Oblíbené songy našich milých postav z Písně.

upraveno 6. června 2012 v Rozličný pokec
Když jsem končil střední tak jsme si se spolužáky dělali srandu z ostatních tím že jsme k nim přidávali oblíbené knihy nebo písničky podle jejich charakterů, na některé to pasovalo míň na některé víc a u některých jsem chcípaly smíchy. Tak mě napadlo co to převést na postavy z knihy? Jaký oblíbený písně by asi měl Ned Stark, Cersei a tak? Aby ta písnička vystihla jejich charakter buď pravdivě ale lépe ještě parodicky, nemusí celá, stačí název :D

Například:

Ramsay Bolton: Mám rád vůni tvý kůže.
Lyanna Stark: Ať je jak vítr.
Sansa Stark: Měls mě vůbec rád.
Margaery Tyrell: Už nejsem volná.
Mellisandre: Červená se, line záře.
Tyrion: Stříhali dohola, malého chlapečka.
Rod Starků: Každá trampota má svou mez.
Mance Nájezdník: Zima, zima, zima
Varys: Kdepak ty ptáčku hnízdo máš
1356713

Komentáře

• upraveno 11. června 2012
    Á, šedesátá léta...
  • upraveno 11. června 2012
    Ehm, ta poslední...nesnáším tu módu, vzít cizí super písničku a přezpívat ji v češtině.... bleh

Robb Stark Only the good die young
    Oberyn Martell Toxic
    Tyrion Born this way
    Catelyn What doesn't kill you
    seriálový vs. knižní XXD Black or White
    a co by měla zpívat Sansa: Hey boy
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 12. června 2012
    Black or White :D :D
  • upraveno 14. června 2012
    Esed: no nevím jestli by sansa mohla zpívat zrovna tohle, předělal bych to možná na Hey Hound.

Ale tak:

Hey Hound, take my body
    Spank me, I've been naughty
    Yes Hound, I can go all night
    No Hound, no more waiting
    I'm not into dating
    Hey Hound, want you to come inside.
  • upraveno 14. června 2012
    Ehm, ta poslední...nesnáším tu módu, vzít cizí super písničku a přezpívat ji v češtině.... bleh
    Takže ti v podstatě vadí celá 70tá a 80tá léta našeho popíku... .-)
  • upraveno 15. června 2012
    Týno, zatímco dneska nevykrádají ? :-))
    Náhodou to bylo super. Tolik italských a emerických šlágrů.
    Ej! Hanka z Petřkovic! :-)

Poslouchejte hlavně specifický zvuk bubnů. Takhle zněla 80. léta!
    (Těch trapných komentářů pod tím si nevšímejte - není ten v tom červenopruhovaném tričku Sepéši?) :-)
    Týno, zatímco dneska nevykrádají ? :-))

Ani nevím, ale přinejmenším si je musí koupit, takže bych řekla, že mnohem mnohem míň. Teta mi vyprávěla, jak byli všichni po revoluci šokovaní, že 80 procent toho, co považovali za českou produkci, jsou šlohnuté melodie :-)
    Margaery : Like a virgin
    celá sága: Once upon a time in the west
    Tyrion: I shot the sheriff
  • upraveno 16. června 2012
    Vargo Hoat - Uvázali kozu u tr tr tr u tr tr tr
    Strakoš - Pod hladinou spí kámen, tvář a testamen v nehybnom tieni rias,.....
    Gregor - Wake up the mountain
    Lysa - Na ptáky jsme krátký
    Robert Griffovi - A já prosím nechte zvony znít...
    Noční hlídka - The Wall
    šílený Aerys - Som diěťa plameňov
    Daenerys - Já jsem prinzezna tvá - ta která udělá hačí a k vladaření jí stačí, když se načančá, když se načančá, když se načančáááá

:D :D :D
    upraveno 16. června 2012
    :D Když se načan.. čo?
    Když je něco čanané, tak je to ohromně hezké...je vidět, že nemáš malé potomstvo...já už i instalatérovi, co nám vyměnil wc hajzlík ohodnotila práci, že to je "čananka" - tak pravda - trochu nevěřícně zíral :-D
    upraveno 16. června 2012
    Keby mne povieš ,,Vaša práca je taká pekná čananka", tiež sa pozastavím, či to nebola urážka :D
    Vzhledem k tomu, že se mu za dva týdny má narodit první potomek dcerka, tak jsme mu řekla ať trénuje :-p
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 16. června 2012
    upraveno 16. června 2012
    Jarla napsal(a):

Vzhledem k tomu, že se mu za dva týdny má narodit první potomek dcerka, tak jsme mu řekla ať trénuje :-p

:ED
    upraveno 16. června 2012
    flanker.27 napsal(a):
    Smutné vidieť, že pred X rokmi vedeli vytvoriť vtipnejší a krajší film s lepšími hereckými výkonmi ako sú tie trapotiny teraz :/
    upraveno 16. června 2012

flanker.27 napsal(a):
    Smutné vidieť, že pred X rokmi vedeli vytvoriť vtipnejší a krajší film s lepšími hereckými výkonmi ako sú tie trapotiny teraz :/
    Zvlášť u pohádek. Tak bych si přál nějakou pořádnou a furt nic. Nikdo nenischopnej napsat scénář, kterej by nebyl debilní, že to ty děti musí urážet.
    upraveno 16. června 2012
    flanker.27 napsal(a):

flanker.27 napsal(a):
    Zvlášť u pohádek. Tak bych si přál nějakou pořádnou a furt nic. Nikdo nenischopnej napsat scénář, kterej by nebyl debilní, že to ty děti musí urážet.
    One day, taký spravím :))) Počkaj si takých 10-20 rokov :D .D

