Rankopedia - anketa o nejoblíbenějšího uživatele

upraveno 27. října 2012 v Akce a hlasování
Tak jsem založil anketu o nejoblíbenějšího uživatele na icefire.cz. Uvidíme, jestli podle předpovědí, vyhraje ten jehož-jméno.nesmíme-vyslovit.
Anketu jsem založil na Rankopedii zde:
http://www.rankopedia.com/Favorite-user-of-icefire.cz/Step1/26719.htm?refresh=21763215

Jak hlasovat?
Nemusíte být registrovaní. Stačí v pravém sloupci kliknout na žluté tlačítko "I want to vote!"
Vybrat vaše oblíbence a potvrdit. Můžete vybrat až 10 lidí, s tím že vyšší umístění v seznamu je lépe hodnocené. Pokud hlasujete jako nepřihlášený uživatel. Je vaše hlasování zcela anonymní.

Proč nejsem v seznamu?
V anketě je aktuálně přes 60 lidí. Snažil jsem se vybrat ty nejdůležitější a nejaktivnější pisálky.
Pokud jsem na někoho důležitého zapomněl, stačí říct a já ho přidám.

A abychom byly ještě blíže k tématu ságy. Zde jsou další ankety s tématikou Ice and Fire, které jsou na rankopedii k nalezení.
Nejlepší charakter
Nejlepší POV
«134567

Komentáře

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 11. května 2012
    Tak schválně kdo vyhraje.

Omlouvám se, že jsem použil vaše přezdívky a avatary bez vašeho svolení. Snad to nebude nikomu vadit. Kdyby se chtěl náhodou někdo ankety neúčastnit. Tak si stěžujte, nadávejte, vztekejte se. A já vás snad nějak ze seznamu vymažu. :-)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 11. května 2012
    No teda, ja sa budem sťažovať, som 46. tak nízko? To uráža moju výsosť Kráľa lichov :D Ale inak vďaka za zaradenie..

A bolo by dobré to šmariť aj na hlavnú stránku :)
  • upraveno 11. května 2012
    To je ale záludné :-))
    a teď ještě kolik lidiček obejde 6 kompů s různýma IP, aby prosadilo svého kandidáta :-D

Ale myslím, že Alek může být spokojený :-D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 11. května 2012
    Lidi, já ale nemám potřebu si vás obodovávat (stačí že s eto dělá na csfd). Jen ať jsme si tu rovni.
    Mně to připadá krapet divný...
    Asi jako přísná hierarchizace pubertálního občanstva v amerických středních školách vrcholící volbou královny maturitního plesu...
    flankere - zatím držíš průběžné krásné třetí místo, tak se nedurdi :-D lidi Tě mají rádi....
    Ale 1. místo je velmi překvapivé - to by jeden neřekl :-D
    tyno - je to neškodná hloupost - můj hlas jsi dostala :-D
    Tohle je vždy ošidné. Jestli z toho budou nějaké třenice, tak si mě nepřejte! :-)
    Aleku - vzhledem k tomu, že jsme ohromně napjatí, kdo to vyhraje ? :-)

pojímám to tak, že mám radost, že mohu vyjádřit své sympatie vůči místnímu osazenstvu.....nebudu fňukat, že skončím na 46. místě pod čarou, protože za to si přece nic nekoupím :-)
    A snad jsme tu všichni dost rozumově vyspělí než abychom truchlili sami nad sebou....nenaháněj mi hrůzu :-o
    Já bych dal body alekovi a sarvenovi:-), protože jsou nejhodnější a znám je nejdýl:-)
    Tak dej :-) Ať má Alek aspoň nějaký hlas :-)
    To bych se musel nějak registrovat ne? To se mi nechce. Své sympatie jim vyjádřím radši takto - neanonymně:-)
    Pane učiteli - vy zase nečtete! :-D
    Jak hlasovat?
    Nemusíte být registrovaní. Stačí v pravém sloupci kliknout na žluté tlačítko "I want to vote!"
    Vybrat vaše oblíbence a potvrdit. Můžete vybrat až 10 lidí, s tím že vyšší umístění v seznamu je lépe hodnocené. Pokud hlasujete jako nepřihlášený uživatel. Je vaše hlasování zcela anonymní.
    Mohla bys mě prosím přestat oslovovat pane učiteli? Jednak nejsem v práci a jednak to může v některých lidech vyvolat vůči mě antipatie. Proč zase?
    Co "proč zase?"
    OK. Tak jsem splnil svou povinnost vůči starým druhům ve zbrani a jednomu novému...:D

