1464749515266

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Repost s facebooku:
    Smutný den pro všechny, co sledují orly mořské v Lotyšsku. Takhle to dopadlo s vejci. Vejce vyžrala vrána a druhé naťukla, viz video. Samec ale na vejcích sedí dál, ale je vidět, že ve druhém je dírka. Což značí konec zárodku v něm
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Hajzel jeden černá :wall:
  • @Nevada... No, Hostina pro vrány. Nedělejme si iluze, to že lidé jsou civilizovaný přece neznamená, že v přírodě netrvá boj o život. Vrána musí žát, orel prostě neuhlídal své potomstvo - třeba se poučí a příště bude opatrnější... To, že je šmírují kamery na tom boji nic nemění.
    image
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Michelle Některé jsou fakt děsivé...
    Nejlepší jsou "Sorting hat cupcakes" =D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Krisa Aj ty v tom vidíš čosi iné :D
  • Mě moc nebere, když teda svatba je jakože ve stylu..., a přitom nevěsta v bílých šatech a ženich v kvádru. To je hrozná nuda. Ale ti se Stmíváním mají plus za podobně přiblblé výrazy jako herci ve filmu. A potom ta nevěsta Hunger Games, co se krčí u plotu - ta na mě působí spíš, jako kdyby tlačila. :twisted: =D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Nejlepší svatba je ve stylu berem se... :)
    No s Hunger Games to má taky spoelečnýho jen tu věc "jakoželuk" :P.

Tak já na svoji svatbu navrhnu téma Lví král a půjdu za Pumbu, ani převlek nebudu potřebovat :D
    Luk? To je luk? :D To není luk. To je taková ta věc na rozdělávání ohně ne? =D
  • @Nevada: ... To, že jsou lidi civilizovaní, neznamená, že jsem i já... :o)
    @Montezuma3: Klidně jsi to mohl napsat o příspěvěk níže... nebo pod to, kdy mě komentovala Nevada.
    @Michelle: Jako svatby... nevím, jestli kombinace GoT x svatba je to nejinteligentnější... ostatně, tady si jako Dany brala Jona a Drogo (má to být on) na to spokojene koukal?... :o)
    @Jay Cože? :-s
  • @Montezuma3: Ale... nazval jsi tam vránu "hajzlem jedním černým"... tak jsem (vzhledem k černobílému avataru) konstatoval, že stejné označení jsem si zasloužil i já, když jsem svým necitelným komentářem přivodil Nevadě deprese.
    Jay napsal(a):

tady si jako Dany brala Jona a Drogo (má to být on) na to spokojene koukal?... :o)

Pokud je to ona svatba, kterou jsem již viděla, což si myslím, že je, tak Drogo je bratr Danny. Což mi přijde tuplem divný.
    Jay napsal(a):

... To, že jsou lidi civilizovaní, neznamená, že jsem i já... :o)

Jsi zlý, mlékaři Dane!
    Přidány další kamery - druhé káně a čápi.
    Káňata budou moji mazlíčci.
    Kamera u orlovců v USA už zase jeden. Je to fascinující, ještě před 14 dny tam byla zamrzlá řeka a sníh.
    Přidán odkaz na kameru u orlovců v Anglii.
    upraveno 19. dubna 2015
    Tak orli to jedno vejce přece jen vyseděli. Právě probíhá krmení mláděte.
    http://pontu.eenet.ee/player/juras-erglis.html

image
    image
    Další vyplenění hnízda. Tentokrát to odnesli čápi. I když se jeden z nich snažil vetřelce odehnat. Ze čtyř vajec jim prý zbyly dvě.

upraveno 25. dubna 2015
    Orlí jedináček roste jako z vody. Není divu, má neustále zásobu ryb a jen pípne a už ho krmí.
    To puštíci se museli o řádný přísun potravy přičinit, své menší sourozence opět sežrali.
    To je gastrohňup. Ani vejce si neumí naklepnout. Radši ho vzteky hodil dolu na zem. :roll:

Orel - Bude pěkně rozmazlenej. Nosí mu víc jídla než je schopnej sežrat. Od kdy se mu tam valí ty sušený ryby?
    A nově kamera před doupětem jezevců a znovu zprovozněna medvědí kamera.
    Montezuma3 napsal(a):

To je gastrohňup. Ani vejce si neumí naklepnout. Radši ho vzteky hodil dolu na zem. :roll:

Orel - Bude pěkně rozmazlenej. Nosí mu víc jídla než je schopnej sežrat. Od kdy se mu tam valí ty sušený ryby?

Taky jsem se nejdřív divila, proč to nerozklovne. Ale pak mi došlo, že orli používají zobák k trhání kořisti, takže klovat asi prostě neumí.

V hnízdě mladého orla je mrdník z ryb už z doby před vylíhnutím mláděte.
  • Že byste věřili Novinkám, tam všechno akorát překroutí..
    @Ugla Video neoblafneš!
  • @Krisa No tak něco takového u našeho psa nehrozí. =D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.