Inak dobré rozprávky má Tim Burton ... Taká morbíďaky typu Mŕtva nevesta alebo Predvianočná nočná mora.. Len nie je čech ani slovák... :)
    upraveno 16. června 2012
    Ten se už moc opakuje. Mrtvou nevěstu mám docela rád, ale jinak vim, že tam uvidim ujetýho Deppa a poloviční dominu pani Burtonovou :)

Takovej současnej etalon pohádek je pro mě Stardust.
    upraveno 16. června 2012
    Stardust, to bola tiež pekná rozprávka.. síce to už bol aj celkovo film, ale naozaj úžasne spravený... :)
    :-)) heavy asi před měsícem v PM prohlásil, že z Gepeta třeba jednou bude scénárista...tak možná se vážně dočkáme :-)

Základem dobré pohádky je dvouúrovňovost - musí být vtipná pro děti i pro dospělé....zkrátka jsou tam i spousty vtipů, které děti nepochopí a nedocení, ale dospělí ano :-)
    upraveno 16. června 2012
    Ďakujem za radu, toho sa budem držať... Aj keď ja dávam prednosť väčšine tých dospelých vtipov... Príde trapná situácia, že dieťa nerozumie, vezme guráž sa spýtať na vysvetlenie, rodič to bude musieť vysvetliť aj keď pôjde "kvázi" o dospelácke veci... Dieťa bude o niečo múdrejšie a takáto ,,trápna" komunikácia upevní vzťahy v rodine :))) A ako ja nevravím, že by sme teraz mali robiť samých robotov, ale ak sa budú deti zaujímať aj o dospelé veci, budú múdrejšie a môžeme sa vyhnúť mnohým vandalstvám, keď sa hranice detinskosti posunie :)
    Ale to nejde jen o tyhle vtipy :-)) Teď náhodou sledujeme doma toho Maxipsa Fíka...vemte si, jak je ten večerníček starý a ze které doby....přijde pro pastičku na myši...obchází obchody a nemáme - zeptejte se přítí týden...máme, ale jsou poruchové, máme tady je ještě jedna...ale vždyť nemá péro, je to jenom prkýnko! Chcete ho zabalit ? Klidně si ho zabalte :-p Potká policajty a dělá si z nich takovou srandu, jakou by si dnes nemohl dovolit! já zírám, co prošlo za totáče a dnes by to neprošlo ajko politicky nekorektní, když si dělá srandu z policajtů, hasičů...(tak jako na hasiče poukazuje Forman v Hoří má panenko). A stejně tak jsou vtipy v Panu Krbci a Bobu a bobkovi,...stačí se podívat :-))
    upraveno 16. června 2012
    No kedysi neboli také ťažké práva.. :) Teraz v hre The Sims museli dať, že upír sa spýta, či by mohol byť taký drzý a vypiť plazmu (?!) pretože ak by tam dali krv, už by hranicu museli z 12+ posunúť na 15+ :/ divné, ale je to tak.. teraz vychádza dodatok Obludárium a niekto si robil srandu, že to s chystanými Zombie dopadne takto: ,,Prepáčte, že vyrušujem, smiem vám zožrať mozog?" ,,Och, iste, nemusíte sa ani pýtať..." :)
    upraveno 16. června 2012
    U nás v práci pracoval chlápek, kterej dělal v animovanym filmu (což mu zůstalo, taže třeba kreslil skvělý karikatury na členy vedení) a povídal jak tam před revolucí pracovala spousta lidí co nemohli třeba dělat jiný věci, takže se tam sešla banda inteligentů, který právě vymejšleli tyhle narážky a fóry. No ale po revoluci se to částečně zprivatizovalo, začaly se dělat reklamy a veškerej ten potenciál co tam byl šel totálně do hajzlu. Všechno se měřilo okamžitym ziskem, tvroba pro děti nikoho nezajímala, prostě reklamy a jiný komerční vyžití. Některý lidi šli do důchodu a ten zbytek se prostě rozešel jinam, protože v tom zkomercializovanym prostředí prostě nebyl prostor pro pořádnou tvorbu.
    upraveno 16. června 2012
    No, to je ten náš dnešný svet :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 16. června 2012
    Já mám ze současných pohádek ráda Anděla páně, ta se dle mne celkem povedla.
  • JayJay
    upraveno 17. června 2012
    Jarla napsal(a):

Co prošlo za totáče a dnes by to neprošlo ajko politicky nekorektní, když si dělá srandu z policajtů, hasičů...

Holt nám vyrůstá politicky korektní generace na politicky korektních pohádkách... však i ten Mikeš už měl na kahánku...
    Ale zase i některé nové Večerníčky, např. Medvědi (nevím, jak je úplně přesně) mají své kouzlo...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.