Chápu proč píšeš "zase", ale nesouhlasím s tím. Tvé příspěvky jsem četl pozorně:-)
    Ze srandy jsem hlasovala, ale stejně většinu lidí neumím seřadit. :-( Mám dát hlas tomu, kdo souhlasí s mými názory nebo tomu, kdo dělá víc pro icefire?
    Hlavně, že to tu žije. :-)
    Chmure, ty jsi učitel? Potřebuju poradit s něčím ve školství...
    Tak tohle bylo těžké. Uvědomila jsem si, že vážně nedokážu seřadit uživatele těchto stránek, protože jste všichni super a jsem moc vděčná za to, že existuje stránka plná lidí, kteří se na mě nekoukají divně proto, že pořád upozorňuji na změnu klimatu.
    Mě by zajímalo, kam zmizeli někteří přispěvatelé (např. Léto, Olorin, Macejko, atd.) To se člověk najednou rozhodne, že sem přestane psát? Další varianty, které mě napadají jsou smutné.
    Chmure, ty jsi učitel? Potřebuju poradit s něčím ve školství...
    Pokud budu vědět, rád poradím.
    Lady Thaeresa napsal(a):

Tak tohle bylo těžké. Uvědomila jsem si, že vážně nedokážu seřadit uživatele těchto stránek, protože jste všichni super a jsem moc vděčná za to, že existuje stránka plná lidí, kteří se na mě nekoukají divně proto, že pořád upozorňuji na změnu klimatu.

Ty jsi na to někdy upozorňovala? Já si těchto věcí docela všímám a nevadí mi to... Faktem je že jsem nenašel žádnou lepší obhajobu Klima-skeptiků :-)
    brbr napsal(a):

Mě by zajímalo, kam zmizeli někteří přispěvatelé (např. Léto, Olorin, Macejko, atd.) To se člověk najednou rozhodne, že sem přestane psát? Další varianty, které mě napadají jsou smutné.

Olorin chodí po jiným nickem na games.cz... Prý po Tanci ho to přestalo zajímat - tak jsem vyrozuměl, že se možná vrátí až vyjdou Větry...
    Amaroun: Tady na fóru ani moc ne, ale jinak si moje okolí dost často musí vyslechnout, že ta zima se fakt blíží. ;) Říkám to, kdykoli mě čeká něco špatného nebo mám z něčeho strach.
    kedysi sme na starom fóre mali tituly, ktoré sa odvíjali od niečoho... od počtu príspevkov myslím? ono je to hra, ktorá má trochu záludne drápky.

Chmur napsal(a):

Já bych dal body alekovi a sarvenovi:-), protože jsou nejhodnější a znám je nejdýl:-)

ďakujem. dojatie :)

@Lady Thaeresa: já se zdráhám hlasovat z podobných příčin. Jsem tu zatím krátce a s výjimkou pár aktivnějších uživatelů jsem od každého četl jen několik příspěvků. Zatím jsem tu narazil jen asi na 2 lidi, kteří mi od první věty nesedli. Bylo to při pročítání nějakých starších topiců a nejspíš šlo o nějaké zbloudilé trolly, protože další příspěvky jsem od nich už neviděl :-)

EDIT: @sarven: souhlas, tituly by měly být "odpracované", populismu je v reálném světě až až..
    ...a pokud vyhraju, bude zdarma zdravotnictví, školství, citrónové zákusky a každý se bude moci povozit na drakovi (jo a kremace budou taky zdarma a bez průtahů)...

...pokud vyhraje někdo Jiný, přijde Dlouhá noc (a s ní nemrtví a Helena Vondráčová)...
    bude zdarma zdravotnictví, školství,
    To už je zdarma:-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 11. května 2012
    Ne na dlouho.
  • upraveno 12. května 2012
    Jo Chmure - zdravotnictví je zdarma jen podle Ústavy :-))
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.