienne, imho. Jako v knize. Doufám. Na tuhle linku se spolu s příběhem Arye těším nejvíc :) Vlastně asi nejvíc. Aryino putování s Bratrstvem mě bavilo z jejího děje nejméně a měla jsem problém tam udržet pozornost.
  • Ja sa dosť teším na dianie v KL. Hlavne dúfam, že nevynechajú tú scénu, kde Tywin nakáže Cersei, že sa musí znova vydať, to bola v knihe jedna z mojich obľúbených. :)
  • Arutha2321 napsal(a):

Ja sa dosť teším na dianie v KL. Hlavne dúfam, že nevynechajú tú scénu, kde Tywin nakáže Cersei, že sa musí znova vydať, to bola v knihe jedna z mojich obľúbených. :)
    Obávám se, aby to nezazadili, jako moji nejvíc nejoblíbenější scénu fackované :-(
    Arutha2321 napsal(a):

Jaime finds a way to pass the time
    Tiež ťa napadlo, že bude cestovať časom? :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.