Rankopedia - anketa o nejoblíbenějšího uživatele
Tak jsem založil anketu o nejoblíbenějšího uživatele na icefire.cz. Uvidíme, jestli podle předpovědí, vyhraje ten jehož-jméno.nesmíme-vyslovit.
Anketu jsem založil na Rankopedii zde:
http://www.rankopedia.com/Favorite-user-of-icefire.cz/Step1/26719.htm?refresh=21763215
Jak hlasovat?
Nemusíte být registrovaní. Stačí v pravém sloupci kliknout na žluté tlačítko "I want to vote!"
Vybrat vaše oblíbence a potvrdit. Můžete vybrat až 10 lidí, s tím že vyšší umístění v seznamu je lépe hodnocené. Pokud hlasujete jako nepřihlášený uživatel. Je vaše hlasování zcela anonymní.
Proč nejsem v seznamu?
V anketě je aktuálně přes 60 lidí. Snažil jsem se vybrat ty nejdůležitější a nejaktivnější pisálky.
Pokud jsem na někoho důležitého zapomněl, stačí říct a já ho přidám.
A abychom byly ještě blíže k tématu ságy. Zde jsou další ankety s tématikou Ice and Fire, které jsou na rankopedii k nalezení.
Nejlepší charakter
Nejlepší POV
Anketu jsem založil na Rankopedii zde:
http://www.rankopedia.com/Favorite-user-of-icefire.cz/Step1/26719.htm?refresh=21763215
Jak hlasovat?
Nemusíte být registrovaní. Stačí v pravém sloupci kliknout na žluté tlačítko "I want to vote!"
Vybrat vaše oblíbence a potvrdit. Můžete vybrat až 10 lidí, s tím že vyšší umístění v seznamu je lépe hodnocené. Pokud hlasujete jako nepřihlášený uživatel. Je vaše hlasování zcela anonymní.
Proč nejsem v seznamu?
V anketě je aktuálně přes 60 lidí. Snažil jsem se vybrat ty nejdůležitější a nejaktivnější pisálky.
Pokud jsem na někoho důležitého zapomněl, stačí říct a já ho přidám.
A abychom byly ještě blíže k tématu ságy. Zde jsou další ankety s tématikou Ice and Fire, které jsou na rankopedii k nalezení.
Nejlepší charakter
Nejlepší POV
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Omlouvám se, že jsem použil vaše přezdívky a avatary bez vašeho svolení. Snad to nebude nikomu vadit. Kdyby se chtěl náhodou někdo ankety neúčastnit. Tak si stěžujte, nadávejte, vztekejte se. A já vás snad nějak ze seznamu vymažu. :-)
A bolo by dobré to šmariť aj na hlavnú stránku :)
a teď ještě kolik lidiček obejde 6 kompů s různýma IP, aby prosadilo svého kandidáta :-D
Ale myslím, že Alek může být spokojený :-D
Asi jako přísná hierarchizace pubertálního občanstva v amerických středních školách vrcholící volbou královny maturitního plesu...
Ale 1. místo je velmi překvapivé - to by jeden neřekl :-D
pojímám to tak, že mám radost, že mohu vyjádřit své sympatie vůči místnímu osazenstvu.....nebudu fňukat, že skončím na 46. místě pod čarou, protože za to si přece nic nekoupím :-)
A snad jsme tu všichni dost rozumově vyspělí než abychom truchlili sami nad sebou....nenaháněj mi hrůzu :-o
Chápu proč píšeš "zase", ale nesouhlasím s tím. Tvé příspěvky jsem četl pozorně:-)
Hlavně, že to tu žije. :-)
EDIT: @sarven: souhlas, tituly by měly být "odpracované", populismu je v reálném světě až až..
...pokud vyhraje někdo Jiný, přijde Dlouhá noc (a s ní nemrtví a Helena Vondráčová)...