Smraďoch
Ahoj,
nedávno jsem dočetl Střet králů a teď čtu Bouři, a mám menší zmatek v postavě, které se říká Smraďoch. Ve Střetu říkal, že se jmenuje Heke a že sloužil bastardovi z Hrůzova. Jenže na konci knihy říká Theonovi, že se jmenuje Ramsay. Ramsay Sníh, ten bastard z Hrůzova. Takže... je to jedna a tatáž osoba? Možná mi uniklo něco v knize, takže se omlouvám, ale děkuji předem za odpovědi :)
nedávno jsem dočetl Střet králů a teď čtu Bouři, a mám menší zmatek v postavě, které se říká Smraďoch. Ve Střetu říkal, že se jmenuje Heke a že sloužil bastardovi z Hrůzova. Jenže na konci knihy říká Theonovi, že se jmenuje Ramsay. Ramsay Sníh, ten bastard z Hrůzova. Takže... je to jedna a tatáž osoba? Možná mi uniklo něco v knize, takže se omlouvám, ale děkuji předem za odpovědi :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Jarla: Zašifrované v tajné složce v mém sejfu na Bahamách.
Ne vážně, ono se není čím chlubit. Šila jsem to horkou jehlou (s malým 'j') a spíš to připomíná slohovou práci na základce. Jo aha, počkat... ;)
Třeba tohle: http://thisismythinghere.blogspot.com/
edit: A jsem zatraceně offtopic. Chudákovi Smraďochovi zamořujume vlákno.
Inak ak je normálna, tak potom vie dobre písať, síce divné veci, ale predsa len dobre, ja som si za tým článkom predstavoval skôr nadržaného chlípnika, ak jej nešlo o to, ale naozaj o istý typ ,,umeleckého" zážitku, tak je to celkom zaujímavo zvládnuté... :)
A ano, vypadá to jako text nějakého šedesátiletého prošedivělého obtloustlého Američana v čapce.
Jednou takovou napíšu sám :)